Інформація від депутата

Автор ploskonos, 21:33, 25 Листопад 2010

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Цитата: Стас від 10:35, 07 Грудень 2010
Є новини?

На земельній комісії рядові питання,продовження оренди землі,земельні суперечки.Нічого поки що цікавого.
Чергова сесія 14-го числа.Приходіт,послухаєте.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: vyluzja Franka від 10:39, 02 Грудень 2010Якщо у когось є якісь питання чи пропозиції - звертайтесь.

десь звернусь :)

BigFAN

ну давй вже інформацію про сьогоднішню сесію! шо там за бюджет у нашого міста?

ploskonos

По черзі:в грудні була друга сесія,вибачайте ,що не виклав звіт,було багато роботи перед святами.Виставляю порядок денний,як когось щось цікавить - питайте.

ploskonos

Десь числа 28-го грудня була третя позачергова,виносилось одне питання:освоєння коштів,переведених ,здається,райрадою,на закупку нових сидінь для стадіону.Депутати ніц проти не мали.

І сьогодні відбулась четверта,розгладався,зокрема,бюджет.
Троха повоювали по земельних питаннях,а решта все тихо ,мирно.

BigFAN

мирова з "ощадбанком" і оформлення права власності ними - шо рішили?

Жирна_Бойова_Панда

а партії регіонів приміщення надали?

Galen

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 16:54, 21 Січень 2011
і я це хочу знати, і де саме.

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 16:54, 21 Січень 2011
в старій міській раді

BigFAN

з 70 тисяч на спорт, кіко получе спорт а кіко футбол?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: BigFAN від 16:57, 21 Січень 2011
в старій міській раді(((

а на яких розковбасах? мб я тоже хочу :crazy:

BigFAN

ploskonos

По черзі:
ПР отримала приміщення до кінця квітня 2011-го року в приміщенні,де був водоканал,в старій міській раді.
Після закінчення цього терміну всі організації  звідти будуть виселені,планується там створити потужний музей мистецтва і народної творчрсті,щось в тому дусі,назви точно не скажу,як треба -завтра уточню.
По видатках на спорт:конкретно нічого не вирішували,але футбол,відав,в цьому році троха затягне паска.Планується кошти розподілити більш справедливо по відношенню до інших видів.В бюджеті розходи по видах спорту не вказуються.

BigFAN

поки Ви будете планувати, тисяч 60-65 на футбол заберуть маю таке передчуття :crazy:

ploskonos

Голова бюджетної комісії - Данильців - футбольний лоббі :)
Але не він один приймає рішення.
Файно би було прикинути кошторис огорожі на каток.Тоді можна було б пробувати шось вибивати на це діло.