Кінець світу

Автор Лукавий_Єшуя, 23:46, 21 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

це певно прихована реклама цього магазину :)

Жирна_Бойова_Панда

а бо то все повязано з кінцем світу  :crazy:

Лукавий_Єшуя

Я не розумію чому шановні форумчани не бачуть очевидних речей, що ще ніколи людська цивілізація за всю свою історію не виготовляла такого лайна, як в наш час. Всі великі цивілізації залишили по собі велику духовну спадщину  не кажучи про відношення тих людей до того що слуговало тогочасній людині, то все було ідеальним. Що тепер? Всі товари-гівно, те чим нас кормлять є ядовитим. Ще ніколи людство в своїй історії не отруювало одне одного продуктами харчування, на протилежність нинішнього часу. Особливо це відчувається в великих мегаполісах. По селах легше в нас, але молоді перспективні люди виїзджають в мегаполіси так як їхні амбіції не можуть задовільнитися в наших християнських селах. Навіть в ті застійні часи Л.І. я пам"ятаю смак "льодів" які продавала Орлова біля ТИРу, пам"ятаю те пиво "Львівське" за яким стояли великі черги в Водограї.... В наш час йде повне винищення навколишнього світу тому, що однозначно для переважності більшості Богом не є природа і навколишній світ, а Бог є присмажения жидівський парубок з грязної і вонючої Палестини. І отже наші земляки з таким завзяттям відбудовують на Маскалівці синагогу бо по-сутті то є синагога (там будуть зображення всого жидівського кагалу)  жида Савла, Юзефа,  Давида, Ісаака, Рахіль, Сари ну і ще багато інших персонажів, казкових, замість того щоб боротися за Україну, за націю, за свободу. Вже навіть вони ті так званні християни почали задумуватися над питаннями кінця світу і дуже файний хлопець Wildperson, в нього ще не до кінця вбито язичницька сутність, раз він почав відлік за календаром Майа.

ploskonos

Цитата: Лукавий_Єшуя від 15:30, 29 Липень 2010
Ploskonos,  а хто Вам взагалі сказав що ВОНО збирається в Китаї?

Пише Мейд ін Чіна.

Більшість продукції таких фірм збирається або в Росії або у нас, а наша якість складання навіть із китайським у порівняння не йде. Тому й ламається через раз.

В Росії збирають пральки і холодильники LG,холодильники Індезіт,,арістон,ВЕКО,Здається Вірпул почали.Пише Сделано в России.
Якість Індезітів ВЕКО краще середнього,LG  - супер.Як я писав,залежить не від країни ,а від фірми.
В Україні збирають в Франківську  пральки Вірпул і Ардо.Якість - ужос.Ми тому їх возити перестали.

А на рахунок Китаю - є китайське виробництво і є китайське складання за ліцензією відомих фірм.
Ось у першому випадку виходить гівно тому що устаткування і технології китайські  збираються все абияк,
а в другому випадку  краще, тому що устаткування і техпроцес такий-же що у них, але використовується дешева праця китайських рабів.
Саме за другою схемою більшість відомих виробників електроніки винесли складання в кит.
По-перше зручніше доставляти до нас, по-друге дешевше збирати, тобто більший дохід.
Якість дійсно трохи страждає, тому як китайські раби за копійки добре працювати не вміють, але чимось доводиться жертвувати. А хто хоче офігенної якості - вперед у Японію за оригінальною технікою.

Тут взагалі набір маразму.В Китаї відомі фірми не збирають за ліцензією,а ставлять свої заводи.А китайські фірми (деякі) випускають під своєю маркою по їхній ліцензії.
По-друге,якщо Ви хоч трохи орієнтуєтесь в географії,мали б розуміти,що доставляти до нас
з Китаю не так вже й зручно,треба пливти кораблем навколо всієї Євразії,через Суецький канал,пролив Босфор ,через моря,які кишать піратами.Тому багато фірм створили виробництво в Східній Європі,той же Самсунг і Соні збирає ЛСД телевізори в Словаччині,а Панасонік в Чехії.
А в Японії давно техніку не збирають,вони винесли виробництво по всьому світі,і займаються в основному робототехнікою.
І останнє,для особливо обдарованих:мені глибоко начхати,де зібраний товар.Головна вимога - щоб він був сертифікований в Україні.Тому що навіть сама модна збірка,не адаптована до наших умов ,мережі зокрема,накриється мідним тазом.А цю відповідність повинен контролювати не продавець з Косова чи Замагори,а  цілі інститути  в Києві.
Якщо вони дали добро,я маю право цим торгувати,щоб не говорили всякі неадеквати.
Буває й таке,що сертифікований товар часто попадає в ремонт.
Ми його просто перестаєм возити,тому що з проблемами з ремонтом люди все-одно звертаються до нас,а не в сервіс-центри.

От про дану проблему в глобальному плані:
http://www.izvestia.ru/investigation/article3144344/

julio

Цитата: Лукавий_Єшуя від 16:29, 29 Липень 2010
...почали задумуватися над питаннями кінця світу і дуже файний хлопець Wildperson, в нього ще не до кінця вбито язичницька сутність, раз він почав відлік за календаром Майа.
Кінець світу - християнський термін ("Одкровення" І.Богослова).
Також:
ЦитатаНет никаких указаний в пророчествах майя или ацтеков, или каких-либо других древних народов Месоамерики, о том, что они предсказали неожиданные или серьёзные изменения какого-либо рода в 2012 году. Указание на то, что «Большой Цикл» подходит к концу является современной выдумкой.

Якби навіть вдалося зустрітися з авторитетним "відповідальним працівником" спеціалістом по календарях і кінцях циклах з цивілізації Майя, то ще треба було би подумати над тим, що він розкаже (і чи "всі у нього вдома"), а також де гарантія (ну хоча би мінімальна), що вони не помилилися?
Я думаю, що тверезомислячій людині просто смішно навіть піднімати такі питання.

Простіше кажучи, це все спекуляції. Це - по-перше.

По-друге, в цьому конкретному випадку, в цій темі ми маємо нездалу спробу зіграти на стереотипах і шаблонах психики таких "дрєвніх", що вони існували до такої жаданої деким язичницкої епохи. Серед тих стереотипів є і страх "Тотального Криндеца".

Чим далі, тим частіше в ЗМІ проскакує інформація, що науковці час від часу знаходять свідчення того, що живемо ми тут так давно, що вже ніхто і не пам'ятає відколи ))) І всі цивілізації "благополучно" занепали кожна в результаті своїх "особистих проблем": когось присипало, когось змило, дехто перекинувся... але нічо - залишки переповзали на нові місця і давай все с початку.

І ніяку цивілізацію чи мега-націю не врятувала жодна релігія, чи віра, чи устрій, чи відносини.
Час прийшов - і гуд бай.
В цьому світі, все що має початок - має і кінець.

Кінець світу - явище суто індивідуальне. Для когось він настає щодня, для когось - це психологічна байка від суспільних та релігійних психологів.

В Євангелії ідея "кінця світу" подана ідеально.
Те, що деякі "прогресивні діячі" не здатні її осягнути - їхня особиста проблема.
Смішно було б дивитися на першачка, який з піною на губах доказував всім навколо, що квадратні рівняння це брехня нав'язана іноземцями... тільки тому, що він не годен їх зрозуміти.

А з рештою... Це ніколи не було просто.
Декому навіть простіше людину до хреста прибити, ніж звилиною ворохнути.

BigFAN

Цитата: Лукавий_Єшуя від 20:00, 25 Липень 2010
BigFAN, бачите шановний у Вас не все позаду. Ви відгукнулись на моє прохання писати частіше, це вже є добре, тобто є шанс вашого одужання. Хвилює лише одне-прогресуюча агресивність, поки ви не зверстаєтесь до спеціалістів нам всім вашим друзям (а повірте я до них також відношусь) хоч ви налаштовані зовсім не по-дружньому, так-от наразі нам залишається молитися щоб цей тяжкий недуг який вами опанував (я маю наувазі агресивність) не став не зворотнім. Мова йде не про мою ненависть до когось, а тим більше до християн, бо вже сама назва "християн" може викликати тільки співчуття, притому щирі співчуття. Навіть шановний IVP як ніхто інший чітко сформував хто вони є такі (зомбаки) . Можна говорити про ту велику трагедію для людства, шо принесло собою християнство на цей Світ-це безчисленні релігійні війни, христові походи, інквізиція, перетворення свободолюбивих людей в рабів Єгови-Єшуї.
Молодець BigFAN, що признав, що слово "бабушек" немає в українській мові, а от на рахунок Черновецького-це духовний ваш побратим, я маю наувазі він так само як і ви є послідовником Ісуса Христа, хіба не правда?
Те, що ви любите дівчат, я думаю тут більше піару. Це знаєте як в тому анекдоті про зоопарк..."а хто ж йому дасть"?

ну почнем з того що Черновецький такий самий християнин - як ти язичник.
дальше, про мою агресивність, я ніколи не зможу миролюбно ставитись до тіпочків які не поважають своїх земляків та іхні традиції і культуру. але поговоримо про твій миролюбивий настрой, особливо запам"яталось: гуцули-херстияни, вони як мавпи жидів і т. п.....
тепер про піар, цитую: "Ти попав в яблучко, приховувати не має сенсу, так я дійсно баптист, в правильному розумінні цього слова. Раніше в молодості я взагалі був ярим баптистом, аж зашкалювало. Ну зараз вже з роками, я вже не такий фанат цього руху, бо роки і здоров"я не дають по-повній програмі тиснути баб, тому що як ти розумієш "баптист"-це той хто тисне реально, а не на словах баб" і до порівняння: "а ми натомість. ненависні тобі християни, якось по старинці більше любимо молодих і красиви дівчат." ну незнаю :nenayu
"а хто ж йому дасть" писати тобі не має сенсу, ітак нікого знати не будеш, бо то не твоя улюблена вікова. категорія.

Лукавий_Єшуя

BigFAN, вдячний за пам"ять, що не забув попередні пости. Не просто пам"ятаєш, а навіть цитуєш через скільки часу. Приємно, але для чого перевертати все з ніг на голову. Маломальській грамотній людині відомо, що церква боролася і бореться зі всім народним, я вже не кажу з язичницьким бо то є одне і теж. Вся історія християнства-це є нищення культури, історії, філософії яке людство за всю свою історію надбало. На рахунок "гуцули-херстияни" невже треба так тупити щоб не бачити очевидних речей що гуцули є гуцулами тільки тому, що вони змогли зберегти народне тобто язичницьке, а точніше сказати за рахунок того, що життя в горах не дало змогу церкві до кінця сплюндрувати одну із найкращих культур у світі-гуцульську.

BigFAN

Цитата: Лукавий_Єшуя від 11:40, 01 Серпень 2010
BigFAN, вдячний за пам"ять, що не забув попередні пости. Не просто пам"ятаєш, а навіть цитуєш через скільки часу. Приємно, але для чого перевертати все з ніг на голову. Маломальській грамотній людині відомо, що церква боролася і бореться зі всім народним, я вже не кажу з язичницьким бо то є одне і теж. Вся історія християнства-це є нищення культури, історії, філософії яке людство за всю свою історію надбало. На рахунок "гуцули-херстияни" невже треба так тупити щоб не бачити очевидних речей що гуцули є гуцулами тільки тому, що вони змогли зберегти народне тобто язичницьке, а точніше сказати за рахунок того, що життя в горах не дало змогу церкві до кінця сплюндрувати одну із найкращих культур у світі-гуцульську.
"невже треба так тупити", шо б не зрозуміти того, шо я то бі пробую пояснити. більшість форумчан пробує тобі донести шо в нашій країні свобода віросповідання, і якшо хто вірить в Ісуса Христа, Алаха, Ярила, чи будь в якого іншого Бога це особистий вібір кожної людини. але ти тупо починаєш поливати лайном, погляди, традиції та переконання людей які живуть і мешкають навколо тебе.
подумай над цим :!:

Marinka

Воно не думає, воно фігньов страдає;)

Пісеньку згадала тут-во Макаревич - Через стекло:

И самое главное ты  упустил
Зато прекрасно видны детали
Ясно видны детали через стекло
Конец света, поверь мне уже наступил
И он совсем не такой, как мы ждали
И мы продолжаем тр...ся в такт
Как будто бы ничего и не произошло
.....

Лукавий_Єшуя

BigFAN, насправді це не "тупити" це вже "тупизна в кубі". Скажи мені будь ласка де ти бачив або чув, щоб нормальні люди більш менш адекватні цікавились, а тим більше "заморачувались" хто в що вірить або хто кому і "чому" поклоняється. Я не маю наувазі тут різних зомбак які на вокзалах, по-місту, проводять свою "місіонерську" роботу. Сенс в тому, щоб знайти істину, істина одна, і вона нажаль недосяжна більшості. Питання в чому було? (рік тому в постах), що християнство для України це гірший варіант, навіть тепер в новітній час сучасні політики (вони безумновно християни) і що вони з себе уявляють? Що вони є? Це первинний продукт християнства, і саме християнство надихає їх бути такими лицемірами, корупціонерами ( одними з найбільших корупціонерів в світі ) , ну одним словом-все видно наглядно.
Розумієш,  до християнства дуже добре відноситься поговірка "Що воно як дишло, куда повернув туда і вийшло", а яку науку воно дає? Люба людина з чуть вищим середнім IQ, її реально виверне від недільної проповіді косівських панотців, чи не так?

julio

Цитата: Лукавий_Єшуя від 14:06, 04 Серпень 2010
Сенс в тому, щоб знайти істину, істина одна, і вона нажаль недосяжна більшості.
Але ти її осягнув? Щось мені підказує, що це занадто поспішний висновок. Занадто.

Цитата: Лукавий_Єшуя від 14:06, 04 Серпень 2010... навіть тепер в новітній час сучасні політики (вони безумновно християни) і що вони з себе уявляють? Що вони є? Це первинний продукт християнства, і саме християнство надихає їх бути такими лицемірами, корупціонерами ( одними з найбільших корупціонерів в світі ) , ну одним словом-все видно наглядно.
Та хто тобі сказав, що вони християни? Те, що вони самі себе так називають - нічого не означає. В принципі, так само, як і те, що ти сам про себе говориш.

Цитата: Лукавий_Єшуя від 14:06, 04 Серпень 2010... люба людина з чуть вищим середнім IQ, її реально виверне від недільної проповіді косівських панотців, чи не так?
Так ось в чим вимірюється ступінь пізнання істини... В балах IQ! І за якими саме тестами?

Лукавий_Єшуя

"Та хто тобі сказав, що вони християни? Те, що вони самі себе так називають - нічого не означає. В принципі, так само, як і те, що ти сам про себе говориш."
Класно! Ти дуже суперово написав, "що вони себе називають, але це нічого не означає"... це точно, але весь парадокс в тому що вони  не є християни. А чому, я думаю ти вже догадався. Тобто сам знаєш відповідь, а якщо не знаєш то я скажу тобі, щоб бути християнином-це практично не можливо, це поза гранню людських можливостей. Християнство взагалі немає ніякого практично сенсу для нормального існування на землі, нормальному суспільстві. Маленький приклад: Чого лиш вартий дитячий хрестовий похід коли тисячі дітей за покликом папи римського пішли визволяти могилу Христа в Палестині, в кінцевому результаті більшість цих дітей зібраних зі всієї Європи повмирали з голоду , від хворіб, а ті що залишились потрапили прямою дорогою в мусульманське рабство, бо тільки християнство могло погнати безбройних дітей проти озброєних до зубів арабських орд, за якими навіть лицарі хрестоносці немогли нічого подіяти. Це один маленький приклад зі всієї маразматичної історії християнства, а тим більше сучасні люди в нинішніх умовах, як вони можуть бути християнами, тобто виконувати слова Ісуса який казав: "Якщо маєш дві сорочки одну відай ближньому свому" . Цікаво, що Ющенко забрав у свого сина і відав українським селянам?

Лукавий_Єшуя

Marinka, це не погано, ти копаєш трохи глибше)

Жирна_Бойова_Панда

це ти так тролиш?

BigFAN

Цитата: Лукавий_Єшуя від 14:06, 04 Серпень 2010
BigFAN, насправді це не "тупити" це вже "тупизна в кубі". Скажи мені будь ласка де ти бачив або чув, щоб нормальні люди більш менш адекватні цікавились, а тим більше "заморачувались" хто в що вірить або хто кому і "чому" поклоняється.
я так розумію що ти сам себе вже за "нармальну людину більш менш адекватну" на рахуєш, врахувавши як ти заморорочуєшся тим хто в шо вірить. але те шо ти це вже визнаєш, і навіть нам про це пишеш, це добре. кажучи словами лікарів - спостерігається позитивна динаміка))))