Кінець світу

Автор Лукавий_Єшуя, 23:46, 21 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

EdSem

Оце чувака мете :crazy:

IVP

Мені особисто не то шо  нецікаво, я навіть не можу осилити весь цей набір буквів і тупих слів, я швидше напевне б прочитав книгу з хоку чим 1 пост цього неадеквата.

ТС пора в баньку записати.

п.с. Сьогодні по місту таких баптистів шлялося, прям як нашестя сарани!

BigFAN

Лукавий_Єшуя

IVP, "баптисти шляються"- це нічого в порівнянні з мазохістськими забавами до Зарваниці. То хто ж тут "зомбаки"?

Цікаво, що дало це насильство над здоровим глуздом до Зарваниці для учасників?
Хоча в "зомбаків" навряд чи змінюється щось в кращу сторону, в гіршу-йо.

KosivArt

Цитата: Лукавий_Єшуя від 23:47, 24 Липень 2010
IVP, "баптисти шляються"- це нічого в порівнянні з мазохістськими забавами до Зарваниці. То хто ж тут "зомбаки"?
то ти баптист?

BigFAN

Цитата: Лукавий_Єшуя від 23:47, 24 Липень 2010

Цікаво, що дало це насильство над здоровим глуздом до Зарваниці для учасників?
Хоча в "зомбаків" навряд чи змінюється щось в кращу сторону, в гіршу-йо.
то шо ти не доганяєш чому люди з КОСОВА їхали на роверах до ЗАРВАНИЦІ, це не означає шо вони мазохісти,а причина в тому що на маленьку, мізерну частку сірої речовини в твоїй черепній корбці, тисне надлишок коричневої субстанції яка з тебе аж пре.

Лукавий_Єшуя

Cтас, обана! Я навіть не чекав! Ти попав в яблучко, приховувати не має сенсу, так я дійсно баптист, в правильному розумінні цього слова. Раніше в молодості я взагалі був ярим баптистом, аж зашкалювало. Ну зараз вже з роками, я вже не такий фанат цього руху, бо роки і здоров"я не дають по-повній програмі тиснути баб, тому що як ти розумієш "баптист"-це той хто тисне реально, а не на словах баб.  Мене сильно вбиває те, що ви не можете ніяк догнати, як насправді одні "зомбаки" нічим не ліпше і не гірше інших "зомбак". Я маю наувазі коли "IVP" пише, що "ходять по Косову", хоча якщо розібратися по-суті баптисти-це є тіж християни, вони читають ту ж книжку, що і ви католики чи православні, вони називають Бога того самого чувака присмаженого з Палестини, що і ви, то яка по-сутті між вами різниця? У Вас немає різниці, у вас є дуже велика схожість, ви гірше звірів ненавидіти одне одного з презирством відноситесь одне до одного, навіть придумали чудове слово яке навіть в Палестині не могли придумати бомжі-ой перепрошую апостоли, грязні й не миті-слово "Зомбаки", я дуже Вам вдячний за це слово. Ви самі несвідомо підсказали, підтвердили, що християнин-зомбака.

IVP

Цитата: Лукавий_Єшуя від 11:38, 25 Липень 2010
Cтас, обана! Я навіть не чекав! Ти попав в яблучко, приховувати не має сенсу, так я дійсно баптист, в правильному розумінні цього слова. Раніше в молодості я взагалі був ярим баптистом, аж зашкалювало. Ну зараз вже з роками, я вже не такий фанат цього руху, бо роки і здоров"я не дають по-повній програмі тиснути баб, тому що як ти розумієш "баптист"-це той хто тисне реально, а не на словах баб.  Мене сильно вбиває те, що ви не можете ніяк догнати, як насправді одні "зомбаки" нічим не ліпше і не гірше інших "зомбак". Я маю наувазі коли "IVP" пише, що "ходять по Косову", хоча якщо розібратися по-суті баптисти-це є тіж християни, вони читають ту ж книжку, що і ви католики чи православні, вони називають Бога того самого чувака присмаженого з Палестини, що і ви, то яка по-сутті між вами різниця? У Вас немає різниці, у вас є дуже велика схожість, ви гірше звірів ненавидіти одне одного з презирством відноситесь одне до одного, навіть придумали чудове слово яке навіть в Палестині не могли придумати бомжі-ой перепрошую апостоли, грязні й не миті-слово "Зомбаки", я дуже Вам вдячний за це слово. Ви самі несвідомо підсказали, підтвердили, що християнин-зомбака.

Слухай, мені чисто нас*рати які з християн чи інших вір є правильні, але я знаю одне,неможна ходити по хатах і нав"язувати комусь свою віру, кожна людина обере сама в шо їй вірити, тим більше баптисти це роблять в наглу, заходячи скрізь, куди можна і не можна, що ви там шукаєте!!? Просвітлення якогось, чи у мене на подвір"ї Бога шукали ::?!?

п.с. що вам це дає шо ви так ходите ? Вам за це платять ? Немаєтет роботи чи шо ? Зараз якраз роботи є купа, а слинтятися по місту розуму великого непотрібно! В мене вже на вас аж чуйке виробилася, бачу баптистів здалека, вчора по косові нарахував з десяток, а ше в чернівецькій області по селах також нарахував добрий двадцяток!

BigFAN

Цитата: Лукавий_Єшуя від 11:38, 25 Липень 2010
Cтас, обана! Я навіть не чекав! Ти попав в яблучко, приховувати не має сенсу, так я дійсно баптист, в правильному розумінні цього слова. Раніше в молодості я взагалі був ярим баптистом, аж зашкалювало. Ну зараз вже з роками, я вже не такий фанат цього руху, бо роки і здоров"я не дають по-повній програмі тиснути баб, тому що як ти розумієш "баптист"-це той хто тисне реально, а не на словах баб.  Мене сильно вбиває те, що ви не можете ніяк догнати, як насправді одні "зомбаки" нічим не ліпше і не гірше інших "зомбак". Я маю наувазі коли "IVP" пише, що "ходять по Косову", хоча якщо розібратися по-суті баптисти-це є тіж християни, вони читають ту ж книжку, що і ви католики чи православні, вони називають Бога того самого чувака присмаженого з Палестини, що і ви, то яка по-сутті між вами різниця? У Вас немає різниці, у вас є дуже велика схожість, ви гірше звірів ненавидіти одне одного з презирством відноситесь одне до одного, навіть придумали чудове слово яке навіть в Палестині не могли придумати бомжі-ой перепрошую апостоли, грязні й не миті-слово "Зомбаки", я дуже Вам вдячний за це слово. Ви самі несвідомо підсказали, підтвердили, що християнин-зомбака.
ось і стало зрозуміло чому жошуа такий який він є, причина в тому, що баб все життя тиснув а тепер орган слугує тільки для сечоспускання. так треба було дівок тиснути, і все б було з тобою нормально))) то шо сексуальні збочення з бабцями троха зносять з катушок - факт підтвержений, яскравий цьому приклад - Черновецький він тоже бабушек любить. :crazy:
хоча тепер медецина пішла далеко вперед, і для таких як ти є зараз медичні припарати що можуть на деякий час вернути тобі відчуття що ти повноцінний чоловік "-це той хто тисне реально, а не на словах баб" дані препарати тепер широко рекламує телебачення. виздоровлюй  :!::)

Лукавий_Єшуя

BigFAN, не буду лукавити, мене веселять ваші дописи. З нетерпінням чекаю нових дописів, в них явно відслідковується немотивована агресивність, правда це вже не до мене, а самі знаєте куда вам потірбно звернутись-до кваліфікованих спеціалістів. Народна медицина вам вже не в силах допомогти. Прошу вас не затягуйте з цим, тим паче, що я хвилююсь за вас, так як на форумі вас не буде ким замінити. Трохи не забув, в українській мові немає вашого улюбленого слова "бабушки", правда не знаю з чим пов"язана ця ваша любов до них, гублюся в різних догадках.

Жирна_Бойова_Панда

як каже мій знайомий "афтара роняли"  :rofl:

BigFAN

Цитата: Лукавий_Єшуя від 18:55, 25 Липень 2010
BigFAN, не буду лукавити, мене веселять ваші дописи. З нетерпінням чекаю нових дописів, правда в них явно відслідковується немотивована агресивність, правда це вже не до мене, а самі знаєте куда вам потірбно звернутись-до кваліфікованих спеціалістів. Народна медицина вам вже не в силах допомогти. Прошу вас не затягуйте з цим, тим паче, що я хвилююсь за вас, так як на форумі вас не буде ким замінити. Трохи не забув, в українській мові немає вашого улюбленого слова "бабушки", правда не знаю з чим пов"язана ця ваша любов до них, гублюся в різних догадках.
"бабушек" в українській мові нема, але це се слово часто злітає з вуст твого побратима по інтелекту "співочого мера" у вас спільна вузькопрофільована сексуальна орієнтація, він любить "бабушек" а ти в часи піку своєї молодості "тиснув баб". а ми натомість. ненависні тобі християни, якось по старинці більше любимо молодих і красиви дівчат.
на рахунок куда мені тре звернутись, навіть чомусь смішно стало, читаючи це від тебе  :rofl:
і на прикінець я ше  далеко не агресивний, бо якшо б я став дуже агресивний,то ти б вже фист це відчув :icon_fight1:

Лукавий_Єшуя

BigFAN, бачите шановний у Вас не все позаду. Ви відгукнулись на моє прохання писати частіше, це вже є добре, тобто є шанс вашого одужання. Хвилює лише одне-прогресуюча агресивність, поки ви не зверстаєтесь до спеціалістів нам всім вашим друзям (а повірте я до них також відношусь) хоч ви налаштовані зовсім не по-дружньому, так-от наразі нам залишається молитися щоб цей тяжкий недуг який вами опанував (я маю наувазі агресивність) не став не зворотнім. Мова йде не про мою ненависть до когось, а тим більше до християн, бо вже сама назва "християн" може викликати тільки співчуття, притому щирі співчуття. Навіть шановний IVP як ніхто інший чітко сформував хто вони є такі (зомбаки) . Можна говорити про ту велику трагедію для людства, шо принесло собою християнство на цей Світ-це безчисленні релігійні війни, христові походи, інквізиція, перетворення свободолюбивих людей в рабів Єгови-Єшуї.
Молодець BigFAN, що признав, що слово "бабушек" немає в українській мові, а от на рахунок Черновецького-це духовний ваш побратим, я маю наувазі він так само як і ви є послідовником Ісуса Христа, хіба не правда?
Те, що ви любите дівчат, я думаю тут більше піару. Це знаєте як в тому анекдоті про зоопарк..."а хто ж йому дасть"?

Gorolya

все прочитала)))
так весело було))) юй!! :crazy:

Висновок: всі ми дибіли) один Ви пане Лукавий_Єшуя нормальна адекватна людина...) :atec

от тільки не дойшло до мене, Ви язичник чи все ж баптист?)  :nenayu

ось тут написано вами що: "якщо розібратися по-суті баптисти-це є тіж християни, вони читають ту ж книжку, що і ви католики чи православні, вони називають Бога того самого чувака присмаженого з Палестини, що і ви, то яка по-сутті між вами різниця? У Вас немає різниці, у вас є дуже велика схожість, ви гірше звірів ненавидіти одне одного з презирством відноситесь одне до одного"

а тут писали що: "Ти попав в яблучко, приховувати не має сенсу, так я дійсно баптист".

...

правда шось тут не то ??  гггг  :sarcastic_hand:

KosivArt

Цитата: Gorolya від 14:36, 26 Липень 2010
от тільки не дойшло до мене, Ви язичник чи все ж баптист?)  :nenayu
Єшуя просто стібеться, читайте уважніше :)

А якшо вертатись ближче до теми, то шо пан Єшуя думає і розкаже нам, власне, про кінець світу?