Який фільм Вам сподобався найбільше?

Автор Жирна_Бойова_Панда, 01:57, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Цитата: IVP від 11:39, 09 Травень 2011
нелюблю мульти, але хто хоче укр. то вітчизняна торент-толока hurtom.com
Я все на ex.ua, там і качаєш, і он-лайн хочеш дивишся. І дивлюся виключно укр.мовою. там вибираєш файли укр.мовою, і воно тобі завжди буде тільки наш дубляж кидати.

Цитата: as_tar від 11:25, 09 Травень 2011
Рекомедую два мульти

Legend of the Guardians - про війну сов - графіка на грані фантастики)

і Gadkiy.ya - оригінальний і веселий сюжет!

шукайте з укр дубляжем - рішає!)
За нікчемний я, вже писала раніше, а Легенди нічної варти справді шикарнююючий мульт. Мегамозок, до-речі, щось схожена Нічемного...

BigFAN

передивився сьогодні в якись там двохсотий раз "Спасти рядового Раіна" -  фист кіно.

Juha

А я сьогодні Форсаж 5 подивилася. Прикольний, веселий.
Вже не можу дочекатися Піратів і Панди.  :)

BigFAN

Цитата: Juha від 18:46, 15 Травень 2011
А я сьогодні Форсаж 5 подивилася. Прикольний, веселий.
Вже не можу дочекатися Піратів і Панди.  :)
жаба давить)))

Brie

дуже гарний фільм " Біла стрічка" Рекомендую.

Juha

Цитата: BigFAN від 19:37, 15 Травень 2011
жаба давить)))
:)
Я Форсаж скачувала і CamRip дивилася. Але на ті два фільми по любому в кінотеатр.............

Жирна_Бойова_Панда

на піратів з братвою однозначно будемо їхати у франик... як таке пропустити  :yahoo:

KosivArt

Форсаж це той шо Fast and furios? (один з варіантів перекладу — бистриє і йо.нутиє :)

Juha

Цитата: Стас від 08:46, 16 Травень 2011
Форсаж це той шо Fast and furios? (один з варіантів перекладу — бистриє і йо.нутиє :)
Ні, то Форсаж 4. А це Форсаж 5: пограбування в Ріо. Там майже всі актори зібрані з усіх частин, крім Токійського дрифта.
Звичайно по сюжету є трохи байок, особливо коли дві легковушки десятитонний сейф тягнуть по всьому місту, розносять магазини і будинки, а самим хоть би що, але всеодно фільм прикольний.

Жирна_Бойова_Панда

"я - номер чотири"... зачотна кіношка... жалко шо кінця немає... явно пахне сиквелом :/

Juha

Хтось уже бачив Піратів? Бо я так і не сходила, а зато чула тільки погане... Не знаю, що робити... Чекати DVDRip чи таки піти? Просто зараз взагалі дурдом: Похмілля в Вегасі - 2, Ікс-мени (якісь там n-і)...  :in_love:
На ті кінотеатри не наробишся  wall

wildperson

Цитата: Juha від 22:06, 01 Червень 2011
Хтось уже бачив Піратів? Бо я так і не сходила, а зато чула тільки погане... Не знаю, що робити... Чекати DVDRip чи таки піти? Просто зараз взагалі дурдом: Похмілля в Вегасі - 2, Ікс-мени (якісь там n-і)...  :in_love:
На ті кінотеатри не наробишся  wall
Екранка вже гуляе Пiратiв (на нонеймi), глянь по дiагоналi й зроби висновок :nenayu
Може й не варто в кiнотеатр, я б не пiшов.

Juha

Ок, треба пошукати...  :) Дякую  :!: Потім напишу  :!:

Malva Landa

Якщо я сумніваюся йти на кіно чи не йти, вичікую коли вибраний фільм прошумить у кінопалацах, а потім їду в кінотеатр "Львів" (менш комфортний за кінопалац) і за 10-15 рупчиків собі вмощуюсь на трохи твердіше крісло і насолоджуюсь. Так зроблю і з "піратами"  :)

Juha

Я трохи жила на Троєщині в Києві. Там є кінотеатр  "Флоренція" і там навіть в прем'єрні тижні на 10 ранку ціна квитка 10-12 гривень. Зараз по 12-15 гривень. Але далеко їхати і дуууже рано треба буде у вихідні вставати... А тоді абсолютно всі цікаві новинки дивилися в кінотеатрі. Бувало, що і два рази в тиждень ходили.