Який фільм Вам сподобався найбільше?

Автор Жирна_Бойова_Панда, 01:57, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

♠S.Y.♠

Juha

Цитата: EdSem від 22:51, 04 Лютий 2011
Недавно подивився "Турист" з Джолі Деппом. Класний фільмець.
Йой, я була в кінотеатрі... Ледве висиділа... Мені абсолютно не сподобалося, настільки все передбачено і тупо (як на мене), особливо з пластичною операцією.........
Мені тільки цікаво, а то справді існують такі електронні сигарети  :?:  :) Забула як вони називаються там в фільмі

Marinka

Цитата: Juha від 19:26, 06 Лютий 2011
Мені тільки цікаво, а то справді існують такі електронні сигарети  :?:  :) Забула як вони називаються там в фільмі
Справді http://ecosigara.com.ua/ - там є про будову і про сигари. Екосигари. З допомогою цих штук кажуть можна кинути курити)

wildperson

Цитата: Marinka від 20:59, 06 Лютий 2011
Справді http://ecosigara.com.ua/ - там є про будову і про сигари. Екосигари. З допомогою цих штук кажуть можна кинути курити)
Вони не призначенi для "кинути курити". Вони виключно для захисту для "пасивних курцiв", все решта- недобросовiсна реклама.
Так що по лiнку: правда лиш пункти 3,4, пункт 2- нагла брехня, пункт 1- також брехня, лиш не така нагла, там виставляеться в дорогих моделях рiвнi вiд солдатського Кемелу до Кента, ну а пункт 5,6- просто реклама, не брехня, а реклама, вiдчуйте рiзницю))

Galen

Тепер дивилася фільм Игора Копылова "Не скажу". Сподобався. До самого кінця не зрозуміло що твориться з героями. Таке і в реальності буває.

Juha

Рекомендую ВСІМ  - "Невидима сторона"  :!: Фільм ну просто шикарнющий  :!: Сандра Балок - бомба. за цю роль дістала оскар в тому році. Дивіться - не пожалієте  :!:

Жирна_Бойова_Панда

Juha

Я чула, що жах. Але не бачила...........

Жирна_Бойова_Панда

трон таки мура ше та :bad: хоча картинка гуд

Marinka

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:01, 13 Березень 2011
трон таки мура ше та :bad: хоча картинка гуд
мура - не те слово... Там така реклама була, ніби фільм в прокат не вийшов з Аватаром, бо міг втратити свої міліонні касові надходження... ніц би не втратив... брєд... Дійсно картинка прикольна, мотоцикли красииииві)))))) Ну і гра колись була теж нічо... кажуть)))))

KosivArt

Дивлюсь «Червона рута» — Український фільм повна версія
Молодий Василь Зінкевич і Софія Ротару

Червона рута — український фільм повна версія

У фільмі звучать пісні «Прийшла весна», «На швидких поїздах», «Нічия», «Мила моя», «Покинуті квіти», «Незрівнянний світ краси», «Біжить річка», «Якщо пройде любов», «Сизокрилая птаха», «Червона рута», «Намалюй мені ніч», «Відлітали журавлі», «Ти повернешся, коханий», «Водограй», «Там, де гори і ліси».

KosivArt

Рекомендую філм «Санктум» Джеймса Камерона — досить реалістичний трилер:

...Дослідники-дайвери роблять дуже ризиковану експедицію у найбільшу систему печер на Землі - неймовірно красиву і майже недоступну. Несподіваний тропічний шторм змушує їх спуститися глибоко в затоплені шахти. Єдиний порятунок — знайти невідомий другий вихід до моря, долаючи шалену стихію бурхливих вод, підступні пастки підземель і смертельний жах ...

IVP

Читав коменти шо декому недуже сподобалось.

п.с. Попробую скачати зара в 3D анагліфі подивитися

Тарас Пасимок

Рекомедую два мульти

Legend of the Guardians - про війну сов - графіка на грані фантастики)

і Gadkiy.ya - оригінальний і веселий сюжет!

шукайте з укр дубляжем - рішає!)

IVP

нелюблю мульти, але хто хоче укр. то вітчизняна торент-толока hurtom.com