Який фільм Вам сподобався найбільше?

Автор Жирна_Бойова_Панда, 01:57, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

на Превеликий жаль, канал "Сіті"увесь день пікав(шкода,що нема смайла з великими слізьми)..........так і не подивилась.........

Хочу дуже той фільм переглянути,якщо хтось має-дайте скопіювати. :please: :please: :please:

Фільм "Адреналін 2",на мою думку, "фе". Не тратьте час на нього, а "Адреналін"-терпимий.

julio

А в який частині секас-на-заправці? Та частина - гуд )))

Квітуся, скачати кіно можеш?
Я можу викласти десь.

yaro my

Цитата: julio від 13:08, 11 Жовтень 2010
Фільм крутий.
КДДС - майже суцільний стьоб.
Револьвер, при більш уважному спостереженні, чуть лі не психологічна драма.
Майже ніколи не передивляюся бойовички, екшни і т.п., але в цьому кіні щось є...
А ще в цій когорті фільм "Большой куш".

Dana Eco-Kosiv

2julio, в мене не безлім, не можу скачати,
хіба в нет-клюбі,але там,здається, є заборона на об*ємне скачування...

В першій частині. За першу не сперечаюсь, а друга...

Жирна_Бойова_Панда

Вийшов трейлер 4-ї частини Піратів Карибського моря  :applauds http://trailertube.ru/pirates-of-the-caribbean-4-stranger-tides-trailer
і 3-ї частини трансформерів http://trailertube.ru/3-transformers-3-trailer-0  :bu

julio

Я пробував дивитися «Піратів-3». Боровся зі сном. Сон переміг )))

А хто дивиться «Побєг»?
Казочка, але тримала в напрузі , бгг, ... до тої серії, що була в той вівторок.
Тепер потягнулося. Але вже додивлюся, як вийде.

IVP

Класне кіно екзорцист 1973 року і з останнього шо дивився запам'яталось ''за маскою'' 2010рік і ''дьявол'' 2010 рік

Juha

Цитата: julio від 20:45, 14 Грудень 2010
А хто дивиться «Побєг»?
Казочка, але тримала в напрузі , бгг, ... до тої серії, що була в той вівторок.
Тепер потягнулося. Але вже додивлюся, як вийде.
Я щойно в темі про серіали написала про Побєг. До-речі, російська версія знята абсолютно ідентично з американською. Тільки в американській вбили брата віце-президента, а в російській - якогось міністра (якщо не помиляюся, так? )

julio

Міністра фінансів.
Народ на форумах пише, но рос.версія «ближча до життя».
Хоча х.з. Такі вже там проколи і ляпи, що просто жесть.
Тепер вже дивлюся у «фоновому режимі» )))

odnosel4anka

люди добрі, запишіть мені фільмиків пару на диск і подаруйте, не забудьте підписати. Буду берегти і пам'ятати! Можна мультики, я їх обожнюю.

А щоб по темі було, то подивилася фільм Легіон. Такий собі.

Жирна_Бойова_Панда

так довго чекав на фільм "турист", нарешті глянув... чесно, чекав набагато більшого від фільму, де знімаються джонні депп і анджеліна джолі  :indeed
зі. дивився з укр. перекладом - імхо, ну дуже вже скучний дубляж зробили  :nea:

KosivArt

Файний фільм «Inception» (чомусь переклали як «Начало») — фантастичний трилер Крістофера Нолана, оснований на ідеї свідомих сновидінь. Тримає в напрузі від початку до кінця + хороші актори.

Juha

Ой, а я ще десь перед новим роком скачала, і ніяк не можу заставити себе подивитися... Починала десь раза три, буквально пару кадрів, де його на берег викинуло ,і завжди щось мені мішало продовжити...  Якийсь рок...   wall

borowed

Дуже сподобався фільм "Три дня на втечу".Щось на кшталт "Законослухняний громадянин",але більш реальне.Як каже Стас:"Тримає в напрузі від початку до кінця + хороші актори":)

EdSem

Недавно подивився "Турист" з Джолі Деппом. Класний фільмець.