Який фільм Вам сподобався найбільше?

Автор Жирна_Бойова_Панда, 01:57, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Здається він ше знімався у фільмі «Достучаться до небес».

sv

Аватар.
Просто в кінотеатрі і в IMAX :)

IVP

фууу... лишіться вже того аватара...

wildperson

Цитата: Стас від 22:06, 07 Травень 2010
Здається він ше знімався у фільмі «Дастучацца да нєбєс».
Тобi точно не пасуе. Маю на увазi укроолбанський.
Давайте вже або-або! Бережiмо свою мову, а якщо нема змоги перекласти- пишемо по росiйськи. Лиш калiчити не треба рiдну.
P.S. Погано, що це каже "далекий модератор", який вже 20 рокiв живе в Росii :-(((

Dana Eco-Kosiv

ий...
...
Вчора по каналику"1+1" показували фільм "Секс і Каліфорнія" з Девідом Духовним в гол.ролі. Повністю те кіно не побачила,але вважаю,що мені того достатньо. Гумор вздовж і впоперек. Люблю таке.

"Достукатись до небес" теж кумедний і проникливий.
Гарно,
не передбачувано,
просто,
дотепно,
влучно.

wildperson

:offtopic :offtopic :offtopic
Задумався... про проблеми перекладу. "Достучаться до небес"- адекватно на украiнську менi не перекласти. Варiант Богдани "НЕ", а iншого якось не бачу. Бiда...

KosivArt

Цитата: wildperson від 00:00, 08 Травень 2010
Цитата: Стас від 22:06, 07 Травень 2010
Здається він ше знімався у фільмі «Дастучацца да нєбєс».
Тобi точно не пасуе. Маю на увазi укроолбанський.
Давайте вже або-або! Бережiмо свою мову, а якщо нема змоги перекласти- пишемо по росiйськи. Лиш калiчити не треба рiдну.
P.S. Погано, що це каже "далекий модератор", який вже 20 рокiв живе в Росii :-(((
добро, виправив :)

Dana Eco-Kosiv

Насправді назва того фільму інтерпретована рос.перекладачами відповідно до змісту.
Англійською  мовою назва фільму (точно не згадаю) не має відношення до слова"достучаться",вона скоріше пов*язана з небом,на скільки я пригадую.

Дайте якийсь фільм переглянути з диска,Будь-ласка.
Можна трилер чи мелодраму. 

wildperson

Цитата: KVITKA від 13:53, 08 Травень 2010
Насправді назва того фільму інтерпретована рос.перекладачами відповідно до змісту.
Англійською  мовою назва фільму (точно не згадаю) не має відношення до слова"достучаться",вона скоріше пов*язана з небом,на скільки я пригадую.

Дайте якийсь фільм переглянути з диска,Будь-ласка.
Можна трилер чи мелодраму.  
Якщо по змiсту- "Добратися до неба". А за "якимось фiльмом"- тобi окрему тему заводити.. "пiдпiльнопiратський вiдеопрокат" Там диски будуть.

Dana Eco-Kosiv

Якщо хтось має у власному арсеналі,дайте,будь-ласка,фільм "Адреналін" та "Адреналін2"???
Буду вельми вдячна. Флешку маю і диск,якщо з цим проблематично.

Жирна_Бойова_Панда

Dana Eco-Kosiv

сьогодні о 22:30 на каналі "Сіті" буде фільм "Револьвер" з Джеймсоном Стетхемом.

Фільм в стилі "Карти,гроші,два ствола".
Дуже хочу подивитися.

julio

Цитата: KVITKA від 21:02, 10 Жовтень 2010
"Револьвер" з Джеймсоном Стетхемом.

Фільм в стилі "Карти,гроші,два ствола".
Дуже хочу подивитися.
Фільм крутий.
КДДС - майже суцільний стьоб.
Револьвер, при більш уважному спостереженні, чуть лі не психологічна драма.
Майже ніколи не передивляюся бойовички, екшни і т.п., але в цьому кіні щось є...

wildperson

Цитата: julio від 13:08, 11 Жовтень 2010
Фільм крутий.
КДДС - майже суцільний стьоб.
Револьвер, при більш уважному спостереженні, чуть лі не психологічна драма.
Майже ніколи не передивляюся бойовички, екшни і т.п., але в цьому кіні щось є...
Дочекаюся перекладу Гоблiна. Бо КДДС в прокатi i Гоблiновський- це небо i земля. До речi: (не маю лiнку на жаль) це сам Гай Рiчi вiдмiтив (йому переклали навпаки))))

julio

Цитата: wildperson від 13:45, 11 Жовтень 2010
Дочекаюся перекладу Гоблiна. Бо КДДС в прокатi i Гоблiновський- це небо i земля. До речi: (не маю лiнку на жаль) це сам Гай Рiчi вiдмiтив (йому переклали навпаки))))
Саме в "Револьвері", мені здається, це не критично. Жанр зовсім інший. Подача подібна лиш за відеорядом та динамізмом сцен.