Який фільм Вам сподобався найбільше?

Автор Жирна_Бойова_Панда, 01:57, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Цитата: julio від 23:51, 09 Березень 2010
Не грози южному централу, попивая сок у себя в квартале.
Перший раз побачив в українському перекладі (від 1+1) - згадую до тепер!
Фіфті-фіфті.

julio

Ви ще скажіть, що Вам "Крімінальноє чтіво" десь 30 / 70 . ))

ploskonos

Цитата: wildperson від 23:45, 09 Березень 2010
Хотiв до речi предивитися недавно (в UA перекладi) i плюнув на 10-й хвилинi. Той, хто знае росiйську (й дивився стару СССР-копiю)- погодяться що таке файне кiно ТАК перекладати....
P.S. Челентано взагалi люблю, а "Укрощение строптивого"= один з найкращих (лиш не в укр. перекладi криворукому, до питання про патрiотизм)

Ну в тебе вже питання патріотизму алергію викликають)))
Питання не в патріотизмі,а в конкретних перекладах конкретних фільмів.Є вдалі і невдалі українські,є й відповідні російські переклади.Ті ж "Сімсони" ,"тачки","Пірати Карибського моря" мені більше сподобались з українським перекладом,а багато дивлюсь з російьким,хоч і патріот))
Головне в цій ситуації те,що є вибір,а людина вже для себе вирішує,що більше подобається.

Marinka

Великий Гетсбі.
З Мірою Сорвіно та Тобі Стівенсоном :in_love:. Стрічка за мотивами книги Френсіса Скотта Фіцджеральда. У фільмі досліджується феномен "американської мрії". 20-ті роки, часи джазу. В образі головного героя Джея Гетсбі  вдалося поєднати дивну гармонію в зображенні привабливості мрії і неминучого її краху.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: julio від 00:13, 10 Березень 2010
Скоріше навпаки.
Деякі фрагменти фільму-взагалі бомбові.

Бачив хтось таке кіно "На голці",англійський фільм про нариків?
"Карти,тачки,два ствола"(виправіть,якщо помиляюсь...)-фільм з тим актором,що грав гол.роль у фільмі "Перевізник" і бредом пітом.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: KVITKA від 06:12, 15 Березень 2010
"Карти,тачки,два ствола"(виправіть,якщо помиляюсь...)-фільм з тим актором,що грав гол.роль у фільмі "Перевізник" і бредом пітом.

"карти, гроші, 2 стволи" - джейсон стетхем, а бред піт там не грав, він грав у "большому куші" він же "сп..здили"... це фільми мого любимого режисера Гая Річі.

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 10:58, 15 Березень 2010
Цитата: KVITKA від 06:12, 15 Березень 2010

"карти, гроші, 2 стволи" - джейсон стетхем, а бред піт там не грав, він грав у "большому куші" він же "сп..здили"... це фільми мого любимого режисера Гая Річі.
йо, це модні філбми.

BigFAN

Цитата: sanvik від 23:19, 09 Березень 2010
Цитата: BigFAN від 21:02, 09 Березень 2010
хто бачив фільм про Ірак шо отримав оскара? ваші відгуки
Нічо особливого. Мені не сподобався.
По ходу цей фільм дістав Оскара завдяки відсутності нормальної альтернативи.
я вже добавив "Повелитель бури" до відео на своїй сторінці В Контакті, фільмєц мені зайшов. а премия Оскар - це завжди спірне питання, взяти лише Оскароносний "Тітанік"

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 10:58, 15 Березень 2010
То якраз я мала на увазі той фільм,де Бред грає цигана.
Джесон Стетхем-такий харизматичний актор!Файний!

Сьогодні переглянула Дені-пес(Danny-the dog).
Не дивлячись на мою прихильність до акторської гри Моргана Фрімена,цей фільм - чергове розчарування.

Dana Eco-Kosiv

Якщо є хтось із знавців спецтехніки:то часом не БІЛАЗи в тому "Аватарі"по кар*єру їздили?
Дуже хотіла би ту машину побачити наживо.

julio

БєлАЗ - не найбільша тачка в світі )))
У нас по Коломиї час від часу їздє троха менчі за ці:

Возє глину до цегляного заводу. Вродє.

Знайшов.
У нас такі:

і такі:

А у "Аватарі", там, cкоріше за все, якісь компьютерні концепти.

KosivArt

Файний старий філм «Point break»,чомусь переклали «На грєбнє вални», з Патріком Суейзі (шкода вже помер). Особливо потужний кінець фільму.

До речі, у філмі знявся вокаліст Ред Хот Чілі Пеперз, він там сказав 2 слова і з'їв пару подач :)

yaro my

Цитата: julio від 00:13, 10 Березень 2010
З часом все переосмислюється, наприклад фільм "КИН-ДЗА-ДЗА" в моєму особистому рейтингу значно піднявся, а от "Pulp fiction" навпаки, просто зробили його штучно культовим, дали "Оскар" і піар роздули.

"Аватар"- не просто рулить, він ще й створює концепткари.

IVP

Цитата: yaro my від 18:57, 10 Квітень 2010
"Аватар" рулить!

І ти про це гав*о хотів сказати у своїх 3 постах, в 1 невиходило написати ?

BigFAN

"Аватар" на мій погляд нікуда не рулить, якась хня на маргарині.