Гриби, або "тихе полювання"!

Автор sumen, 17:44, 15 Квітень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Malva Landa

Подейкують, що маслюки дуже смачні гриби, особливо замариновані. То правда?
Ніколи не збирала і не вживала... І опше, де вони водяться?

BigFAN

Цитата: Malva Landa від 23:30, 21 Вересень 2010
Подейкують, що маслюки дуже смачні гриби, особливо замариновані. То правда?
Ніколи не збирала і не вживала... І опше, де вони водяться?
правда апсолютна, як треба буде викладу рецепт.

Malva Landa

Наступного сезону влаштую полювання за маслюками, а то тяжко жити в невіданні :)
Ну і вже знаю до кого звертатись за рецептом якшо шо ;)

BigFAN

Цитата: Malva Landa від 23:38, 21 Вересень 2010
Наступного сезону влаштую полювання за маслюками, а то тяжко жити в невіданні :)
Ну і вже знаю до кого звертатись за рецептом якшо шо ;)
цього року ледве упросив дєдя, аби приніс груздів, бо він не признає їх за гриби. грузді я заквасив, чуваки спробувавши їх як закусь до горілочки і забули за шашлик.
я маю массу різних рецептів - бо в мене мрія відкрити власний ресторан.

Malva Landa

Цитата: BigFAN від 23:45, 21 Вересень 2010
цього року ледве упросив дєдя, аби приніс груздів, бо він не признає їх за гриби. грузді я заквасив, чуваки спробувавши їх як закусь до горілочки і забули за шашлик.
я маю массу різних рецептів - бо в мене мрія відкрити власний ресторан.

Грузді - то такі як "білі" тіко сірі і без молочка?

Dana Eco-Kosiv

треба фото "груздів",заплутали.

BigFAN

wildperson

Цитата: KVITKA від 23:55, 21 Вересень 2010
треба фото "груздів",заплутали.
сходи до Вiки (росiйськоi на жаль), вона поможе
P.S. Маслюки переважно пiд соснами водяться, маринованi дуже смачнi. Наразi за грибами нема коли ходити- купую польськi, маслюки або лисички. А от груздi- це треба солити краще, пiд стограм= саме то))

BigFAN

солені теж нічо, але квашені - "зе бест",  коли приїдеш, нарешті, то після стендової стрільби, під трьхлітрову чвертку переконаєшся.

wildperson

Цитата: BigFAN від 00:23, 22 Вересень 2010
солені теж нічо, але квашені - "зе бест",  коли приїдеш, нарешті, то після стендової стрільби, під трьхлітрову чвертку переконаєшся.
Нiц не розумiю ружницю мiж соленими/маринованими i квашеними. Тут така бiда- в горбах Великого Рiжна то не практикуют, попробував лиш в Пiстинi рижки. А вже тут, в СПб, оцiнив що то 3-4 вiдра на балконi солених)))), зимою, з морозу....

Опришок зь Кьичірив

Кому доводилося бачити або збирати ТРУФЕЛІ?
Чи взагалі маємо у нас в Карпатах такого гриба?

wildperson

Цитата: Опришок зь Кьичірив від 12:44, 22 Вересень 2010
Кому доводилося бачити або збирати ТРУФЕЛІ?
Чи взагалі маємо у нас в Карпатах такого гриба?
Бачив в магазинi.., десь читав, що на Зах.Вкраiнi вирощують (саме вирощують, бо клiмат пiдходить, але самi по собi вони рости не хочуть, у французiв беруть грибницю)
До речi найкращi грибники- поросюки малолiтнi, у Францii здаеться навiть чемпiонат серед свиней по пошуку трюфелiв проводиться))

Malva Landa

Цитата: BigFAN від 00:23, 22 Вересень 2010
під трьхлітрову чвертку
серйозний підхід :)

А щодо груздів, то я вже знаю які вони на вигляд, але ніколи не збирала і не їла, бо вважала їх неїстівними. Люблю квашені Білі (наголос на ост. складі).

BigFAN

KosivArt