KosivArt Awards 2009 (обговорення)

Автор Жирна_Бойова_Панда, 19:26, 27 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

отож по старій традиції стартує конкурс "KosivArt Awards 2009". умови конкурсу будуть описані у відповідних темах. в цій темі обговорюєм все що стосується конкурсу. поїхали...

Juha

У номінуванні вказуємо багатьох, а у голосуванні одного - так :?: :?: :?:

Жирна_Бойова_Панда

так. як і було минулого року. але до голосування ше не дішли :)

Juha

Панда, а де твоє номінування  :?:

В минулому році в мене ще були проблеми з нетом. Я переїжала і майже не бувала на форумі  :(

Жирна_Бойова_Панда

я десь на тижні напишу, ато в мене тут страсті на іншому форумі  :crazy:

Juha

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Juha від 20:18, 27 Грудень 2009
Засранець...  :blum3: :blush2:

я там простий юзер і срач_mode мені там дозволений  :crazy:

Juha

Жирна_Бойова_Панда

ой, шось ми тойво.. наофтопили мальоха :)

Juha

Цитата: Жирна Бойова Панда від 20:28, 27 Грудень 2009
ой, шось ми тойво.. наофтопили мальоха :)
:blush2:
А може доречно голосування відкрити для всіх не тільки для зареєстрованих користувачів? Чи ні? Як ви думаєте? Тоді більше голосів буде. Правда можуть тоді голосувати так званим "методом тику".

Жирна_Бойова_Панда

неварто, я думав взагалі поставити обмеження по постах на номінантів.. типу, якшо менше 50 постів то немає права номінуватися... але шось хз

Juha

Панда, я не думаю, що в нас взагалі таких хтось номінує... Всі, хто тут пише хоча б деколи, має більше 50 постів.

Жирна_Бойова_Панда

ну 50 це образно, просто якшо поставити обмеження, то мб люди активніше пости набивати будуть :)

Juha

Панда, ми номінуємо людей не дивлячись за кількість постів. Номінуємо тих, хто нам запам'ятався. Навіть якщо та людина написала 10 постів, але таких, що їх до тепер згадують всіх, то чом би її не номінувати.
В любому випадку в цьому році кількість користувачів (таких, що пишуть постійно) трохи зросла.

BigFAN

Juha має бути відзначена в 1,2,3,5 номінаціях