KosivArt Awards 2009 (обговорення)

Автор Жирна_Бойова_Панда, 19:26, 27 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Juha

...fan, так не піде.  :acute: Пишеш номінацію і людей, яких ти номінуєш. Потім буде голосування, де вже голосувати будеш тільки за одного.
І одну людину можна номінувати тільки два рази за правилами  :!:  Хоча мені приємно  :blush2:

Жирна_Бойова_Панда

Віталік, прочитай плз уважно правила.

BigFAN

Жирна_Бойова_Панда

Жирна_Бойова_Панда

товарістчі, давайте активніше приймати участь в конкурсі. як казав мій викладовець з інформатики: "швидше сядем - швидше вийдем"  :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

номінуй, бо до влади прийде ..й  :crazy:

vyluzja Franka

... ото думаю, щоб не бути Кіркоровим - куди ж мені Иєшуа приліпити, чи може номінацію яку би мо завести бо майже у всі підходить :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: vyluzja Franka від 14:01, 30 Грудень 2009
... ото думаю, щоб не бути Кіркоровим - куди ж мені Иєшуа приліпити, чи може номінацію яку би мо завести бо майже у всі підходить :)

правила номінування:

1. один юзер може номінуватися не більше, як в 2 номінаціях.
2. номінувати самого себе ніззя.
3. користувачі висувають інших користувачів.
4. при номінуванні потрібно зразу написати ваших номінантів НА ВСІ номінації.
5. висувайте не більше одного, двох кандидатів на номінацію, аргументовуйте свою пропозицію.
6. одміни не беруть участі в конкурсі  
7. ви пишите, кого б ви хотіли бачити у тій чи іншій номінації, з урахуванням п1-6. умов.
8. номінування триває до 03.01.2010
9. строки та умови проведення можуть бути змінені адміністрацією.
10. здається все... хев фан

а там уже собі вирішуй :)

Жирна_Бойова_Панда

мб, йо але я просив без флуду і офтопу в тій темі  :blush2:

Жирна_Бойова_Панда

як вам варіант, всіх юзерів в яких більше 50 постів і яких можна вважати постійними юзерами, які не брали участі в номінуванні або голосуванні, зробити переможцями номінації KosivArt Awards 2009 Філіп Кіркоров  :crazy:
ЗІ. доречі, цього року поставлено модуль "Awards" який:
ЦитатаМоже виводити потрібний текст в профайлі зліва від повідомлення, типу
Стать: Чоловіча
Awards: apple iphone

або в повному профайлі під назвою сайту.
переможці номінацій будуть за таким титулом цілий рік :)

Dana Eco-Kosiv

тобто голосування примусове,а правила і переможців все-таки вибирає панда...не дивно,що постійним дописувачем теми KosivArt Awards 2009 (обговорення) і решти подібних тем є панда
Не забагато повноважень,га?
:offtopic
Теми на те існують, щоб ніхто свою думку нікому не нав*язував.
Люди на форумах шукають вирішення деяких питань, діляться враженнями і досвідом, а не толєрують чиїсь примхи.
Ну і коню понятно,що за цей свій допис(пост по-модному),я вже поза бортом цієї велелої компанійської окремічної спільноти.

Gorolya

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: KVITKA від 21:20, 30 Грудень 2009
тобто голосування примусове,а правила і переможців все-таки вибирає панда...не дивно,що постійним дописувачем теми KosivArt Awards 2009 (обговорення) і решти подібних тем є панда
Не забагато повноважень,га?
:offtopic
Теми на те існують, щоб ніхто свою думку нікому не нав*язував.
Люди на форумах шукають вирішення деяких питань, діляться враженнями і досвідом, а не толєрують чиїсь примхи.
Ну і коню понятно,що за цей свій допис(пост по-модному),я вже поза бортом цієї велелої компанійської окремічної спільноти.

1. ця зла Панда, яка постійно дописує в даній темі є організатором даного конкурсу з відома адміна форуму Стаса.
2. даний конкурс не є примхою Панди, він проводиться на багатьох форумах, звідки і взята ідея і основні правила. конкурс проводився і минулого року, і всі теми є в розділі "конкурси" - мож глянути як Панда впливає на результати.
3. голосування не є примусовим, то як так "апаю" тему.
4. скільки в мене повноважень вирішувати одміну.
5. єжелі є якісь побажання\скарги на цю офігєвшу Панду - пм Стас.
6. особисте побажання від мене в новому році побільше тобі адекватності.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: topp від 23:12, 30 Грудень 2009
P.S. Такi теми варто би повiсити на головну (аби довго не шукати). Я, на вiдмiну вiд меганагiбаторiв, чайник, як то зробити- не знаю

прошу звернути уваги, мегонагібаторів тут уже нема  :blum3:

впринципі я юзаю 2 варіанта (перший):

Жирна_Бойова_Панда