Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Це прям голівудський блокбастер. Працівник ДПС заповняє комусь протокол, і тут під'їжає на бусі 20 членів ДК, різко залазять в машину ДПС бачуть ці протоколи і спасають як бетмени невинну людину АБСОЛЮТНО КОНСТИТУЦІЙНО... Ніякої провокації... Та їм треба до пінчука в Герой країни, чи як там... ДПС чи ДК викликає РУВД. Потім місцевих бандитів... Це ж смішно. 80 бандитів Запоріжжя приїхали рятувати якогось нещасного працівника ДПС. (ні, ну уявіть собі, ви - косівська банда, тут вам дзвонить Ваш любимий Ковбаснюк, пацани вирушайте, приїхав ДК, і ви всі збираєтеся з BigFANом на чолі і приїжджаєте на розборки) Ті (запорізькі бандити і РУВС) приїжають і стоять збоку, сємочки плюють. ДПС (скільки їх там було, ну максимум 5 чоловік, нападають на тих 20 ДК, б'ють їх, ті в бус, тікають. А ДПС за ними женеться, пересівши на приватний автомобіль, який вспіли пригнати бандити. Бо вони передбачили такий розвиток подій. При цьому всьому ще вспіло приїхати ICTV і зняти сюжет. :rofl: :rofl: :rofl: Гарна вечірня казка  :!:
А люди вірять. ДК починало з провокацій, і продовжують цим займатися. От скажіть хто з Вас попадав в таку ситуацію. Це ж брєд сивої кобили. Тих ДАІшників так шманають вже десь рік, що вони бояться лишнє слово сказати. Звичайно є, що туплять. Але чого в мене ще ніхто ніколи не вимагав гроші... І не давав протокол з свідками розписаними... Тим більше люди бачать, що підписують.
Цей Ростик зробив собі рекламу, заробляє страшні бабки юристом. BIGFAN, якби ти з ним поспілкувався в живу і не про ДАІ, ти б його бив як глуху зозулю і повір ти б в житті з ним не дружив... Я впевнена на мільйон відсотків!!!

♠S.Y.♠

BigFAN

то шо братки в засосах з деякими даішниками не длякого не секрет, по даній справі не буду спіщити але протоколи з заповненими графами для свідків і заповненими шапками навіть я зустрічав. завтра дана подія буде на ICTV і також відео в неті там і побачим шо було. відносно хто попадав в подібні ситуації - я, мені підріла прапорщик по панятіях чухав, Яник свідок, буквально вчора верховинський прапор пробував мене штурхати в руку і я можу писати і писати....
Juha відносно Роста та деяки їнших лідерів то в мене багато з ними розбіжностей такшо я його не підношу до небес. але він зробив проект ДК який багатьом водіям допоміг перестати сцєти перед гаїшниками, і він заслуженно може  збирати певні дивіденти з цієї роботи, гірше шо цей проект може перерости в політику і тоді він втратить свою цінність. з усіх борців мені найбільше подобається робота - Vitalino.   http://www.youtube.com/user/vitalino1980   

BigFAN

Juha

Цитата: BigFAN від 23:18, 18 Березень 2012
завтра дана подія буде на ICTV і також відео в неті там і побачим шо було.
ТВ сюжет - це завжди погляд з однієї сторони. Відео ДК - це завжди відредаговані відео. Не закинуть же ж вони двохгодинне відео, де все було попорядку. Тих міліціонерів навіть можуть звільнити, але не тому, що ДК таке класне, а тому що за простих працівників абсолютно ніхто не заступається. В нас вже таких прикладів на кожному кроці.
Просто через ДК дуже велика кількість людей, які реально нарушають - і думають, що їм все позволено. В мене свекра кум таким чином збив насмерть п'яний жінку і 5-річну дитину. Бо він понадивлялвся ось цих роліків, які так пропагує ДК і думав, що все йому можна. Навчився спілкуватися з ДАІ. Його посадили. Але скільки ще таких як він? Мільйон.

anv

? ? ?
? ? ?
? ? ?
Я розумію, що для когось ДК то ворог №1. я простий водій і я десь схильний до ДК - а десь до ДАІ.
Але вже, якщо таких водіїв мільйон, то поганих працівників ДАІ мільйон і вагон з забитого села. Проблема поганих водіїв це також погане робота ДАЇ.
Я ще не бачив, щоб на відео була пропаганда "бухай + ганяй". А розпустили водіїв-забутильників не ДК, а хабарники, яких на дорогах більше ніж представників ДК.  Всі ми деколи сидимо за столом і чуємо, а я вип"ю в мене знайомий... затремо, або є бабки домовимось... ще не чув, щоб хтось сказав, що я п"ю бо надивився в неті ДК то мєнту роги обламаю і поїду далі!
Юлю я розумію, що то в тебе в полі професіонального зору це все відбувається, але прикро, що ти то так сприймаєш... не всі водії шукають проблем на рівному місті, як і не всі ДАІшники. Правда одні їздять по своїх потребах, а другі виконують свою роботу!
І хай кожного береже ангел охоронець від аварії з наслідками для чужого здоровя! Треба розділяти боротьбу за порядок на дорозі(яку би мали проводити працівники ДАІ) і боротьбу за права водіїв(яку проводять різні орг і ДК).
Це все написав, як простий водій, який не входить до жодної з сторін. Я за "Грузинські" зміни... Там такі організації кращі друзі ДАІ. Але зміни там почались з того, що всі визнали, що порушують(і водії, і ДАІ). В нашій державі проблема в тому, що не держава вимагає порядку, а люди...

Juha

anv, ти правий. Я розумію упереджена. Бо бачила інспекторів, які роблять свою роботу, одна машина нарушає правила спеціально, її спиняють, за нею стає інша знімає все на відео. В першій машині провокують на такі грубощі, що коли мужик нормальний - то не втримається. Хоть я розумію, що це абсолютно не правильно... Ззаду відео вже в інтернеті тільки не спочатку звичайно, а з моменту порушення працівника ДПС.
Короче, просто якщо ви боретеся за правду і справедливість, то боріться це правдою і справедливістю. Показуйте як треба поводитися. ДК робить все абсолютно не так.
Якщо ви порушили правила дорожнього руху, то, будь ласка, відповідайте за порушення. Взятку давати у Вас ніхто не просить. Вмійте признати, що так я перевищив швидкість, поїхав під знак, та в кінці кінців тріщина на лобовому склі - це несправний технічний стан і за це також можуть штрафувати. А не придираються, як всі говорять. А ДК вчить як цього уникнути. Тому я така до них упереджена.

anv

Я ж не писав, що я борюся(хотів би, щоб було краще і просто не даю в кишеню!). Про п"яних за кермом... думаю, що їх багато... знаю багатьох, які часто катають по Косові після 100-300гр+++гр... 80% з них це теперішні і бувші працівники "різних органів". Сама подумаю завсклад, вчитель, чи будь-хто може заплатити штраф або (хабар) і за тиждень знов виїде...- ну виїде, а потім голодний і босий. Того катають всякі "свої дядьки". ХАБАР... А хіба це не покарання для водія!!! В мене знайомий заплатив 500 грн за запашок то для нього така наука, що місяць взагалі за руль не сідав(в нього з грошима тоді було не дуже гонорово). Того з свого боку він поніс покарання правда на користь сім"ї ДАІ, а не на користь нашої великої України... Ще раз кажу, що лиш у нас в державі винний водій, який дає гроші, а працівник жертва соблазну... нєудєржалсі такого зваблєнія... може, якщо б було жорстоке покарання то й були б у нас більш стримані ДАІвці...
ДК... як би там не було, але вони викривають проблему, а влада... влада закриває сайти! В тій же Грузії спочатку хвалили водіїв, які давали на лапу і фільмували це інтимне дійство. Зараз вже можуть посадити і особу, яка дає.
Щодо уникнення покарання. Як ти думаєш, що би було в цивілізованій країні, коли працівники законно не мали б права оштрафувати водія. НОВІ ЗАКОНИ. Так само і у нас. Не нові штрафи, а новий підхід... до водіїв і штрафів. Я вже писав про сприйняття ДАІ, як доїльного апарату.

Жирна_Бойова_Панда

IVP

bigfan закидай вже своє відео скоріше.

anv

Подивився відео!!! Ну й шо тут непонятного. Комусь 15 суток, когось з роботи, а когось на зону... А на рахунок нарізки відео то, які можуть бути питання...

BigFAN

Цитата: Juha від 08:50, 19 Березень 2012
ТВ сюжет - це завжди погляд з однієї сторони. Відео ДК - це завжди відредаговані відео. Не закинуть же ж вони двохгодинне відео, де все було попорядку. Тих міліціонерів навіть можуть звільнити, але не тому, що ДК таке класне, а тому що за простих працівників абсолютно ніхто не заступається. В нас вже таких прикладів на кожному кроці.
Просто через ДК дуже велика кількість людей, які реально нарушають - і думають, що їм все позволено. В мене свекра кум таким чином збив насмерть п'яний жінку і 5-річну дитину. Бо він понадивлялвся ось цих роліків, які так пропагує ДК і думав, що все йому можна. Навчився спілкуватися з ДАІ. Його посадили. Але скільки ще таких як він? Мільйон.
по ТВ сюжетах ніхто не спорить, по відео ДК понятно шо відредаговане, ну дві години дивитись полюбому занадто і можли  свої ляпи підтирають. в мене в суботньому відео, яке має 67хв з моменту зупинки і до моменту "щасливої дороги" були і телефонні дзвінки - пробував пробити номер "служби довіри" бо інспектор завідомо продиктував невірний номер, була ненормативна лексика, згадував самого себе - барана який забув в папку поставити список номерів всіх "довір" усіх служб. в момент коли я сидів в машині а вони стояли біля службового авто і брали на ізмор....
відносно п"яних так ДК завжли засуджує п"янство за рульом і бориться з ним, а більшість доблесних інспекторів з радістю за сотку бухих відпускають. і де правда?
а тих запоріжських козаків, якшо і звільнять то за фальсифікацію протоколів яка називається одним словом - КОРУПЦІЯ, і заступались за цих "простих інспекторів" і підполковник і бики тупі і мустафа просрочений такшо кришувальників більше ніж достатньо.
P.S. Juha кожен раз сперичаючись з тобою - серце кров"ю обливається, але в суперечці зароджується істина, думаю не будеш на мене дуже сердита :drinks:

BigFAN

Цитата: IVP від 13:40, 19 Березень 2012
bigfan закидай вже своє відео скоріше.
сьодня буду ставити програму по монтажу
Цитата: anv від 15:09, 19 Березень 2012
Подивився відео!!! Ну й шо тут непонятного. Комусь 15 суток, когось з роботи, а когось на зону... А на рахунок нарізки відео то, які можуть бути питання...
на відео Vitalino як завжди в усій красі, я вже думав шо зараз зірветься і почне ломити  "бойців" :crazy:

wildperson

Двояке враження з цього всого.
З одної сторони- хабарники трохи зашугаються, не будуть штрафувати в свою кишеню за "прострочений валідол в аптечці". З іншої сторони- ДК обнагліли, провокують просто. За те, що утримують за форму людину в погонах (при виконанні, а в формі автоматом при виконанні)- "демократизатором" по хребту однонзачно. Знімати- це йо, а от лізти з руками...

BigFAN