Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

♠S.Y.♠

BigFAN

Цитата: S.Y. від 14:02, 03 Березень 2012
Я щось ніц не поняв !!!
ці три представники регіАнальної бригади, забули чи забили на такі статті КОНСТИТУЦІЇ

Стаття 64. Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України
Стаття 68. Кожен зобов'язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.
Стаття 79. Перед вступом на посаду народні депутати України складають перед Верховною Радою України таку присягу:
"Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу.
Присягаю додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників".

Стаття 8. В Україні визнається і діє принцип верховенства права.

Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.

Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.

Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.

При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.
Стаття 61. Ніхто не може бути двічі притягнений до юридичної відповідальності одного виду за одне й те саме правопорушення.

Юридична відповідальність особи має індивідуальний характер.
Стаття 62. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.

Стаття 63. Особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім'ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом.

♠S.Y.♠

BigFAN

Цитата: S.Y. від 19:29, 03 Березень 2012
Дуже велике дякую !!!!!!!!!!
їзди на здоров"я :car
а як тобі ця пропозиція?
"ці чуваки запропонували штрафувати водіїв за перевищення швидкості більш ніж на 10 км/ч (а не 20 км/ч, як це передбачено на сьогодні). Крім того, штраф ранжируватиметься залежно від величини перевищення швидкості: за перевищення швидкості на 10 км/ч - доведеться заплатити 340-425 гривень; на 20 км/ч - 340-510 гривень; на 30 км/ч - 510-680 гривень; на 50 км/ч - 680-850 гривень."

BigFAN

:carдивітся уважно документи даішників бо попадаються просрочені інспектори :crazy:
http://www.youtube.com/watch?v=ZOZ3Lwis6JQ#ws

Juha

Цитата: BigFAN від 19:41, 03 Березень 2012
їзди на здоров"я :car
а як тобі ця пропозиція?
"ці чуваки запропонували штрафувати водіїв за перевищення швидкості більш ніж на 10 км/ч (а не 20 км/ч, як це передбачено на сьогодні). Крім того, штраф ранжируватиметься залежно від величини перевищення швидкості: за перевищення швидкості на 10 км/ч - доведеться заплатити 340-425 гривень; на 20 км/ч - 340-510 гривень; на 30 км/ч - 510-680 гривень; на 50 км/ч - 680-850 гривень."
Ми вже з такою кількістю людей спілкувалися за розмежування перевищення швидкості, то всі дуже за. Кажуть, що нарешті хоть щось нормальне. Причому люди кажуть, що ще треба розмежувати вміст алкоголю. Чому однакові штрафи за будун і коли водій випадає з машини....

BigFAN

Цитата: Juha від 10:24, 12 Березень 2012
Ми вже з такою кількістю людей спілкувалися за розмежування перевищення швидкості, то всі дуже за. Кажуть, що нарешті хоть щось нормальне. Причому люди кажуть, що ще треба розмежувати вміст алкоголю. Чому однакові штрафи за будун і коли водій випадає з машини....
я безмежно радий тому факту шо Juha пише в цій темі, завжди мені подобається подружньому з наю аргументовано посперечатись.
відносно алкоголю - не треба придумувати велосипед, є 0.3 проміля в більшості цивілізованих країн і додаткові тести на координацію рухів і питання бадунів або банки пива чи бокала вина відпадуть самі собою. і з покараннями за п"янку не треба також видумувати в німцях перший епізод три штуки ойро і сто балів(тобто вилучення прав, повторне навчання і перездача, це ше десь дві) а за другий епізот пожиттєвий бан, в"язниця або громацькі роботи надовго.
по перевищеннях тут для отримання результату взагалі потрібний глобальний комплекс заходів

Juha

BigFan, я тут не можу писати багато, бо ми з тобою по різну сторону.  :drinks: Крім того, я особисто знайома з більшістю людей, про інтерв'ю яких тут йшлося. Вони є моїми колегами і тому вважаю неправильним тут все коментувати.

anv

От коли водії і працівники ДАІ будуть по одну сторону тоді й буде порядок на дорозі. І не розумію, що тобі(Juha) мішає це все коментувати(це навпаки + що ти з ними знайома)... А взагалі, я за мир і пошуку спільної території, щоб не було сторони водіїв і окремо сторони працівників ДАІ.---Але сам в це не вірю. В нас ДАІ на державному рівні не розглядають, як орган з функцією контролю, обслуговування та безпеки руху. Всі(як люди так і влада) сприймають ДАІ, як орган здирництва. І це треба міняти... Для ДАІ без різниці скільки в рік гине людей(можу посперечатись з любим, що першим пунктом при любому звіті є виконання по штрафах, а вже потім все решта). Всі ці розмови про збільшення штрафів мають одну мету- бабло в "бюджет". Чи щось зміниться???
Не при цій владі, а вона в нас надовго...

BigFAN

Цитата: Juha від 21:49, 12 Березень 2012
BigFan, я тут не можу писати багато, бо ми з тобою по різну сторону.  :drinks: Крім того, я особисто знайома з більшістю людей, про інтерв'ю яких тут йшлося. Вони є моїми колегами і тому вважаю неправильним тут все коментувати.
я взагалі би хотів мати такого апонента з тої сторони барикад як ти, але думаю шо це неможливо бо між нами мало розбіжностей(крім моєї любові до шортів і ненавісті до костюмів :crazy:) і до слова, в мене теж багато друзів в тій конторі

♠S.Y.♠

Штрафи знову зросли , за ненадання  переваги автомобілям зі спеціальними мигалками, штраф збільшується до 680 гривень. Також, зросли штрафи за перевищення швидкості більш як на 50 км на годину.

KosivArt

напишіть конкретно суми, шоб не шукати в неті

BigFAN

Цитата: S.Y. від 19:22, 14 Березень 2012
Штрафи знову зросли , за ненадання  переваги автомобілям зі спеціальними мигалками, штраф збільшується до 680 гривень. Також, зросли штрафи за перевищення швидкості більш як на 50 км на годину.
Цитата: Стас від 19:25, 14 Березень 2012
напишіть конкретно суми, шоб не шукати в неті
контрольний "ці чуваки запропонували штрафувати водіїв за перевищення швидкості більш ніж на 10 км/ч (а не 20 км/ч, як це передбачено на сьогодні). Крім того, штраф ранжируватиметься залежно від величини перевищення швидкості: за перевищення швидкості на 10 км/ч - доведеться заплатити 340-425 гривень; на 20 км/ч - 340-510 гривень; на 30 км/ч - 510-680 гривень; на 50 км/ч - 680-850 гривень."

♠S.Y.♠

Згідно з документом, за ненадання переваги автомобілям зі спеціальними мигалками, штраф збільшується до 680 гривень.

♠S.Y.♠

Інтересно чим заміряти будуть далі тими "телескопами". Він просто стоїть і тупо щолкає в різні сторони а потім домахується .