Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

IVP

BigFAN

навіть враховуючи мою любов до окремих працівників ДАІ, думаю в цьому роліку назва накручена, чітко видно проїхавшу на великій швидкості машину ДПС побіг інспектор та через декілька секунд стартанула і їхня машина. на мою думку по рації об"явили план "перехват" і вони поїхали відпрацьовувати дане завдання.

IVP

та я тоже так думаю, тут вон вже гонять.

BigFAN

Цитата: IVP від 22:55, 23 Липень 2011
та я тоже так думаю, тут вон вже гонять.
в таких випадках я повністю згідний з Juha, чуваки часто перегинають палку такими роліками.
є купа  дибілів в формі на дорозі, яких треба вчити як має нести службу працівник ДАЇ, а не ганяти дешеві фанарі, так як в цьому кліпі.

IVP

Ну впринципі я до цього ДК відношусь50/50, тому шо буває шо спеціально "кохають" мозок міліціонерам, провокують їх, а в цей момент пост може проїхати п"яний який в подальшому може скоїти ДТП, а в цей час міліціонер "кохається" з такими справедливими дружинниками ДК.

BigFAN

Цитата: IVP від 23:21, 23 Липень 2011
Ну впринципі я до цього ДК відношусь50/50, тому шо буває шо спеціально "кохають" мозок міліціонерам, провокують їх, а в цей момент пост може проїхати п"яний який в подальшому може скоїти ДТП, а в цей час міліціонер "кохається" з такими справедливими дружинниками ДК.
я деколи трохи нервуюсь окремими випадками на ДК, деколи дуже сперичаюсь, за шо дехто з активістів мене недолюблює. але проект в цілому дуже помічний, завдяки ДК багато гандонів поміняло місце роботи.

BigFAN

а шо дійсно змінеться :?:
http://www.youtube.com/watch?v=ja9U5fAfJRk#ws
хоч це і made in Russia‏ але в тємі

Yorgens

Погоджуюся з вами про ДК. Розумні люди виносять звідти корисну інформацію і можливість захищати свої права та майно, почувати себе впевнено. Але є такі, що хочуть адреналіну, поводяться як діти і в результаті псують весь проект. А ДАІ це тільки одна з багатьох проблем, фактично людям приходиться боротися з усіма державними структурами, бо вони забівають для чого створені і існують.
От недавно до мене прийшов товариш і сказав: якщо ти судився з ДАІ, то допоможи подати в суд на банк. Виявляється після смерті мами він став спадкоємцем її депозитів. Але в Приватбанку сказали, що не будуть платити відсотки за останній рік, з моменту смерті. Сума набігла кругла, отже ми подали позоов в суд.

BigFAN

трошки по фену "Беркут" - якшо інспектор тулить Вам показник швидкості в кружочку, значить Вас дурять, таким чином на "Беркуті" відображається поріг максимальної швидкості яку інспектор викладає самостійно, якшо Ви бачете такий розвод то обов"язково пробуйте цей факт сфотографувати і я більш ніж впевнений - протокола не буде.
хочете відчути себе інспектором Вам ссуда http://www.olvia.ru/rus/berkut.html

Vasuliy

BigFAN

Vasuliy

коли буде готова?

+ розказуй тут по чу-чуть, шо робити коли тебе зупинили....

Наприклад. Підійшли одного разу до мого знайого. Він зупинився на знак зупинка і стоянка заборонена. В протоколі він написав "вимушена зупинка". Пішов до адвоката дав 50 грн і він йому розказав шо в суді говорити...

ploskonos

Цитата: Vasuliy від 13:45, 30 Липень 2011
коли буде готова?

+ розказуй тут по чу-чуть, шо робити коли тебе зупинили....

Наприклад. Підійшли одного разу до мого знайого. Він зупинився на знак зупинка і стоянка заборонена. В протоколі він написав "вимушена зупинка". Пішов до адвоката дав 50 грн і він йому розказав шо в суді говорити...

По-перше,старатись не порушувати правила ДР.
А по-друге - тема не про те,як викручуватись,коли порушив,а про те - як боротись з свавіллям,коли не порушив - а інспектор домахується на рівному місці.

Vasuliy

Думаю ніхто небуде проти якшо bigfan розяснить як викручуватись, коли порушив  :bu

BigFAN

Цитата: Vasuliy від 18:27, 30 Липень 2011
Думаю ніхто небуде проти якшо bigfan розяснить як викручуватись, коли порушив  :bu
суть не в тому шоб порушувати ПДР, бо я знаю як, коли і де розвалити любий протокол та постанову, або взагалі так підрозказати інспектору що він відпустить мене чи когось з иоїх знайомих без грошей і штрафів. суть в тому щоб не позволяти інспекторам порушувати законодавство УКРАЇНИ, відучити їх від цілорічного "колядування" і саме основне відучити окремих виродків з цієї служби гнобити водіїв. а ПДР по мірі можливості порушувати не треба.
виникнуть певні проблеми - телефон маєш, проконсультую по конкретних ситуаціях, це стосується всіх форумчан - консультації, позовні і т.п. за дякую, вийняток тільки п"янка бо синіх за кермом не переварюю.
за брошурку прошу вибачення у всіх хто її чекає, але реально маю певні особисті запарки, як розгребу так зразу.
P.S. доречі сьогодні спілкувались з  ploskonos і до мене подзвонив колєга десь з під Яремчі, йому сержантик (до речі який мене добре пам"ятає і передав привіт навіть :crazy:) пробував продати циферки 83 з фена а не получилось, так складання протоколу та постанови затянулись десь на годинку і копію протоколу добивались десь хвилин 15.