Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

Vasuliy

ти читаєш мої повідомлення написані тобі в  ОП ?

BigFAN

Цитата: Vasuliy від 21:09, 27 Червень 2011
ти читаєш мої повідомлення написані тобі в  ОП ?
відписав. вибачай за затримку бо в мене майстер два ксерокси чистить

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Vasuliy від 14:43, 27 Червень 2011
можу "пробити" для тебе тих 250$

о, є на світі добрі самаритяни... ато наш бігфан ну ніяк не може розжитися на реєстратора...
дядьку, підійди завтра до нього на роботу тай все домовитися... порядність гарантується!

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 23:40, 27 Червень 2011
о, є на світі добрі самаритяни... ато наш бігфан ну ніяк не може розжитися на реєстратора...
дядьку, підійди завтра до нього на роботу тай все домовитися... порядність гарантується!
маю десь за дві години забрати телефон з ремонту, тоді і здзвонимся з Васілієм, все залежить від строків позики і винагороди за неї. якшо підійде - домовимся.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: BigFAN від 12:16, 28 Червень 2011
маю десь за дві години забрати телефон з ремонту, тоді і здзвонимся з Васілієм, все залежить від строків позики і винагороди за неї. якшо підійде - домовимся.

ну тий фист. :bu

Vasuliy

все залежить від строків позики і винагороди за неї. якшо підійде - домовимся.   - ти це про шо?

BigFAN

Цитата: BigFAN від 14:54, 20 Червень 2011
wall блін та я знаю шо для таких випадків тре, але ця грьобана будова не дає мені як викроїти 250 паперів з бюджету, хіба відкривпаю тему "хто мені позиче 250 паперів на реєстратор" на два місяці порєдність і порєдний могар гарантую)))
Цитата: Vasuliy від 12:52, 28 Червень 2011
все залежить від строків позики і винагороди за неї. якшо підійде - домовимся.   - ти це про шо?
я так зрозумів шо Ви також боретесь з свавілям недобросовісних даішників і маєте можливісь допомогти мені, позичивши мені на два місяці 250 баксів на придбання відеореєстратора.
чи може я шось не зрозумів. :nenayu

Vasuliy

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Vasuliy від 21:15, 28 Червень 2011
та ну, я ъх тобы просто дам....

а можна мені Audi Q7 з реєстратором, я тоже буду дайішників знімати? :blush2::crazy:

BigFAN

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 21:53, 28 Червень 2011
а можна мені Audi Q7 з реєстратором, я тоже буду дайішників знімати? :blush2::crazy:

Віталік,тобі той віходок не ме пасувати.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 22:55, 28 Червень 2011
Віталік,тобі той віходок не ме пасувати.

ну я б не проти Rolls-Royce Phantom але для початку хочу Q7... вона ж чотка  :bu

BigFAN

зараз бан получете обоє, тут серйозна справа 250 паперів запростибі дають, а ви хню слинете.
P.S. Q7 - гавно.

Vasuliy

BigFAN