Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

IVP

о, я це відео бачив давно, реально стає страшно як бачиш шо такий безлад твориться, виривають тебе з машини з усім шо є. Ае хочу сказати шо якшо вуйко був би на лексусі або хамері наврядчи його так би витягували )

BigFAN

Цитата: IVP від 18:31, 21 Червень 2011
о, я це відео бачив давно, реально стає страшно як бачиш шо такий безлад твориться, виривають тебе з машини з усім шо є. Ае хочу сказати шо якшо вуйко був би на лексусі або хамері наврядчи його так би витягували )
проблема в тому шо в нас в ГАЇ працють процентів 80 дибілів які в свому житті ніхто, але одівають форму дістають ксіву і ствол і починають почуватись всесильними. за період моєї практики за кермом беручи наш Косівський район і враховуючи працівників МРЕВ, мені буде забагато пальців на руках щоб перерахувати всіх нормальних людей шо працюють чи працювали в цій структурі.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: BigFAN від 07:45, 20 Червень 2011
вчора стався новий інцедент..........також сказав що я не мужик тому що я на нього "настукав" певне чувак забув шо навіть по  "пацанячих розкладах" на мусора, а інакши такого не назвеш - писати не взападло. а на мою пропозицію з"ясувати  мужик я, чи ні  в влюбому спортзалі і в любий вигідний для нього час - красномовно промовчав.
:plus1 :plus1 :plus1 :plus1 :plus1 :plus1 :plus1 :plus1 :plus1 :plus1 :plus1 :plus1

BigFAN

надіслав в Чернівці три заяви листами з повідомленням про вручення: Прокурору області, начальнику ДАІ, ВВБ.
буду чекати відповіді

BigFAN

Vasuliy

можу "пробити" для тебе тих 250$

і де твоя обіцяна брошурка?

BigFAN

Цитата: Vasuliy від 14:43, 27 Червень 2011
які умови?

мене моя будова тохи вибила з колії, за тиждень півтора буде фініш.
а там ше тиждень і доб"ю брошурку. сорі шо так довго, але реально запарився wall

wildperson

Та я ж тут давав лiнк ,та росiйська, але думаю нема рiзницi, правила майже такi, статтi рiзнi

BigFAN

Цитата: wildperson від 16:19, 27 Червень 2011
Та я ж тут давав лiнк ,та росiйська, але думаю нема рiзницi, правила майже такi, статтi рiзнi
важливо знати статті, закони, накази імено УКРАЇНИ, щоб мати на шо спиратись при захисті своїх прав.
так шо думаю шо різниця суттєва.
в мене є вже готовий матеріал але він трохи завеликий та  важкий і багато з цього матеріалу російською.

wildperson

Цитата: BigFAN від 16:32, 27 Червень 2011
важливо знати статті, закони, накази імено УКРАЇНИ, щоб мати на шо спиратись при захисті своїх прав.
так шо думаю шо різниця суттєва.
в мене є вже готовий матеріал але він трохи завеликий та  важкий і багато з цього матеріалу російською.
Звичайно треба знати №№ статей, я давав шось типу ГИБДД: как вести себя, думаю то для postUSSR однаково :(

BigFAN

Цитата: wildperson від 17:28, 27 Червень 2011
Звичайно треба знати №№ статей, я давав шось типу ГИБДД: как вести себя, думаю то для postUSSR однаково :(
весь свій захист я провожу по КУпАП, Закон про міліцію та їхніх внутрішніх наказах.

♠S.Y.♠

Така брошурка є , там є посилання на всі закони .

Vasuliy

IVP

ше можна інструкції пошукати і рекомендації, але їх важко в інеті шукати, накази найти то взагалі важко.

BigFAN

Цитата: S.Y. від 19:21, 27 Червень 2011
Така брошурка є , там є посилання на всі закони .
брошурок є купа - скорочені часто тупуваті, об"ємні складні. я хочу зробити не дуже об"ємну але з усім необхідним.
взагалі  я ше з собою вожу КУпАП, Закон про міліцію, нову редакцію ПДР з коментарями, Закон про страхування, 111 наказ таше декілька наказів та інструкцій.