Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: KVITKA♥ від 19:46, 27 Січень 2011
думаю,що таких мовоненависників більшість.
А один з них - ще і невдаха, або цап-відбувайло.
от би мені такий пі..р попався :icon_fight1:

BigFAN

міністер МВС закликав водіїв частіше дзвонити на телефон довіри, в разі хамства та неправомірних дій ДАІшників. Водії він діло говорить, підтримайте ініціативу)

TEODORUK

Сьогодні спинили пастухи в селі серед дороги, їхали нам назустріч на ниві без включених мигалок лиш нас замітили і відразу затормозили і буквально вилетіли з тої ниви як бєшені і зразу своєю затичкою почав махати,якби я був за рулем то не зупинився би

♠S.Y.♠

Цитата: TEODORUK від 23:29, 08 Лютий 2011
Сьогодні спинили пастухи в селі серед дороги, їхали нам назустріч на ниві без включених мигалок лиш нас замітили і відразу затормозили і буквально вилетіли з тої ниви як бєшені і зразу своєю затичкою почав махати,якби я був за рулем то не зупинився би
Дихнути не просили ?

TEODORUK

Ні,лиш права і страхівку перевірили

BigFAN

сьогодні ходив в суд, суддя справу перенесли на два тижні в зв"язку з неявкою відповідача. певне примусово доставлять ДАІшника. чує моя чуйка шо хтось  :ojфист хоче зіпсувати мою статистику. ну нічо я готовий до судових дебатів на всі 100%, ну і якшо треба то і до післясудових, але то вже буде друга тема :crazy:.

BigFAN

Цитата: TEODORUK від 23:29, 08 Лютий 2011
ну і шо, Ви хоч запитали причину вашої зупинки?

Dana Eco-Kosiv

а на чім ви їхали?

Вже цікаво.Може,якийсь такий транспорт,що вони ще не видІли.

TEODORUK

Їхали на ВАЗ 2106:) Причину зупинки не хотіли тих двоє молодих поліцаїв сказати,певно приїхали без путьовки, щоб на сільських хлопаках грошей здерти

TEODORUK

І вобше то тут на Тернопільщині цих добрих товарищей більше ніж на Косівщині,і ще вони тут дуже строгі і прискіпливі,а найпаскудніші це Чортківські даун-ішники!

BigFAN

Цитата: TEODORUK від 03:47, 10 Лютий 2011
І вобше то тут на Тернопільщині цих добрих товарищей більше ніж на Косівщині,і ще вони тут дуже строгі і прискіпливі,а найпаскудніші це Чортківські даун-ішники!
як мені, то побарабану місце їх прописки, не віриться шо ваші з вищою юридичною освітою на роботу ідуть. найбільше задоволення я получав від спілкування з кримськими ДАІшниеами :crazy:

♠S.Y.♠

Цитата: TEODORUK від 03:47, 10 Лютий 2011
Чортківські і мене спиняли .

Тарас Пасимок

Активіста, який зняв відео з даішником і "телячою мовою" , посадили на п'ять діб.

12 лютого приблизно о 3 годині ночі, працівники ДАІ Одеси зупинили автомобіль активіста Дмитра, який зняв на відео даішника, повідомляє "Дорожній контроль".

Ці люди нічого не забувають! Треба бути обережним!

BigFAN