Біблія

Автор Иешуа, 17:31, 17 Вересень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Иешуа

Відносно цього "меча обосічного", що обернувся для людства звірствами християнської інквізиції і стратив мільйони ні в чому не повинних людей, крім того ще й згубив мільярди аборигенів по світу, навернутих до християнства, маємо підстави до висновку, що християнство не просто меч, Християнство – кривавий меч Іудаїзму!
Тож нехай собі християнські проповідники цокотять без упину буцімто Ісус Христос своєю смертю "викупив" якісь гріхи людства, проте їх старання марні і безпідставні: –
по-перше: ніяких гріхів перед іудейським богом людство не мало на час написання біблії;
по-друге: біблійні "гріхи" продовження роду, за які Ягве-Єгова згубив все живе на землі за часів біблійного Ноя, – "гріхи" лепсько вигадані, бо за біблійною забороною "гріхопадіння" всі "безгрішні", не маючи нащадків, швиденько вимруть, вивільнивши землю для безтурботного проживання "овечок дому Ізраелевого" навіть без втручання жидівського бога;
по-третє: якщо "син божий" Ісус Христос спокутував якісь гріхи – то передусім гріх "батька-бога" Ягве-Єгови за перелюб з заміжньою біблійною жидівкою Марією, а затим і свій власний гріх "бога-сина" неправдомовця, перебріхувача "батьківських" заповідей;

Иешуа

по-четверте, і це найголовніше! – Ісус Христос прийшов тільки до синів Ізраелевих і, якщо й спасав, то тільки синів Ізраелевих і більш нікого! Це зазначається в біблії неодноразово [Єв. Матвія 4(23), 13(54); Марка 1(39); Луки 4(44)], і коли мовиться в Єв. Іоана 11(51), що "Ісус помре за народ", то розуміється – за жидів-іудаїстів! І не лише за присутніх в Ізраелі, "але щоби розсіяних по довкіллю жидів-іудаїстів чад Божих Ягве-Єгови зібрати воєдино" (Єв. Іоана 11(52)). Аж сам Ісус Христос каже: "Я – пастир досвідчений і знаю Моїх овечок дому Ізраелевого, і Мої знають Мене. Як Отець Ягве-Єгова знає Мене, так і Я знаю Отця, і кладу життя Моє за овець Ізраелевих" (Єв. Іоана 10(14-15)). Крім того Ісус Христос навіть апостолам забороняв творити благодіяння не синам Ізраеля: "до язичників не ходіть... а ідіть до загублених овечок дому Ізраелевого. А ходячи, проповідуйте, що наблизилось Царство Небесне. Зціляйте недужих, очищайте прокажених" (Єв. Матвія 10(5-8)).

Иешуа

Отож, якщо Ісус Христос усі свої "божественні" походжання провадив виключно серед юдеїв і усі свої справи "чудодійні" творив виключно для юдеїв, то нехай виключно юдеї і вірять у все написане ними в Новому завіті! Адже жоден інший народ не назнав ніяких чудес Ісуса Христа, і в жодному літописі (навіть у іудейському!) нема ніяких потверджень біблійним вигадкам. "Не дивна і відсутність яких-небудь згадок за Ісуса Христа в історичних працях жида Йосифа Флавія... в часи іудейської війни 67-73рр. н.д.. Однак не раніше початку ІІ ст. н.д. заповзяття віруючих призвело до вигадки декотрого Ісуса, що згодом прибрало видимість достовірності, сподобилась свого роду "брехні в ім'я благочестя" "(АД с.18). Отож не дивуймося, чому жиди не вірять в побрехеньки про Ісуса Христа і ходять молитися своєму богу в синагогу, а не в християнські церкви до Розп'ятого (так наші прадіди-українці називали християнство – "релігія Розп'ятого").