Біблія

Автор Иешуа, 17:31, 17 Вересень 2009

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

підніміть і мені репутацію віртуальну :)

Иешуа

Это и служит основной причиной, по которой многие христиане не читают Библию, инстинктивно чувствуя её опасность для собственной веры.

Шмайсер

Цитата: .....fan від 19:53, 17 Вересень 2009
Цитата: ploskonos від 19:33, 17 Вересень 2009
Цитата: .....fan від 19:24, 17 Вересень 2009

Шмайсер клон Иешуа ?
йо. це помітно навіть неозбрїним оком.

Ні разу не бачив ці два ніки одночасно на форумі.Один вийшов,другий зайшов,що наводить на певні думки.
Виглядає так,що Иєшуа створив клона,шоб підняти собі віртуальну репутацію))
Сміх та й годі))
Питання до адміна:у цих двох ніків ІР різний чи однаковий?
стилі гонива дуже схожі, і купка "+" в репутації Иешуа від Шмайсера наводить на думки...

Звісно панові Иешуи я буду завжди ставити + на цьому форумі,ну а декому й мінус за такі слова вліпити можна.
Щодо клонів, то напевно у Вас уже до пана Иешуи якась фобія з"явилась. Прошу пана адміністратора глянути ip моє и Иешуи..вони зовсім різні тим більше і не під проксі. Звичайно Вас християн це дуже нервує, що не від один такий, тому у Вас як щось вигадувати  більше нема нічого. Тому прошу пана Стаса звернути на поведінку своїх форумчан (факт на очі) як вони на форумі явно порушують правила з неповагою відносяться до інших форумчан, тому прошу вжити потрібні міри.

Иешуа

Такое парадоксальное положение вещей заставляет меня дать верующим один совет:

Если ты верующий и хочешь им остаться, никогда не читай Библию полностью.

ploskonos

Пане Ієшуа,створювати теми,щоб цитувати чиїсь думки,та ще й не вказувати,чиї - це несерйозно.
Ще й російськи,а сам недавно на москалів гнав.
Давайте шось від себе,потіште публіку...

ploskonos

Цитата: Боженочка від 20:04, 17 Вересень 2009
підніміть і мені репутацію віртуальну :)

Це до Шмайсера))

Иешуа

Если тебе надоело быть христианином, прочитай Библию целиком, от начала и до конца; читай и думай - какому богу ты служишь.

Шмайсер

Цитата: ploskonos від 20:25, 17 Вересень 2009
Пане Ієшуа,створювати теми,щоб цитувати чиїсь думки,та ще й не вказувати,чиї - це несерйозно.
Ще й російськи,а сам недавно на москалів гнав.
Давайте шось від себе,потіште публіку...

Пане П-Л-О-С-К-О-Н-О-С  Ви ж здається не в цирку знаходитесь, так, що перш ніж писати "потіште публіку"  добренько обдумайте, що Ви пишите. Бо в мене таке враження , що у Вас якась дуже "гіперлюбов" до язичництва з"явилась.

ploskonos

Пане Ш-М-А-Й-С-Е-Р,поменше агресії.
Коли людина створює тему,присутніх більше цікавить думка автора та інших форумчан щодо суті питання,а цитувати невідомих дядь може кожен.
На рахунок "гіперлюбов" до язичництва" - кожен вірить у що хоче.Мені від вашої віри не холодно й не жарко.

Шмайсер

Цитата: ploskonos від 20:40, 17 Вересень 2009
Коли людина створює тему,присутніх більше цікавить думка автора та інших форумчан щодо суті питання,а цитувати невідомих дядь може кожен.
На рахунок "гіперлюбов" до язичництва" - кожен вірить у що хоче.Мені від вашої віри не холодно й не жарко.

Ось і все вирішили. Як, що Вам "по цимбалах" то не варто  вставляти своїх 5 "цимбалічних" копійок у те, що Вас нецікавить.

ploskonos

Мені по цимбалах ваша віра,але я не писав,що по цимбалах,коли поливають мою.

Шмайсер

Будете палити і страчувати язичників в такому випадку?) Ваші предки християни-євреї так робили.

Иешуа

Все помнят одну из центральных библейских историй: о том, как бог Иегова запретил Адаму есть плоды с дерева Добра и Зла, но Ева по наущению Змея этими плодами накормила мужа, в результате чего Иегова ужасно разозлился и с проклятиями всех из Рая прогнал. (Трактовка истории Адама и Евы мной дана на основе комментариев Н.И. Козлова).

Тут возникает масса недоумений.

Господь бог создал Адама сам, ему вроде никто не мешал. Но тогда за качество созданного отвечать, видимо, надо только богу?

Иешуа

Бог очень не хотел, чтобы Адам объедал какое-то дерево. Возможно, с данного дерева плоды действительно рвать не следовало. Однако посадить его где-либо за пределами отдельно взятого Рая Всемогущий возможности не изыскал, а поставить охранника (Эдемского Херувима с пламенным мечом) Всеведущий догадался лишь потом, задним умом. А пока бог посадил свое опасное дерево в районе постоянных прогулок своего недисциплинированного воспитанника и даже не поставил никакого забора... Это же прямая провокация!

Но наказан был только Адам — и наказан на полную катушку.

BigFAN

Цитата: ploskonos від 20:40, 17 Вересень 2009
Иешуа вибрав тактику цитатування чужих думок, тому що, коли він викладає свої думки то виходить шось на зразок "...бо вони як мавпи жидів..." та інше конопляне гониво!