Що таке християнство для України

Автор Иешуа, 15:28, 22 Серпень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Иешуа

це не ісус христос з"явився, а ми всі дочекалися ієшуї мошіаха 

KosivArt

Цитата: Иешуа від 15:28, 22 Серпень 2009
це не ісус христос з,явився а ми всі дочекалися ішуї мошіаха 
це хто такий?

Иешуа

дійсно хто він такий цей хлопчина з Палистини,якого обрізаня святкують Косівська псевдо інтелегенція,і базарні братки які дико бояться чеченів які засілі в Вернховині,

Juha

Иешуа, в тебе походу розум обрізаний, ми тут всі віруючі люди. Мені стидно це читати.

KosivArt

Juha

KosivArt

От поясни мені: за біблією Адам і Єва — перші люди вигнані з раю. Звідки ж тоді взялись всі інші люди і національності? Розмножились від цих двох? Брат одружувався з сестрою і вони мали дітей і так далі? Як це так?

Juha

Стас, треба просто вірити :!: Там питань багато виникає. Навіть статус жінки принизила Біблія. Але тим не менше я вірю в Бога, ходжу до церкви. Бо вірити треба. Жити легше. І не розумію, чому мені нав'язують думку в що вірити. Я доросла людина і сама роблю свій вибір. При чому це роблять так, що мені аж страшно стає.

KosivArt

Ось! «Треба вірити!» Як тільки ставиш незручні питання про біблію, то не знаходяться відповіді крім «треба вірити»!

Ти правильно замітила про «статус жінки»: Адам зроблений за подобою бога, а вже Єву бог замутив з його ребра. В самій біблії постійно пишуть: І родив Яков там Петра, Петро — Гаврила, Гаврило — Мудила — ніби й не було жінок взагалі. В мусульманстві ще й дотепер жінка не вважається за людину, а мусульманство — розлито з того самого корита, що й христянство та іудаізм.

«Треба вірити!» Але в що вірити? В рай після смерті? Ти ж читала хто попаде в рай — це каліки, слабі на голову і жебраки («легше верблюду пролізти через голку ніж багатому попасти в рай») — християнському богу не потрібні здорові, ініціативні люди.

Порівняй ідею християнського вічного раю і набагато цікавішу язичницьку постійну реінкарнацію та карму.

Сама біблія писалась ким? Учнями ісуса, а хто вони були — в кращому випадку неписьменні рибаки. І що така людина може написати? Тому біблію редагували і підчухували вже в Римі, причому взявши багато з того ж язичництва, але перекрутивши ще більше.

Треба не тупо вірити, а знати. Язичництво це не віра, а «ведизм» — знання, знання про природу і космос.

Чому в біблії, яка покроково розписує історію жидівського народу! розказує хто шо сказав, куди пішов, коли перднув, — нема ні слова про те, що було з Ісусом з 13 до 30 років?? Чому ж не написали, що він був в Єгипті на стажуванні в жерців, які вчили його новій релігії.

А ти кажеш «треба вірити»... Ісус — син божий, ісус — жид, то треба вірити в жидівського бога? Бути рабом божим?

KosivArt

В України є своя рідна прадавня віра, треба лиш тим цікавитись.

Juha

Ісус був не в Єгипті, а на Тібеті. Я тоже начиталася літератури.

Християнство - набагато простіша релігія. І мені подобається молитися до Божої Матері, а не почати займатися йогою...

Иешуа

Пояснюю - християнізм, який заснований на неуцтві, а тому основою його є "ЧУДО", вбачає у часі початок і кінець. (?!) Відповідно, усі настанови Єговині й Христосові є догмати, які переглядати заборонено.
Навіть оте Христосове "чудо", яке служить взірцем для всіх, хто виступає захисником Природи, Як там ... у "найнайсвятішій", коли Христос підійшов до зеленого дерева (смоківниця чи що?) і хотів з'їсти плоду його (незрозуміло тільки навіщо, адже він "бог" і творець чудес- міг би не опускатися до рівня простих смертних), а дерево не мало плодів (зрозуміло ж - усьому свій час, не взбреде ж мені в голову у квітні вимагати від вишні солодких ягід). І тоді наш "природолюбець" замість того, щоб зробити чудо і обвішати те дерево хотдогами чи варениками аби наїстися - прокляв його. Дерево те всохло і по сей день стоїть сухим (як народ, вражений вірусом християнізму). От типове Чудо, в яке мусять вірити хворі.
Язичництво ж основане на Відах, на Знанні Законів Природи. Ніколи в голову не взбреде Язичнику вимагати те, чого захотів Христос. Час не має початку, як і не має кінця. Час, це не прямий вектор, напрямлений звідкілясь і кудись в кінець. Час - це КОЛО, спіраль, яка постійно розкручується, а тому завжди вдосконалюється. Оскільки Язичництво - це Релігія Природи, тут відсутні догмати, а присутній постійний розвиток, який, наголошую ще раз, опирається не на вигадані рабинами "чудеса", а на Закони Всесвіту і Роду, розчиненого під Рідним небом Чумацького Шляху.
Цей основний Закон (Всесвіт, який постійно розкручується) має свій Оберіг - Сварга (свастика). На санскриті це слово читається як "свастя". У вимові нашими Прадідами цього слова воно стало звучати як "ЩАСТЯ".
Саме тому вся ідеологічна машина ліберастичних жидодемократичних квазідержав веде боротьбу проти українських праарійських свастик.
Підсумовуючи, Язичництво - це САМОДОСТАТНЯ, сформована релігія, яка відображає Закони Нескінченого Всесвіту і визначає Місце Людини у ньому, як Частки Всесвіту. В Язичництві Боги перебувають не десь, а ТУТ. Бог і Людина, це як Батько і Син. Бог не може бути суддею, бо суддя - це кат. Син, який зраджує свій Рід, свою Націю - ЗРАДЖУЄ передусім СВОГО БОГА. В наступному житті його чекає участь раба, або каліки.
До речі, огляніться навколо - нас оточують мільйони хворих чи фізично, чи духовно ... Переважна більшість людей відчувають себе нещасливими, незадоволеними, самотніми. Життя для них не нагорода Богів, а кара. В малоросійському плебсу навіть вираз такий є "нести свій хрест". Ніколи не думали чому?
Відпрацьовують свою Долю (карму) за минулі життя.
Вам вирішувати майбутнє своє і свого покоління. Ви є не самі по собі.
Із світу Нави за вами стежать ваша Рідня, а із майбутнього Ваші нащадки

KosivArt

Цитата: Juha від 11:48, 29 Серпень 2009
Ісус був не в Єгипті, а на Тібеті. Я тоже начиталася літератури.
Християнство - набагато простіша релігія. І мені подобається молитися до Божої Матері, а не почати займатися йогою...

Можливо що й в Тібеті побував, біблія ж про це нічого не пише.
До речі, Йосип, чоловік Марії — це її дядько, як тобі шлюби між ріднею?

І чому в біблії статева близькість, яка дає нове життя — це гріх?

Язичництво збереглось в Японії і подивись на якому рівні розвитку стоїть Японія поміж християнськими країнами! Так, японці практикують йогу, медитації, адже одне з найголовніших заповідей язичництва — «Пізнай себе».

І християнину, з його «простою релігією» ніколи не зрозуміти глибоке світосприйняття японського самурая чи козака-характерника. :coffee

Мені особисто набагато цікавіше було читати Кастанеду ніж біблію.

KosivArt

Цитата: Иешуа від 11:58, 29 Серпень 2009
Пояснюю - християнізм, який заснований на неуцтві, а тому основою його є "ЧУДО", вбачає у часі початок і кінець. (?!) Відповідно, усі настанови Єговині й Христосові є догмати, які переглядати заборонено....

Такий кавалок тексту без абзаців ніхто читати не буде :coffee

KosivArt

Цитата: Juha від 11:48, 29 Серпень 2009

Християнство — перекручена релігія для нас, язичників, гоїв, тобто гой — це йог.