У що вірили козаки

Автор Иешуа, 21:37, 28 Серпень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Цитата: Стас від 10:26, 29 Серпень 2009
«Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида».
Іван Франко
Також варто прочитати його Захара Беркута.

А ти за євреїв? Франко можливо і не був такий віруючий, щоб ходити до церкви кожної неділі. тим паче, що він був політиком. Але це не означає, що він пропогандував слов'янських богів.

Щодо Лесі Українки, то почитаю це й твір і скажу, але в іншій темі.

KosivArt

Цитата: Juha від 10:38, 29 Серпень 2009
А в будь-якій іншій партії... Вони не проросійські... В БЮТі, він просто може хоть передихнути.
БЮТ — не проросійський? Ти забула про юлин контракт на газ? Забула що бютівці безнаказанно вистрілюють людей по своїх губерніях?

Цитата: Juha від 10:44, 29 Серпень 2009
А ти за євреїв?

Я ні. І навів цю цитату для прикладу, що як в політиці, так і в християнстві видно одні жидівські писки.

Juha

Цитата: Стас від 10:55, 29 Серпень 2009
Я ні. І навів цю цитату для прикладу, що як в політиці, так і в християнстві видно одні жидівські писки.
А чого тоді в Росії Юлю не переносять? Я приїхала з Криму. Там десь 70% туристів з Росії. Так вони вважають, що в Україні є одна проблема - це Тимошенко. Вони не розуміють, чому в нас її не скинуть. І т.д. Навіть за Ющенка ніхто не каже ні слова... Чесно - мені це було дивно, але можна робити висновки.

До-речі, сусідами  в нас були три жнки з СПб. Підходять до нас, і питаються на якій ми мові говоримо. Ми сказали, що українською. А ті в свою чергу з такою зверхністю, що в мене чуть плойка з рук не випала: "Ми англійський краще розуміємо, ніж вашу українську". Типу в нас мова Отстой :!:
І ще вони нам розказували, що вони знають, що в нас на Західній Україні найзліші люди живуть. Бо я їм пояснювала, що не вмію говорити російською мовою. Тому що за все своє життя ні разу не стикалася з потребою (причому за 6 років життя в Києві) вміти.

KosivArt

Москалів сюди не плутай, в них голова забита телевізором, таким нема сенсу щось доказувати.

В Україні одна проблема — християнство, яке вже тисячу років мутить голову українцям і виховує націю рабів, а не воїнів. Раб божий, підстав другу щоку, не осуди — хіба не видно Що це за релігія? І народ все терпить, бо так пише біблія і так проповідують алілуйщики в церквах.

Juha

Стас, ти мене здивував...
В Україні половина населення взагалі невіруючі... Причому основна половина :!: По канонах церкви живуть, як правило, в нас. А взяти центр, північ і південь, про схід я взагалі мовчу... Там навіть не знають, що є таке про другу щоку. А от якби знали...
На мою думку, в нас проблема в тому, що в нас люди не бояться Бога... Оце основна проблема України.

IVP

Цитата: Стас від 11:14, 29 Серпень 2009
Москалів сюди не плутай, в них голова забита телевізором, таким нема сенсу щось доказувати.

В Україні одна проблема — християнство, яке вже тисячу років мутить голову українцям і виховує націю рабів, а не воїнів. Раб божий, підстав другу щоку, не осуди — хіба не видно Що це за релігія? І народ все терпить, бо так пише біблія і так проповідують алілуйщики в церквах.

Я шото не вникав в ці теми бо багато букв, але Стас ти шо не християнин чи твій акк Иешуа ломанув ? )))

п.с. Мені всерівно, але я давно почав сумніватися в усіх вірах, хто знає історію і вивчав філософію - зрозуміє. Знаю я тільки одне, що є Вищий Розум, Бог.

Подобається мені ось-цей анекдот.

Помер чоловік і попав на страшний суд чи щось типу того.
Чекає, чекає і помітив одні двері звідкіля доносився сміх, музика.
Чоловік привідкрив двері, дивиться хлопаки сидять за столами, п"ють пиво, дивляться телевізор і кажуть тому щоб він заходив до них, чоловік зайшов і питається чи тут пекло, ті йому відповіли що так, це пекло, бери кажуть йому собі пива і сідай біля нас. Він радий набрав пива, сів біля них, тай помітив інші двері, з яких лунали крики, вогонь з дверей виривався, тай він питається у хлопців "а там що таке ?!?!", а вони йому відповідають: "То пекло для віруючих." ) Шось типу цього )

KosivArt

Цитата: Juha від 11:39, 29 Серпень 2009
Стас, ти мене здивував...
В Україні половина населення взагалі невіруючі... Причому основна половина :!: По канонах церкви живуть, як правило, в нас. А взяти центр, північ і південь, про схід я взагалі мовчу... Там навіть не знають, що є таке про другу щоку. А от якби знали...
Чому ти так думаєш? Практично в кожному більшому селі, я вже на кажу про міста, є церква, хіба ж ні?

І половина не може бути основною, половина — це половина ;)

Juha

Звичайно церква є, але ти б побував на одній з таких служб. Чисто для інтересу. Я особисто була :!: І знаю, що воно таке.
В церкві 20 жінок, 10 з яких ворожки і ходять ставити свічки на когось, а інші 10 - просто родичі священника. Під популярності на Пасху, коли в церкві максимум чоловік 50. І то вони ходять просто купити і запалити свічку біля ікони. А більшість тих, хто на вулиці - п'яні. Бо вони там святять Пасху вночі. І бухають перед тим як піти до церкви, щоб не лягати спати. Це в Київській області. Я так попала два рази на Пасху і один раз просто на службу. Більше сказала, що не піду.

Иешуа

Пояснюю - християнізм, який заснований на неуцтві, а тому основою його є "ЧУДО", вбачає у часі початок і кінець. (?!) Відповідно, усі настанови Єговині й Христосові є догмати, які переглядати заборонено.
Навіть оте Христосове "чудо", яке служить взірцем для всіх, хто виступає захисником Природи, Як там ... у "найнайсвятішій", коли Христос підійшов до зеленого дерева (смоківниця чи що?) і хотів з'їсти плоду його (незрозуміло тільки навіщо, адже він "бог" і творець чудес- міг би не опускатися до рівня простих смертних), а дерево не мало плодів (зрозуміло ж - усьому свій час, не взбреде ж мені в голову у квітні вимагати від вишні солодких ягід). І тоді наш "природолюбець" замість того, щоб зробити чудо і обвішати те дерево хотдогами чи варениками аби наїстися - прокляв його. Дерево те всохло і по сей день стоїть сухим (як народ, вражений вірусом християнізму). От типове Чудо, в яке мусять вірити хворі.
Язичництво ж основане на Відах, на Знанні Законів Природи. Ніколи в голову не взбреде Язичнику вимагати те, чого захотів Христос. Час не має початку, як і не має кінця. Час, це не прямий вектор, напрямлений звідкілясь і кудись в кінець. Час - це КОЛО, спіраль, яка постійно розкручується, а тому завжди вдосконалюється. Оскільки Язичництво - це Релігія Природи, тут відсутні догмати, а присутній постійний розвиток, який, наголошую ще раз, опирається не на вигадані рабинами "чудеса", а на Закони Всесвіту і Роду, розчиненого під Рідним небом Чумацького Шляху.
Цей основний Закон (Всесвіт, який постійно розкручується) має свій Оберіг - Сварга (свастика). На санскриті це слово читається як "свастя". У вимові нашими Прадідами цього слова воно стало звучати як "ЩАСТЯ".
Саме тому вся ідеологічна машина ліберастичних жидодемократичних квазідержав веде боротьбу проти українських праарійських свастик.
Підсумовуючи, Язичництво - це САМОДОСТАТНЯ, сформована релігія, яка відображає Закони Нескінченого Всесвіту і визначає Місце Людини у ньому, як Частки Всесвіту. В Язичництві Боги перебувають не десь, а ТУТ. Бог і Людина, це як Батько і Син. Бог не може бути суддею, бо суддя - це кат. Син, який зраджує свій Рід, свою Націю - ЗРАДЖУЄ передусім СВОГО БОГА. В наступному житті його чекає участь раба, або каліки.
До речі, огляніться навколо - нас оточують мільйони хворих чи фізично, чи духовно ... Переважна більшість людей відчувають себе нещасливими, незадоволеними, самотніми. Життя для них не нагорода Богів, а кара. В малоросійському плебсу навіть вираз такий є "нести свій хрест". Ніколи не думали чому?
Відпрацьовують свою Долю (карму) за минулі життя.
Вам вирішувати майбутнє своє і свого покоління. Ви є не самі по собі.
Із світу Нави за вами стежать ваша Рідня, а із майбутнього Ваші нащадки

KosivArt

Цитата: IVP від 11:45, 29 Серпень 2009
Я шото не вникав в ці теми бо багато букв, але Стас ти шо не християнин чи твій акк Иешуа ломанув ? )))

п.с. Мені всерівно, але я давно почав сумніватися в усіх вірах, хто знає історію і вивчав філософію - зрозуміє. Знаю я тільки одне, що є Вищий Розум, Бог.

Я не християнин, причому вже давно не сприймаю християнство на підсвідомому рівні, а тим більше зараз, коли почав цікавитись цими бібліями-ісусами-алілуями.

Рано чи пізно я б відкрив тему християнства на форумі, але Иєшуя виявися першим, хоча він й частенько переходить з фактів на особистості.

Історію знати неможливо, тому що її постійно переписують і приховують. Можна по частинкам збирати інформацію і робити висновки.

Ось ше докупи кілька «християнських» анекдотів:

– Батюшко, горілка – ворог здоров'ю?
– Ворог, сину мій.
– А чому ж ви її п'єте?
– А як сказано в Писанії: «Возлюби ворога свого».

Православний піп, ксьондз і рабин видурили багато грошей – і думають, як їх поділити з Богом.
Православний піп: «Давайте намалюємо невелике коло, а гроші підкинемо. Що в коло впаде, те візьмемо».
Ксьондз: «Ні, ліпше давайте візьмемо те, що впаде поза кола».
Рабин: «А давайте просто підкинемо гроші, а Бог сам візьме, скільки треба».

– Коли відбулися перші совіцькі вибори?
– Коли Єгова поставив перед Адамом Єву і сказав: «Обирай собі дружину».

Розмовляє єговіст з потенційною своєю «жертвою»:
– Наш пастор кожен день бесідує з Єговою!
– Звідки ти знаєш?
– Він сам сказав.
– А може він бреше?
– Як може брехати людина, котра кожен день бесідує з Єговою

KosivArt

Цитата: Juha від 11:53, 29 Серпень 2009
Звичайно церква є, але ти б побував на одній з таких служб. Чисто для інтересу. Я особисто була :!: І знаю, що воно таке.
В церкві 20 жінок, 10 з яких ворожки і ходять ставити свічки на когось, а інші 10 - просто родичі священника. Під популярності на Пасху, коли в церкві максимум чоловік 50. І то вони ходять просто купити і запалити свічку біля ікони. А більшість тих, хто на вулиці - п'яні. Бо вони там святять Пасху вночі. І бухають перед тим як піти до церкви, щоб не лягати спати. Це в Київській області. Я так попала два рази на Пасху і один раз просто на службу. Більше сказала, що не піду.

Ну от сама бачиш, що таке церкви і християнство — цей «опіум для народа».

Иешуа

Ярун МОТРОНЮК.

Стоять церкви, немов гриби отруйні,
Пархатий ангел Київ стереже...
Невже ми з вами всі тупі і дурні,
Що, як своє, сприймаємо чуже?!

Невже ми не прозріли анітрохи?
Чи то вже рабства й чужини тавро,
Що сліпо віримо в чужого бога
І в те, що дасть він щастя і добро?

Не дасть, не дасть, бо він - єврей, ви ж - "гої".
Та й зовсім він ніякий і не Бог.
Тож думайте своєю головою,
Чи мозок ваш зовсім уже усох?

Не називайте ви чужинця Богом.
Бог - наше слово, рідне, не чуже.
Вертайтеся до рідного порога,
Де Рідний Род оселю стереже.

Де всі Боги єдині у Сварозі:
Дажбог, Стрибог, Мокоша і Перун,
Де Велес грає на сопілці й кобзі,
Торкаючись чарівних, срібних струн :threaten: :threaten: :threaten: :threaten: :threaten: :!: :!: :!:

Иешуа

Т.Г.Шевченко. Щоденник. 17 грудня 1857р.
«Читая славянский перевод Апокалипсиса (В.И.Даля), приходит в голову, что апостол писал это «откровение» для своих неофитов с целию скрыть настоящий смысл проповеди. А может быть и с целью более материальною, чтобы приставы подумали, ЧТО СТАРИК РЕХНУЛСЯ, ПОРЕТ ДИЧЬ, и скорее освободили бы его из заточения. Последнее предположение мне кажется правдоподобнее.
С какою же целию такой умный человек, как В.И.Даль,переводил и толковал ЭТУ АЛЛЕГОРИЧЕСКУЮ ЧЕПУХУ? Не понимаю. И с каим намерением он предложил мне прочитать свое бездарное творение? Не думает ли он открыть в Нижнем кафедру теологии и сделать меня своим неофитом? Едва ли. Какое же мнение я ему скажу на его безобразное творение? Приходится врать, и из-за чего?»
Із наведеного стає очевидним, що Великий Кобзар – Український Месія, був послідовним антихристиянином. І незважаючи на ці доконані факти попи, втративши рештки совісті й моралі, приватизували Шевченка і вішають лапшу на вуші зомбованим овечкам дому Ізраїлевого про «християнізм» Тараса. От вам наочний приклад звідки бере початок потрійна мораль та подвійні стандарти. Сумно, панове , сумно...

IVP

Цитата: Стас від 12:02, 29 Серпень 2009
Цитата: IVP від 11:45, 29 Серпень 2009

Я не християнин, причому вже давно не сприймаю християнство на підсвідомому рівні, а тим більше зараз, коли почав цікавитись цими бібліями-ісусами-алілуями.

Рано чи пізно я б відкрив тему християнства на форумі, але Иєшуя виявися першим, хоча він й частенько переходить з фактів на особистості.

Історію знати неможливо, тому що її постійно переписують і приховують. Можна по частинкам збирати інформацію і робити висновки.

Ось ше докупи кілька «християнських» анекдотів:

– Батюшко, горілка – ворог здоров'ю?
– Ворог, сину мій.
– А чому ж ви її п'єте?
– А як сказано в Писанії: «Возлюби ворога свого».

Православний піп, ксьондз і рабин видурили багато грошей – і думають, як їх поділити з Богом.
Православний піп: «Давайте намалюємо невелике коло, а гроші підкинемо. Що в коло впаде, те візьмемо».
Ксьондз: «Ні, ліпше давайте візьмемо те, що впаде поза кола».
Рабин: «А давайте просто підкинемо гроші, а Бог сам візьме, скільки треба».

– Коли відбулися перші совіцькі вибори?
– Коли Єгова поставив перед Адамом Єву і сказав: «Обирай собі дружину».

Розмовляє єговіст з потенційною своєю «жертвою»:
– Наш пастор кожен день бесідує з Єговою!
– Звідки ти знаєш?
– Він сам сказав.
– А може він бреше?
– Як може брехати людина, котра кожен день бесідує з Єговою

Ти атеїст ?

KosivArt

Атеїст чи християнин не назве свою дочку Оріяною :)

Ні, я цікавлюсь українським язичництвом.