Гуцул ніколи не був християнином!

Автор Иешуа, 15:08, 24 Серпень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Иешуа

Великий син українського народу  і просвітитель Гнат Хоткевич вніс великий вклад в колиску цивілізації.А саме найбільше тим , що досліджував і вивчав найкращий нарід у світі - гуцулів.
І в одній з розповідей про гуцулів є такий момент: "Заарештував гуцула і провів через усе село, то  гуцул втік з поліційного участку ,прийшовши до свого помешкання у горах зібрав дітей рідних своїх,розділив своє майно,зробив заповіт,взяв ніж і розрізав собі черево (типу японських самураїв) закутався у ліжник і так відав свою душу в Вальхалу де відійшла до Бога Одіна".Тому,що на першому місці для нього була гордість,гуцульський гонор, а не маячня шизофренічна ісуса христа.

ploskonos

Оцей висновок :"Тому,що на першому місці для нього була гордість,гуцульський гонор, а не маячня шизофренічна ісуса христа" - Він Ваш,чи Гната Хоткевича?

BigFAN

Цитата: ploskonos від 15:16, 24 Серпень 2009
Оцей висновок :"Тому,що на першому місці для нього була гордість,гуцульський гонор, а не маячня шизофренічна ісуса христа" - Він Ваш,чи Гната Хоткевича?
то певне висновок Иешуа, чітко і послідовно прослідковуєтся шизофренічна істерія невдахи.

Иешуа

Про христа є багато наукових досліджень найавторитетніших психіатрів зі всього світу,про психічний стан спасителя!

BigFAN

Цитата: Иешуа від 18:24, 24 Серпень 2009
Про христа є багато наукових досліджень найавторитетніших психіатрів зі всього світу,про психічний стан спасителя!
ти би нам довідочку про свій адекват закинув, бо у форумчан закрались сумніви.

Иешуа

Кого чи кого ти називаєш "нам"довідочку закинути,я для всі дам інформацію,а саме що писали вчені про вашого бога,його стан психики,Я,Мінц,французький вчений А,Біне-Сангле"Безузуміе Христа"!!

Vlad

Цитата: Иешуа від 20:36, 24 Серпень 2009
Кого чи кого ти називаєш "нам"довідочку закинути,я для всі дам інформацію,а саме що писали вчені про вашого бога,його стан психики,Я,Мінц,французький вчений А,Біне-Сангле"Безузуміе Христа"!!
Набір слів якийсь, смисл ледве ледве проглядається(((( "кого чи кого" О_О
"Я,Мінц,французький вчений А,Біне-Сангле"Безузуміе Христа"!!"
Забаньте або його, або мене, бо мені вже набридло це читати.

Иешуа

Набридло-значить читає і непросто читає, а навіть біситься , що на жаль в нього нема    аргументів проти!!                 

Vlad

ploskonos

Цитата: Vlad від 20:52, 24 Серпень 2009

Не варто нікого банити,бо це буде розцінюватись паном Ієшуа як його правота і відсутність аргументів у опонентів,
та й форум завдяки присутності пана оживився.

Иешуа

Просто файно! Дійсно нам всім потрібно те, що дасть відчуття всього , що оточує нас і особистої місії в даний проміжок часу,тобто оживлення!!

BigFAN

довідки уже не треба, всерівно всім ясно якого кольору вона буде.

odnosel4anka

Цитата: Vlad від 20:52, 24 Серпень 2009

Влад, тільки не нервуйся, прошу тебе. Один твій нервик не вартий того. Подумай про своє здоров'я! "Терпінням ми досягаємо більше ніж силою."

Иешуа

Якщо не брати до уваги у древньому язичництві випадки людських жертвоприношень (лише в окремих племен на ранніх стадіях язичництва), то в цілому ця віра просякнута великою любов'ю до рідної землі, звичаїв, шани батьків, предків. Обряди язичництва є унікальними , театралізованими і дуже цікавими. Більшість з них перебрало на себе і християнство, надавши їм християнського змісту (як спосіб відволікти увагу від язичницьких богів і обрядів і запровадити нову віру).

Иешуа

Наші пращури-язичники, на відміну від нас, не мали одного бога. Богів у них було багато. І кожен мав свою територію, кожен мав своє завдання. Незважаючи на те, що Україна є сьогодні християнською, українці й надалі залишаються поганами.

У більшості християнських свят присутні звичаї наших предків-язичників. За тисячу років, відколи князь Володимир охрестив Київську Русь, християнство стало провідною релігією в Україні. Сьогодні мало хто здогадується, що різдвяне колядування було одним з найважливіших атрибутів поганського свята зимового періоду.