Ярмарка товарів народних ремесел у Косові (Косівський (Смоднянський) базар)

Автор Ромко, 16:44, 30 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Катруся

Цитата: BigFAN від 22:18, 23 Березень 2010
Цитата: Катруся від 21:51, 23 Березень 2010
Важко сказати, бо я зовсім не орінтуюсь скільки може коштувати вишиванка... Тому перед тим як їхати у Косів хотіла б дізнатися на що мені розраховувати.
я попробую Вам надати інформацію, мені необхідно десь 2-3 дні.
Добре, дякую Вам. Напишіть будь ласка відповідь на e-mail kmosenko@gmail.com

BigFAN

Цитата: Катруся від 07:16, 24 Березень 2010
Цитата: BigFAN від 22:18, 23 Березень 2010
Цитата: Катруся від 21:51, 23 Березень 2010
Важко сказати, бо я зовсім не орінтуюсь скільки може коштувати вишиванка... Тому перед тим як їхати у Косів хотіла б дізнатися на що мені розраховувати.
я попробую Вам надати інформацію, мені необхідно десь 2-3 дні.
Добре, дякую Вам. Напишіть будь ласка відповідь на e-mail kmosenko@gmail.com
перепрошую а забув спитати, то мають бути чоловічі чи жіночі сорочки, чи скидати всю інформацію?

Ромко

Начуваний про нічний базар вишиванок у Коломиї, чи то Яблунові. В когось є якась інформація про це? Дякую.
До речі, Жирна_Бойова_Панда, а можна і мені контакти майстрів Косівської кераміки?
З повагою до всіх.

Гордій Людмила

Шановні добродії! Можливо зможете допомогти мені адресами та контактами майстрів по питанню придбання жіночої спідниці-запаски і поясу. Вишиванки косівські вже маю, але хотілося би доповнити наряд у єдиному стилі до свята вишиванки. Моя пошта gordiyl@bigmir.net

Ben

Добрий день!
Підкажіть будь ласка, на  Косівському-Смоднянському ринку є вироби із вовни, хутра, шкіри. А також, що є в Куті (це місто, чи селище) і де воно знаходиться?

KosivArt

vyluzja Franka

Цитата: Стас від 19:52, 01 Липень 2010
Є такі вироби, а в Кутах теж є базар, нічний.
http://kosiv.org.ua/index.cfm/do/villages.kuty

кути оптовий ринок, де можна купити гуцульський сувенір ширпотреб, китайське і тому подібне масовий попарт і вироби.
Косівсько-Смоднянський ринок - сувеніри не такого масового виробництва, кераміка. Зазвичай можна знайти досить унікальні речі. Один мінус - деякі Косівські майстри не виходять на базар вже давно - вони або замовлені на перед або просто забирають все з дому, і таких дуже багато.

Ben

Дякую за відповідь!
Є бажання придбати вироби із вовни. Скільки буде коштувати хутро вівці, вироби із вовни (кофти, хустки и т.и.).

KosivArt

Ціни різні, це як сказати середню температуру по лікарні.

Навідайте Косівський-Смоднянський базар в суботу та виберіть вироби до смаку до гаманця.

Nibos

Підкажіть, будь ласка, з котрої до котрої години на Смоднянському базарі в суботу продають вироби? В котрій годині майстри вже збираються додому?  :drinks:

vyluzja Franka

Цитата: Nibos від 17:22, 13 Вересень 2010
Підкажіть, будь ласка, з котрої до котрої години на Смоднянському базарі в суботу продають вироби? В котрій годині майстри вже збираються додому?  :drinks:
... в залежності від базару, стартує 4-5 ранку або і раніше,  якщо людей багато то і до 12-1 год можуть бути, якщо базар "малий" то вже і в 11 можна мало кого застати.

Nibos

yuriulviv

ДОБРИЙ ДЕНЬ!!!!Можливо зможете допомогти мені адресами та контактами майстрів по питанню придбання сувенірної продукції,вишиванок...і  контакти майстрів кераміки.Напишіть будь ласка відповідь на e-mail yuriulviv@ukr.net

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: yuriulviv від 15:03, 04 Жовтень 2010
ДОБРИЙ ДЕНЬ!!!!Можливо зможете допомогти мені адресами та контактами майстрів по питанню придбання сувенірної продукції,вишиванок...і  контакти майстрів кераміки.Напишіть будь ласка відповідь на e-mail yuriulviv@ukr.net

не так все просто... ви думаєте 1 постом на форумі собі налагодити вигідні поставки?  :indeed там уже все давно "схвачено"... го на базар