Ярмарка товарів народних ремесел у Косові (Косівський (Смоднянський) базар)

Автор Ромко, 16:44, 30 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Vlad

Цитата: keystop від 22:16, 27 Грудень 2009
Есть ли возможность обратиться непосредственно к мастерам в Косово??
от жеж))))

keystop

keystop

Большое спасибо всем, кто ответил! В начале января были у художников в Косове, очень довольны! Купили кучу сувениров, приедем еще!:)

Катруся

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, яка зараз вартість вишиванок на Косівському ринку? Ми з чоловіком хочемо завітати у Косів і купити вишиті сорочки на вінчання.
Можливо хтось бачив вишиті сукні, чи порадить контакти майстрів?

Буду дуже вдячна за допомогу.
Дякую

Напишіть на e-mail

Juha

Катруся, вам треба не на базар, а до Павлюків, що на вул.Довбуша живуть. Вони торгують цими вишиванками. У них щось на зразок, оптової бази. Там можна і замовити під заказ. Я вам домашній телефон напишу в особисті повідомлення.

Катруся

Mercedes

можу вам також порадити вишивальницю
-http://rukotvory.com.ua/lyudmyla-vonsul/
якщо сподобається можу дати телефон і сконтактувати з майстринею.
e-mail: zirkafest@i.ua

Juha

Mersedes, підкажи  :!: :!: :!:  Якщо я не помиляюся, я колись з нею (з Людмилою Вонсул) на тренінгу одному познайомилася в Києві. Я потім 100% то казала тобі, бо ми про тебе знею говорили.
Така приємна жіночка  :!: :!:  :!: У неї чи то чоловік, чи то тато - священник :!: То вона  :?:

Катруся

Juha, підкажіть, будь ласка, а чи варто дивитися вишиванки на Косівському ринку і яка в них ціна. Ніяк не можу до Павлюків дозвонитися.

Mercedes

Так, то вона. і тато, і чоловік священики. Людмила вишиває такі ексклюзивні речі, сама придумує.

BigFAN

Цитата: Катруся від 23:03, 22 Березень 2010
Juha, підкажіть, будь ласка, а чи варто дивитися вишиванки на Косівському ринку і яка в них ціна. Ніяк не можу до Павлюків дозвонитися.
а на які гроші  Ви розраховуєте?

Катруся

Важко сказати, бо я зовсім не орінтуюсь скільки може коштувати вишиванка... Тому перед тим як їхати у Косів хотіла б дізнатися на що мені розраховувати.

BigFAN

Цитата: Катруся від 21:51, 23 Березень 2010
Важко сказати, бо я зовсім не орінтуюсь скільки може коштувати вишиванка... Тому перед тим як їхати у Косів хотіла б дізнатися на що мені розраховувати.
я попробую Вам надати інформацію, мені необхідно десь 2-3 дні.

Gorolya

юй)  э вишиванки і по 800 грн. і по 1600 і за 2000...  кому що подобається і кому яка якість потрібна..от