odnosel4anka
Абориген
Репутація: 54
:)
|
|
« Відповідь #30 : 16:23, 08 Червня 2009 » |
|
народе мій, невже ви всі такі заняті все літо, що ніхто не хоче виділити 1-2 дні для походу в гори, на природу, можна і шашличок і пивка чи ще щось. Пишіть хто коли може, а там за літо ціле знайдемо компроміс щоб всім підходило. Галя та IVP де ви? Wildperson, може за тобою народ піде... напиши шось. Отже нагадую, що ми хочемо піти в гори десь, які в кого пропозиції є пише і коли підходить тій чи іншій людині теж пишемо. Вище вже є деякі варіанти, хто за шо пишемо.
|
"Своїм терпінням ми можемо досягти більше ніж силою"
|
|
|
|
Vlad
Абориген
Репутація: 37
|
|
« Відповідь #31 : 16:28, 08 Червня 2009 » |
|
Десь ближче до кінця липня буду в Косові майже 2 тижні, тоді і думати можна будет про похід =) А ще більше хочеться велотріп
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #32 : 18:32, 08 Червня 2009 » |
|
2 Божена Тут багато далеко + плани залежать вiд роботи Моi плани залежать вiд ями http://www.fontanka.ru/2007/02/16/099/ Я вже стою на +17.800, але до кiнця будови ще далеко, чи вiдпустять в Карпати- питання Роман (як безпосереднiй начальник) оптимiзму не додае.
|
|
|
|
Galen
Абориген
Репутація: 27
Світ нікому не обіцяв бути справедливим.
|
|
« Відповідь #33 : 11:41, 10 Червня 2009 » |
|
народе мій, невже ви всі такі заняті все літо, що ніхто не хоче виділити 1-2 дні для походу в гори, на природу, можна і шашличок і пивка чи ще щось. Пишіть хто коли може, а там за літо ціле знайдемо компроміс щоб всім підходило. Галя та IVP де ви? Wildperson, може за тобою народ піде... напиши шось. Отже нагадую, що ми хочемо піти в гори десь, які в кого пропозиції є пише і коли підходить тій чи іншій людині теж пишемо. Вище вже є деякі варіанти, хто за шо пишемо. Я є, і як вже казала, немаю нічого проти.
|
|
|
|
TEODORUK
Фахівець
Репутація: 4
TEO
|
|
« Відповідь #34 : 14:49, 10 Червня 2010 » |
|
Народ можете дати контакти людей що організовують ескурсії Карпатами,хочу відвідати Говерлу та Піп Іван?
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #35 : 15:30, 10 Червня 2010 » |
|
Народ можете дати контакти людей що організовують ескурсії Карпатами,хочу відвідати Говерлу та Піп Іван?
А для чого тобi гiди? Попитай на велофорумi- тобi розкажуть (де магазин, де вода, де самогонка), пишеш шпаргалу й вперед
|
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #36 : 01:26, 11 Червня 2010 » |
|
А для чого тобi гiди? Попитай на велофорумi- тобi розкажуть (де магазин, де вода, де самогонка), пишеш шпаргалу й вперед
йо, з гідами не цікаво
|
Born stupied? Try again!
|
|
|
Xristos
Новачок
Репутація: 0
|
|
« Відповідь #37 : 10:33, 15 Червня 2010 » |
|
Ну ви збирайтесь, буду в Косові через 10 днів, може підключусь.
|
|
|
|
Dana Eco-Kosiv
Абориген
Репутація: 43
Життя іде,і все без коректур...
|
|
« Відповідь #38 : 11:38, 15 Червня 2010 » |
|
Народ, можете дати контакти людей, що організовують екскурсії Карпатами,хочу відвідати Говерлу та Піп Іван?
Олег.Мій однокласник. Моб. телефон: 80978352455 ICQ: 389-260-202
|
Time is not on your side.
|
|
|
TEODORUK
Фахівець
TEO
|
|
« Відповідь #39 : 19:03, 17 Червня 2010 » |
|
Люди порадьте який найкраще вибрати маршрут,щоб за 3 дні побувати на г.Говерлі,Піп Іван і Писаному камені,але без палаток,бо жінка боїться в палатці ночувати,при поході на Піп Іван плануєм заночувати в садибі Марії Варцаб'юк?
|
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
Репутація: 50
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #40 : 15:18, 18 Червня 2010 » |
|
Люди порадьте який найкраще вибрати маршрут,щоб за 3 дні побувати на г.Говерлі,Піп Іван і Писаному камені,але без палаток,бо жінка боїться в палатці ночувати,при поході на Піп Іван плануєм заночувати в садибі Марії Варцаб'юк?
Машиною зранку в Заросляк на Говерлу туди сюди (5-6 год), потім на вечір в Дземброню там ночуйте, зранку на Піп туди сюди (9-10 год), знову ночівля там же-ж, і зранку через Верховину на Косів по дорозі на Буківці звертайте в Черетів і на Писаний (3-4 год) рівно ввечері вже будете дома. Але тільки на автомобілі.
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #41 : 17:07, 18 Червня 2010 » |
|
Машиною зранку в Заросляк на Говерлу туди сюди (5-6 год), потім на вечір в Дземброню там ночуйте, зранку на Піп туди сюди (9-10 год), знову ночівля там же-ж, і зранку через Верховину на Косів по дорозі на Буківці звертайте в Черетів і на Писаний (3-4 год) рівно ввечері вже будете дома. Але тільки на автомобілі. може бичь, як варіант
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
TEODORUK
Фахівець
TEO
|
|
« Відповідь #42 : 13:29, 19 Червня 2010 » |
|
Автомобіля ще не маєм:( А без нього нічого невийде взагалі?
|
|
|
|
KosivArt
Адміністратор
Репутація: 101
|
|
« Відповідь #43 : 13:37, 19 Червня 2010 » |
|
Писаний Камінь і Говерла троха задалеко один від одного для піших переходів, тим більше з жінкою Виберіть шось одне для початку, наприклад Писаний Камінь (з Косова в тому керунку мають бути маршрутки). Якщо вам сподобається, то наступний тріп можна вже й на Піп Іван.
|
|
|
|
Gorolya
Абориген
Репутація: 64
|
|
« Відповідь #44 : 16:10, 19 Червня 2010 » |
|
)))) а чому б просто не переконати дружину, що в палатці спати не страшно) тоді багато проблем зникнуть самі по собі)
|
|
|
|
|
|