Піший похід у Карпати

Автор odnosel4anka, 01:01, 26 Травень 2009

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: Стас від 19:10, 28 Травень 2009
Я пас, після ровера якось ліньки ходити по горах з рюкзаком :)

Та й пішаком далеко не зайдеш (Сокільський крайня точка) і то краще йти з ночівкою (це вже 2 дні). Але якшо таки надумаєте йти можу дати 4-місну хорошу палатку, правда трохи важкувату :)
З пiд-Сокiльського до Нижнього Середньго (стрiлочка на фото) йти 80 хвилин. Але то я ходив, коли менi було 16, тепер так швидко не потягну :)

KosivArt

odnosel4anka

добре, що у вас є ровера, а може хтось і не має...  :(  а йому теж хочеться.
тому для тих хто хоче гарний похід і не має ровера я пропоную піти пішечки, і я сподіваюсь, що є ще люди які люблять природу, нові враження, пригоди і все таке... тому погоджуємось, пишемо і узгоджуємо, пропонуємо свої варіанти.  :)

KosivArt

ну ось я і пропоную зустрітись в Шешорах, а як туди добиратись кожен вирішує сам :)

odnosel4anka

Цитата: Стас від 20:21, 28 Травень 2009
ну ось я і пропоную зустрітись в Шешорах, а як туди добиратись кожен вирішує сам :)

ти прикольний  :) в мене сесія з 4 по 26 червня, тому планувати щось можу тільки на липень.  Тай нема компанії на даний момент.  ;)

IVP

odnosel4anka

Цитата: IVP від 20:36, 28 Травень 2009
Шо, йдем на лебедине ?

коли? і де це лебедине?  :)

Galen

На рахунок оз. Лебедин, щоб було цікавіше, то туда дійсно треба іти з ночівлею. "Коли" - вирішуйте, а "де" - я беру на себе. З Яблунова, приблизно 4-5год. в одну сторону. Та не думаю, що це дійсно хороша ідея, бо на ніч трошки стрьомновато, тай не всім получиться, а так... Іти далеко, а яка там зараз обстановка сказати не можу, бо була дуже давно.                 

odnosel4anka

Галя, ну то що йдемо в похід ?  Правда проблемка є невеличка, я на сесію їду з 2 по 26 червня. До речі а тобі коли б виходило?

Galen

Головне щоб іти було кому, а виходити буде. А то шось всі такі пасивні, на рахунок цього. Чи мені здається?

odnosel4anka

ей, йдемо в похід коли я приїду з сесії, то буде після 28 червня :)

TEODORUK

А на Говерлу ніхто незбирається повзти? Я ше там не був

odnosel4anka

Цитата: TEODORUK від 02:22, 30 Травень 2009

а я там вже була, перед самим  Великоднем цього року, правда із Заросляка ми йшли, кажуть, що ще є якісь маршрути.  :nenayu

Vlad

Цитата: TEODORUK від 02:22, 30 Травень 2009
Я був 2 чи 3 роки назад. Цього року, якщо буде змога піду на Піп-Іван.

Galen

Піп-Іван - це класно. Сама збираюся цього літа сходити, приблизно, на 7-10днів. Правда, не знаю, як з роботою, та думаю що вийде.