Піший похід у Карпати

Автор odnosel4anka, 01:01, 26 Травень 2009

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

народе мій, невже ви всі такі заняті все літо, що ніхто не хоче виділити 1-2 дні для походу в гори, на природу, можна і шашличок  :nyam і пивка  :drinks: чи ще щось.    Пишіть хто коли може, а там за літо ціле знайдемо компроміс щоб всім підходило.  victory  
Галя та IVP де ви?  Wildperson, може за тобою народ піде... напиши шось.  :)
Отже нагадую, що ми хочемо піти в гори десь, які в кого пропозиції є пише і коли підходить тій чи іншій людині теж пишемо. Вище вже є деякі варіанти, хто за шо пишемо.  ;)

Vlad

Десь ближче до кінця липня буду в Косові майже 2 тижні, тоді і думати можна будет про похід =)
А ще більше хочеться велотріп ;)

wildperson

2 Божена
Тут багато далеко + плани залежать вiд роботи :( Моi плани залежать вiд ями http://www.fontanka.ru/2007/02/16/099/  :nenayu Я вже стою на +17.800, але до кiнця будови ще далеко, чи вiдпустять в Карпати- питання :nenayu Роман (як безпосереднiй начальник) оптимiзму не додае.

Galen

Цитата: Боженочка від 16:23, 08 Червень 2009
народе мій, невже ви всі такі заняті все літо, що ніхто не хоче виділити 1-2 дні для походу в гори, на природу, можна і шашличок  :nyam і пивка  :drinks: чи ще щось.    Пишіть хто коли може, а там за літо ціле знайдемо компроміс щоб всім підходило.  victory 
Галя та IVP де ви?  Wildperson, може за тобою народ піде... напиши шось.  :)
Отже нагадую, що ми хочемо піти в гори десь, які в кого пропозиції є пише і коли підходить тій чи іншій людині теж пишемо. Вище вже є деякі варіанти, хто за шо пишемо.  ;)
Я є, і як вже казала, немаю нічого проти.

TEODORUK

Народ можете дати контакти людей що організовують ескурсії Карпатами,хочу відвідати Говерлу та Піп Іван?

wildperson

Цитата: TEODORUK від 14:49, 10 Червень 2010
Народ можете дати контакти людей що організовують ескурсії Карпатами,хочу відвідати Говерлу та Піп Іван?
А для чого тобi гiди? Попитай на велофорумi- тобi розкажуть (де магазин, де вода, де самогонка), пишеш шпаргалу й вперед

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 15:30, 10 Червень 2010
А для чого тобi гiди? Попитай на велофорумi- тобi розкажуть (де магазин, де вода, де самогонка), пишеш шпаргалу й вперед

йо, з гідами не цікаво

Xristos

Ну ви збирайтесь, буду в Косові через 10 днів, може підключусь.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: TEODORUK від 14:49, 10 Червень 2010
Народ, можете дати контакти людей, що організовують екскурсії Карпатами,хочу відвідати Говерлу та Піп Іван?
Олег.Мій однокласник.
Моб. телефон:     
80978352455

TEODORUK

Люди порадьте який найкраще вибрати маршрут,щоб за 3 дні побувати на г.Говерлі,Піп Іван і Писаному камені,але без палаток,бо жінка боїться в палатці ночувати,при поході на Піп Іван плануєм заночувати в садибі Марії Варцаб'юк?

vyluzja Franka

Цитата: TEODORUK від 19:03, 17 Червень 2010
Люди порадьте який найкраще вибрати маршрут,щоб за 3 дні побувати на г.Говерлі,Піп Іван і Писаному камені,але без палаток,бо жінка боїться в палатці ночувати,при поході на Піп Іван плануєм заночувати в садибі Марії Варцаб'юк?
Машиною зранку в Заросляк на Говерлу туди сюди (5-6 год), потім на вечір в Дземброню там ночуйте, зранку на Піп туди сюди (9-10 год), знову ночівля там же-ж, і зранку через Верховину на Косів по дорозі на Буківці звертайте в Черетів і на Писаний (3-4 год) рівно ввечері вже будете дома. Але тільки на автомобілі.

BigFAN

Цитата: vyluzja Franka від 15:18, 18 Червень 2010
Цитата: TEODORUK від 19:03, 17 Червень 2010
Машиною зранку в Заросляк на Говерлу туди сюди (5-6 год), потім на вечір в Дземброню там ночуйте, зранку на Піп туди сюди (9-10 год), знову ночівля там же-ж, і зранку через Верховину на Косів по дорозі на Буківці звертайте в Черетів і на Писаний (3-4 год) рівно ввечері вже будете дома. Але тільки на автомобілі.
може бичь, як варіант

TEODORUK

Автомобіля ще не маєм:( А без нього нічого невийде взагалі?

KosivArt

Писаний Камінь і Говерла троха задалеко один від одного для піших переходів, тим більше з жінкою :coffee

Виберіть шось одне для початку, наприклад Писаний Камінь (з Косова в тому керунку мають бути маршрутки). Якщо вам сподобається, то наступний тріп можна вже й на Піп Іван.

Gorolya

)))) а чому б просто не переконати дружину, що в палатці спати не страшно) тоді багато проблем зникнуть самі по собі)