Ваше ставлення до весільних традицій та звичаїв

Автор Galen, 13:15, 26 Травень 2009

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

Цитата: Marinka від 19:38, 24 Квітень 2011
В інтернеті є шаблони етикеток на шампусік. Можете туди свою фотографію помістити. Романтично. Так впринципі можна на всі пляшки алкоголю зробити, або тільки один вид алкоголю, що буде на столі. Впринципі, компанії, що займаються організацією весіль можуть запропонувати такі послуги.
Ще можна поздирати всі етикетки і вручну розмалювати пляшку акриловими фарбами.

Дякую за пораду на рах етикеток. Цікаво.

А фарьами то мені Оля розфарбує келихи.

Marinka

Цитата: odnosel4anka від 20:28, 24 Квітень 2011
Дякую за пораду на рах етикеток. Цікаво.

А фарьами то мені Оля розфарбує келихи.
наздоровлє)
похвастаєш келихами)

Juha

До-речі, щодо шампанського. Вулиця Франка фотографував одне весілля в Косові ( не знаю чи то можна казати в кого), просто я бачила фото в молодої. Може він виставить, щоб показати... Бутилки були вдягнені в одяг молодих. Дуже оригінально і набагато краще, ніж звичайні етикетки...
А влітку була у подружки на весіллі, то вони продавали оздоблену бутилку шампанського, щось типу аукціону... Весело і гроші заробили  :) Але це вже від тамади залежить, бо в мене, наприклад, хтось такий буде, що я взагалі туда не буду мішатися... (принаймі я так поки думаю, а там побачимо)

Juha

Juha

Вибачаюся, що три останні повідомлення підряд мої, але багато часу пройшло.

В Чернівцях на базарі декор на шампанське,який хочете. І по 30-35 грн.

KosivArt

Цікаво шо з дому до церкви вся процесія йде пішки.
Велотріпери вже бачили таке, але навесні.

Malva Landa

Я дуже позитивно ставлюсь до наших традицій та звичаїв... але мушу сказати, що то деревце - це мраки ... Мені доводилось його нести в такій процесії до церкви 3-4 км., думала мені настане гаплик  :crazy: а потім пішов дощ і я була вся в рожево-голубих тонах )))
це я так... поради на майбутнє)

Жирна_Бойова_Панда

блін, все-таки який тісний україномовний і-нет. цей пост сьогодні зранку перепостили всі кому не лінь :bu

anv

Цитата: Стас від 10:12, 18 Листопад 2011
Фотограф Максим Баландюх побував на гуцульському весіллі в нашому Бабині.
Цікаво!!! Опис традицій і погляд зі сторони просто супер!!! Для нас косівчан такі весілля буденність(болото; сходяться в 11 і чекають доки столи накриють, а в той час семачкі лузгають і в карти грають; п"ют, як коні, бються), але все одно в цьому є якийсь колорит.