Ваше ставлення до весільних традицій та звичаїв

Автор Galen, 13:15, 26 Травень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Galen

Гарно :) А з чим символізується кидання отіє самої ризиночки? Весільний букет - ясно, хто з дівчат зловить, той і вийде скоріше заміж (хоча це явно не правда, у мене дома вже 2 таких стоїть :) :) ) А про резиночку ще не чула.
До речі, про кількість чоловік, у с. Мишин Коломийського р-ну весілля роблять мінімум на 500 пар, ну приблизно 1000 гостей. Це стандарт. Вмерти можна)))

Dana Eco-Kosiv

:coffee Гарні ваші розповіді :coffee
:rules
Уявляєте собі,що на весілля когось з дописувачів запросять когось з нашого форуму :!: :applauds
Файно було б отримати таке запрошення :coffee
А ще якби молодята обидвоє "стрілися двоє,як човники в морі " на нашому форумі  :!: :coffee
  :flower За шо і вип*єм :dance  :flower music :drinks:

odnosel4anka

коли я буду виходити заміж, я обов'язково всіх запрошу, мені буде приємно бачити вас на своєму весіллі. :) А на рахунок молодят на нашому форумі, то це цілком ймовірно. В нас є пару дівчат та хлопців неодружених ще ;) Всяке може бути.

Galen

Цитата: KVITKA від 13:34, 27 Жовтень 2009
:coffee Гарні ваші розповіді :coffee
:rules
Уявляєте собі,що на весілля когось з дописувачів запросять когось з нашого форуму :!: :applauds
Файно було б отримати таке запрошення :coffee
А ще якби молодята обидвоє "стрілися двоє,як човники в морі " на нашому форумі  :!: :coffee
  :flower За шо і вип*єм :dance  :flower music :drinks:
))))))))) Форумське весілля :) Цікаво... Треба подумати кого б це ми посватали:) :applauds

Galen

Цитата: Боженочка від 14:36, 27 Жовтень 2009
коли я буду виходити заміж, я обов'язково всіх запрошу, мені буде приємно бачити вас на своєму весіллі. :) А на рахунок молодят на нашому форумі, то це цілком ймовірно. В нас є пару дівчат та хлопців неодружених ще ;) Всяке може бути.
Ой, Божена, ловим на слові, попробуй не запросити на весілля)))) От збиремся і прийдем всі дружно на халяву, тоді тобі мало не покажеться, ох буде набуток :) :)

Gorolya

гарна ідея)  :crazy:
а Боженка слова на вітер не кидає)) точно запросить  :)

odnosel4anka

Цитата: Gorolya від 16:45, 27 Жовтень 2009
а Боженка слова на вітер не кидає)) точно запросить  :)

ух ти! Які слова про мене. Дякую. :) Але сподіваюсь, Оля, що ти теж нас запросиш. ;) В тебе весілля намічається швидше ніж в мене.

odnosel4anka

Цитата: Галина від 14:39, 27 Жовтень 2009
Ой, Божена, ловим на слові, попробуй не запросити на весілля)))) От збиремся і прийдем всі дружно на халяву, тоді тобі мало не покажеться, ох буде набуток :) :)

халявщиця ти наша. Зараз ми тебе тут сватати бум на форумі. Тобі наш Віталько подарував квіти тоді, от і давайте, продвигайте ситуацію ;)

Gorolya

Цитата: Боженочка від 16:59, 27 Жовтень 2009
Цитата: Галина від 14:39, 27 Жовтень 2009

халявщиця ти наша. Зараз ми тебе тут сватати бум на форумі. Тобі наш Віталько подарував квіти тоді, от і давайте, продвигайте ситуацію ;)

точно ! було таке  :acute:
ги)))
все... ти попала  :drinks:

Dana Eco-Kosiv

чекаю,що і сильна половина людства відгукнеться на ці відповіді...

Galen

О-йой, Віталику, ти де? Спасай мене, а то прийдеться жинитися!!! Ти поняв, як вони тут на мене наїхали)))))))) Оййй, не пробуйте це робити :) :)

wildperson

Хi-хi :sarcastic_hand:
От i абзац прийшов Пандi. Буду слiдкувати наскiльки вона бойова :rofl:

KosivArt

йо, тепер ми його не скоро на форумі побачимо ;)

Galen

Juha

Цитата: Галина від 13:53, 28 Жовтень 2009
Та ну вас :) що ви хлопця лякаєте)))))))

Правильно, Галю :!: Заступайся за нареченого  :!: