Чи вміють чоловіки(хлопці) догоджати жінці(дівчині)АБОвсі чоловіки(хл.)Сво...?

Автор Dana Eco-Kosiv, 17:23, 26 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Olyusya

А це освідчення для однієї з моїх коліжанок :flower :flower :flower. Дивлячись на це фото, напрошується однозначна відповідь - ТАК!!! Дуже романтичне зізнання!!! І відбувалося на Новий Рік!!!

Galen

odnosel4anka

Боже, як класно! Заплачу зараз... От є пацани на світі здатні на таке. Молодець! :)

EdSem

Marinka

Цитата: EdSem від 21:39, 02 Лютий 2011
Ну, якщо заплатиш, то я тобі тоже таке намалюю)))
Горбатого могила виправить))))))))))))))))
Романтики з великої дороги, млін....

Тарас Пасимок

Цитата: Marinka від 21:51, 02 Лютий 2011
Горбатого могила виправить))))))))))))))))
Романтики з великої дороги, млін....

нє, ну а шо  ж тут такого геніально романтичного?:)

Жирна_Бойова_Панда

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 22:05, 02 Лютий 2011
мочи їх :crazy:

та нє, мені ж інтєрєсно, може і я скоро буду креативити на снігу всякі шняжки - життя іде, як то кажуть  :blush2:

Marinka

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 22:10, 02 Лютий 2011
та нє, мені ж інтєрєсно, може і я скоро буду креативити на снігу всякі шняжки - життя іде, як то кажуть  :blush2:

я надіюсь жовтий сніг до твого креативу немає ніякого відношення  :crazy:

Цитата: Marinka від 22:12, 02 Лютий 2011
за шо?
ніц геніального. Все дуже просто. Як і все геніальне))))))))))))))))))))))

а шо я, я нічо  :blush2:

Тарас Пасимок

Цитата: Marinka від 22:12, 02 Лютий 2011
за шо?

ніц геніального. Все дуже просто. Як і все геніальне))))))))))))))))))))))

якщо це прєдєл мічтаній, то я канєшно не романтик :)

А до чого тут жовтий сніг? :)
ЖБП: До того шо можна на ньому так "покреативити", шо він стане жовтим  :blush2:

Malva Landa

Я от дівчина, романтику люблю... Але в даному випадку нічого романтичного і красивого не побачила...
Чесно кажучи я спочатку подумала, що то дівчина стоїть на цвинтарі (лампатки, букет, руки складені як до молитви) і молиться... а потім дивлюсь... хреста нема, дівчина в тапках і без верхнього одягу... думаю шось не то... ну а потім вже роздивилася...
Сорі, якшо шо не так... маю право висловитись :)

Тарас Пасимок

Цитата: Malva Landa від 22:24, 02 Лютий 2011
Я от дівчина, романтику люблю... Але в даному випадку нічого романтичного і красивого не побачила...
Чесно кажучи я спочатку подумала, що то дівчина стоїть на цвинтарі (лампатки, букет, кури складені як до молитви) і молиться... а потім дивлюсь... хреста нема, дівчина в тапках і без верхнього одягу... думаю шось не то... ну а потім вже роздивилася...
Сорі, якшо шо не так... маю право висловитись :)

я приблизно те саме хотів написати про перші асоціації з фото, але ввічливість мені не дозволяє  :blush2:

wildperson

Хм... Дiйсно нема тут романтикiв, хiба що Божена, але вона ще маленька. То цвинтар, то жовтий снiг... В мене зараз перед вiкнами на асфальтi метровими буквами з балончика признання в коханнi, а на старiй квартирi- на трубi ТЕЦ хтось схоже написав. Головне ж порив, й порив в правильну сторону, не "Катька-б...ь!" же писав, так що нормально, вважаю.