Чи вміють чоловіки(хлопці) догоджати жінці(дівчині)АБОвсі чоловіки(хл.)Сво...?

Автор Dana Eco-Kosiv, 17:23, 26 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

парубок молодчинка,але мені теж це "не ахті".
Мені більше подобається
така
пропозиція в усній формі від хлопця,
який стоїть на колінах.
Ну і під час цього всього Він дивиться мені в очі і говорить слова з впевненістю на укр.мові.
Можливо,це теж для когось не те...

Malva Landa

У кожного своє уявлення про романтику і "правильне" виявлення почуттів... Кожне має право на існування.

Тарас Пасимок

Тарас Пасимок

Цитата: Malva Landa від 23:00, 02 Лютий 2011
У кожного своє уявлення про романтику і "правильне" виявлення почуттів... Кожне має право на існування.

+100 а то ми так накинулись  :) (естети романтики  :crazy:)

Dana Eco-Kosiv

в мене таке було в реальному житті. При тому,що власне несподівано.І без жодного натяку з моєї сторони.

без гуцульського акценту

Marinka

odnosel4anka

Цитата: wildperson від 22:46, 02 Лютий 2011
Хм... Дiйсно нема тут романтикiв, хiба що Божена, але вона ще маленька. То цвинтар, то жовтий снiг... В мене зараз перед вiкнами на асфальтi метровими буквами з балончика признання в коханнi, а на старiй квартирi- на трубi ТЕЦ хтось схоже написав. Головне ж порив, й порив в правильну сторону, не "Катька-б...ь!" же писав, так що нормально, вважаю.

так, я романтик! І серце із свічок забацала одному пацану, потім замовила подарунок з досавкою в офіс від ангела для іншого, а ще перед балконом третього пацана пустила букет гелевих кульок, також разом при свічках приймали ванну, ааа і останній мій подвиг це пелюстки троянд розсипаних на ліжку в коханого, корзина з цукерками та фруктами доставила маленька дівчинка-бджілка, коли він обідав в кафешці. Вроді все... Я романтик... Заради коханого хлопця (правда вони часто різні...) я на край світу і хоч зірочку з неба. Я рада, що поки що в мене тепер такий період, що я реально здатна на такі речі. Так, я маленька ще. Но я цим періодом насолоджуюсь по повній програмі і використовую його на всі сто! Адже старість приходить скоро... а тоді не до романтики...

Galen

Цитата: odnosel4anka від 18:54, 04 Лютий 2011
так, я романтик! І серце із свічок забацала одному пацану, потім замовила подарунок з досавкою в офіс від ангела для іншого, а ще перед балконом третього пацана пустила букет гелевих кульок, також разом при свічках приймали ванну, ааа і останній мій подвиг це пелюстки троянд розсипаних на ліжку в коханого, корзина з цукерками та фруктами доставила маленька дівчинка-бджілка, коли він обідав в кафешці. Вроді все... Я романтик... Заради коханого хлопця (правда вони часто різні...) я на край світу і хоч зірочку з неба. Я рада, що поки що в мене тепер такий період, що я реально здатна на такі речі. Так, я маленька ще. Но я цим періодом насолоджуюсь по повній програмі і використовую його на всі сто! Адже старість приходить скоро... а тоді не до романтики...
З цього всього мені найбільше сподобалося "(правда вони часто різні...) " :)

Marinka

Цитата: odnosel4anka від 18:54, 04 Лютий 2011
Адже старість приходить скоро... а тоді не до романтики...
Ей мо! А що ще робити як не сидіти вдвох на лавочці під теплими сонячними промінчиками тримаючись за руки і згадуваи своє спільно прожите життя. Чи це не романтика? ну а потім як в одній пісенці:
Какая, в сущности, смешная вышла жизнь
Хотя, что может быть красивее
Чем сидеть на облаке и, свесив ножки вниз,
Друг друга называть по имени

Чи для тебе старість - це вже в 35 років? )))))))))))))

wildperson

Цитата: Marinka від 19:36, 04 Лютий 2011
Ей мо! А що ще робити як не сидіти вдвох на лавочці під теплими сонячними промінчиками тримаючись за руки і згадуваи своє спільно прожите життя. Чи це не романтика? ну а потім як в одній пісенці:
Какая, в сущности, смешная вышла жизнь
Хотя, что может быть красивее
Чем сидеть на облаке и, свесив ножки вниз,
Друг друга называть по имени

Чи для тебе старість - це вже в 35 років? )))))))))))))
Комусь старiсть вже й в 20 приходить, "Высокосный год" точно спiвав не про них. Я так хочу саме так, ...сидіти вдвох на лавочці під теплими сонячними промінчиками тримаючись за руки і згадуваи своє спільно прожите життя...

Тарас Пасимок

Цитата: gALINA_S. від 19:06, 04 Лютий 2011
З цього всього мені найбільше сподобалося "(правда вони часто різні...) " :)

атлічна я щітаю!)

Gorolya

)))
на  рахунок теми - вміють, хочуть і можуть)
але не так часто то роблять, як би нам хотілось)
та й романтика для кожного своя)

покищо (тьху тьху тьху) мені попадались романтичні хлопці)
чогось надзвичайного не було, але мені подобалось)
так мило і щиро) ех...... красота)

odnosel4anka

Цитата: Gorolya від 00:22, 05 Лютий 2011
)))
на  рахунок теми - вміють, хочуть і можуть)
але не так часто то роблять, як би нам хотілось)
та й романтика для кожного своя)

покищо (тьху тьху тьху) мені попадались романтичні хлопці)
чогось надзвичайного не було, але мені подобалось)
так мило і щиро) ех...... красота)

знач пощастило...

в мене такий був один, що квіти дарувати не любив, бо не уявляв як це він має з букетом в руках пройтися на людях.

Dana Eco-Kosiv

цікаво-цікаво.
Сидіти і нагадувати...а не далі продовжувати жити, даруючи приємні хвилі одне одному?!

Gorolya

Цитата: KVITKA♥ від 21:24, 07 Лютий 2011
цікаво-цікаво.
Сидіти і нагадувати...а не далі продовжувати жити, даруючи приємні хвилі одне одному?!

добре шо є що згадувати)