Ваші улюблені цитати

Автор Dana Eco-Kosiv, 18:23, 13 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: Marinka від 19:38, 14 Березень 2011
Якщо хтось вам говорить, що бачив в цьому житті усе, попросіть його коротко переказати зміст. ))
може формула ЛСД?

BigFAN

раніше люди ходили на прийом до лікаря, тепер ходять на кастинги. :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Людина людині вовк, а зомбі зомбі зомбі :rofl:

Жирна_Бойова_Панда

Если вы достаточно безумны, чтобы заниматься делом, которое любите — вы обречены прожить жизнь, полную смысла. Герберт Келлехер

Синиця

Цитата: KVITKA♥ від 02:06, 15 Грудень 2010
Романтиками присвячується.

"Істинне кохання схоже на примару,всі про неї чули,але ніхто не бачив" Лярош Фуко.
"Ніч кохання - це ще одна прочитана книга" Оноре де Бальзак.

фільм "Прости за любовь"?))

"Постійність - останній притулок позбавлених уяви." Оскар Уайльд

Тарас Пасимок

Завдання мистецтва не давати поради, як вийти з цього замкненого кола.

Завдання мистецтва пробуджувати почуття - почуття відрази до своєї нікчемності, почуття відрази до брехні, та бажання боротися та не змирятися

Тарас Пасимок

щойно зробив "геніальний" висновок про основну проблему сучасності - владу маси!

як не дивно питання зараз стоїть (ІМХО) в комунікації, в однаковій системі символів і знаків

брахмани тисячі років говорили і писали санскриптом (вища мова), яку знали тільки вони і це була справжня еліта

Тогорішна Морквина

Цитата: as_tar від 16:19, 28 Березень 2011
щойно зробив "геніальний" висновок про основну проблему сучасності - владу маси!

як не дивно питання зараз стоїть (ІМХО) в комунікації, в однаковій системі символів і знаків

брахмани тисячі років говорили і писали санскриптом (вища мова), яку знали тільки вони і це була справжня еліта
Тарас, бачу ти хтів би, аби в Україні замість демократії існував кастовий поділ, ілі шо?))

BigFAN

я Вас не кляну, але бажаю аби Ви почали будуватись wall

Marinka

Цитата: BigFAN від 19:23, 30 Березень 2011
А ти злий))))) +100))

wildperson

Цитата: BigFAN від 19:23, 30 Березень 2011
Давно таке прокляття чув, лиш там було не "будуватися", а "ремонт". Ну та рiзниця невелика)))), ми, будiвельники, кого хочеш в грiб вженемо))))))

BigFAN

Цитата: wildperson від 23:41, 30 Березень 2011
Давно таке прокляття чув, лиш там було не "будуватися", а "ремонт". Ну та рiзниця невелика)))), ми, будiвельники, кого хочеш в грiб вженемо))))))
за ремонт знаю такий: "ремонт можна розпочати коли хочеш, а закінчити його неможливо ніколи"
а трім Вас -будівельників є ше продавці будматеріалів які з радістю продадуть пару цвяхів 150-ки для того гробу((((

Тарас Пасимок

Як писав Олександр Довженко, єдина країна, якій заборонено вивчати свою історію і де вивчення історії власної країни – це квиток на смерть, – це Україна.

Бо, як відомо, сторінка історії коштує підручника логіки. І чим глибше ти бачиш історію, тим далі можеш дивитися в майбутнє.

Galen

Ніколи не кажи ніколи!

Dana Eco-Kosiv

Цитата: BigFAN від 08:28, 31 Березень 2011
за ремонт знаю такий: "ремонт можна розпочати коли хочеш, а закінчити його неможливо ніколи"
а трім Вас -будівельників є ше продавці будматеріалів які з радістю продадуть пару цвяхів 150-ки для того гробу((((
Ну і що пропонуєте?
Сісти і заплакати?!

До теми: Потрібно закінчувати почате.
Кінець хвалить справу.
Невизначеність рівносильна повільній смерті.