Ваші улюблені цитати

Автор Dana Eco-Kosiv, 18:23, 13 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Шановні,велике проханнячко - писати цитати,які стали життєвим кредо,принципами і т.д.
Писати з власної пам*яті :rules, а не шукати зараз по книжках :please:
Можу дистанційно визначити за ВАШИМИ улюбленими цитатами, хто ВИ є по своїй натурі.
Скажу так, що це не катастрофа,якщо ВАМ поза 20...і ви досі не маєте улюбленої цитати...Це ПОВНИЙ  :bad: :music...

Dana Eco-Kosiv

1.Уривок з вірша Ліни Костенко"...Життя іде і все без коректур,і час летить-не стишує свого галопу..."
1.Володимир Маяковський,фраза російською,простіть"Все люди бл...і,весь мир - бардак,родной мой дядя,і тот-Мудак!"
1.Уривок з вірша Томаса Стернза Еліота"...Ми люди порожні,соломою випхані купчимось,і мозки солом*яні хилим..."
2.Суєта суєт.
...і ще ряд інших,якщо тема буде цікавою,то допишу,а якщо ні-не судилось.Льос.

KosivArt

«Поиск свободы — это единственная побуждающая сила, которую я знаю.
Это свобода улететь внезапно в бесконечность, которая где-то там. Это свобода умереть, исчезнуть навсегда. Это свобода быть подобным пламени свечи, которая остается неугасимой в мире, озаряемом светом миллиардов великолепных звезд, остается неугасимой потому, что никогда не считает себя чем-то большим, чем есть на самом деле, - всего лишь свечой.»

Карлос Кастанеда

Marinka

Марія Матіос - "Життя то трояка ружа..." (хто знає що таке трояка ружа, той зрозуміє)
Дж.Х. Джебран - Если у тебя есть меньше чем тебе хотелось бы, помни что ты имеешь больше чем заслуживаешь
Маргарет Мітчелл - Подумаю про це завтра....
Є. Чичваркін (власник "Евросеть") - Якщо зі 100 разів тебе посилають 99, то твій бізнес знаходиться на грані рентабельності;)
Роби що повинен, і будь що буде (здається Біблія)
Ф. Раневська  "Журналист спрашивает у Раневской:
- Как вы считаете, в чем разница между умным человеком и дураком?
- Дело в том, молодой человек, что умный знает, в чем эта разница, но никогда об этом не спрашивает."

wildperson

"Ничто не слышком.." (С) В.Орлов, "Альтист Данилов"
А ще цитата стара, ще з ФIДО, авторство якоi вже в I-нетi не знайти: "В мире есть еще много граблей, на которые не ступала нога человека!"

Marinka

Цитата: wildperson від 09:44, 14 Січень 2009
А ще цитата стара, ще з ФIДО, авторство якоi вже в I-нетi не знайти: "В мире есть еще много граблей, на которые не ступала нога человека!"
То був поручик Голіцин. Брат відомого князя. (З нього здається списали образ Ржевського)

wildperson

Цитата: Marinka від 20:48, 13 Січень 2009
..Роби що повинен, і будь що буде (здається Біблія)
Снiжок в твою стоЛону :yahoo:- то Л.Толстой, хоча насправдi вiн лиш перший озвучив (на паперi) старовинний лицарський девiз з середньовiков"я (з якихсь документiв до нас то дiйшло, майже господарських), що до Бiблii вiдношення не мае.

Marinka

Цитата: wildperson від 15:28, 14 Січень 2009
..Роби що повинен, і будь що буде (здається Біблія)
Снiжок в твою стоЛону :yahoo:- то Л.Толстой, хоча насправдi вiн лиш перший озвучив (на паперi) старовинний лицарський девiз з середньовiков"я (з якихсь документiв до нас то дiйшло, майже господарських), що до Бiблii вiдношення не мае.
Найн, майне лібе ;) Це один з принципів християнської свободи, Дійно лицарським девізом був (наших улюблених заїджених храмовників). Ця фраза є в Діяннях :blum3:

Juha

Не говори мені слова, коли я не чую душу.......

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Juha від 19:43, 14 Січень 2009
Не говори мені слова, коли я не чую душу.......
Візьму на озброєння)))

Для поціновувачів  творчості Маріїї Матіос незабаром створю нове питання на форумі,якщо хтось мене не випередить)))   

Dana Eco-Kosiv

Марія Матіос - "Життя то трояка ружа..." (хто знає що таке трояка ружа, той зрозуміє)
Файно. :applauds
Щодо Фаїни Р.,то вона  намагалась цими словами перескочити себе,мабуть... :coffee

Marinka

Цитата: KVITKA від 03:59, 15 Січень 2009
Щодо Фаїни Р.,то вона  намагалась цими словами перескочити себе,мабуть... :coffee

Не суди строго;) Тьотя Фая була класною тіткою. :good:

wildperson

Не зовсiм по темi, але... прочитав i захотiв подiлитися..

Нация, которая относится к другой нации с привычной ненавистью или привычными добрыми чувствами, в определенной степени является рабом. Такая нация — раб своей враждебности или своих добрых чувств, любого из двух достаточно, чтобы увести ее от своего долга и интересов.
Джорж Вашингтон

Dana Eco-Kosiv

Бонус тим,хто писав зі своєї голови)))

Тогорішна Морквина

Цитата: Стас від 18:30, 13 Січень 2009
«Поиск свободы — это единственная побуждающая сила, которую я знаю.
Это свобода улететь внезапно в бесконечность, которая где-то там. Это свобода умереть, исчезнуть навсегда. Это свобода быть подобным пламени свечи, которая остается неугасимой в мире, озаряемом светом миллиардов великолепных звезд, остается неугасимой потому, что никогда не считает себя чем-то большим, чем есть на самом деле, - всего лишь свечой.»

Карлос Кастанеда
Кастанеда? Стас, Ви стоїте на путі воїна? Нікада би по здойманці не сказала!)))) Харашо никаєтесь, ізвєстноє іскуство С. робит!))))))