Бий москалiв!??

Автор wildperson, 23:14, 30 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Тарас Пасимок

шикарна вірусна реклама Макдональдса - хлопаю стоячи!

BigFAN

Gorolya

:crazy:   нє,  ну то завал))))))))))))))

wildperson

В кого тут проблеми з дахом oh.., велике питання :( Хороший стьоб, як на мене. Невже ти туди хавати ходиш??? От-то зачепило? Я так туди лиш на халяву срати, зараз ще й вай-фай, а от...

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 17:45, 24 Червень 2011
В кого тут проблеми з дахом oh.., велике питання :( Хороший стьоб, як на мене. Невже ти туди хавати ходиш???

ага, я борець за права макдональдса і ходжу туда кожен день як мінімум снідати  :rofl:

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 19:50, 24 Червень 2011
ага, я борець за права макдональдса і ходжу туда кожен день як мінімум снідати  :rofl:
а  в якому з них снідаєш :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: BigFAN від 20:12, 24 Червень 2011
а  в якому з них снідаєш :crazy:

в тому шо біля станції метро "40-ва аптека"  :ce

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 17:45, 24 Червень 2011
В кого тут проблеми з дахом oh.., велике питання :( Хороший стьоб, як на мене. Невже ти туди хавати ходиш??? От-то зачепило? Я так туди лиш на халяву срати, зараз ще й вай-фай, а от...

ну а так?  :indeed
2012: Ждет ли Путина судьба Каддафи

BigFAN

цікавий варіант заслинили; виявляється ми програли сша oh

Жирна_Бойова_Панда

та лиють і не встидаються, а чуваки типу wildperson тільки і вухами хлопають... шей дорослий дядько так шей українець... я б ше зрозумів якби то школота на таке велася... :indeed

Тарас Пасимок

от всі знають у світі РОСІЙСЬКУ мафію!

рекомендую прочитати дану статтю і зацінити фамілії цих "славян" - я плакав!  :crazy:

http://news.eizvestia.com/news_incidents/full/vory-v-zakone-proveli-svoj-sammit-v-emiratah

BigFAN

Цитата: as_tar від 18:57, 13 Липень 2011
от всі знають у світі РОСІЙСЬКУ мафію!

рекомендую прочитати дану статтю і зацінити фамілії цих "славян" - я плакав!  :crazy:

http://news.eizvestia.com/news_incidents/full/vory-v-zakone-proveli-svoj-sammit-v-emiratah

інфа цікава але не по темі

s19or

Закрили би ви цю тему панове. Так як форум себе називає форумом Косова і району, і написане на ньому формує думку людей які цікавляться краєм планують приїхати відпочити. Хай Косів для них асоціюється з містом в якому живуть самобутні цікаві люди з багатим духовним світом і кальтурою. А не шовіністи і москвофоби.

ploskonos

Багатьом,навіть знаним  росіянам, шовінізм і українофобія не заважає бути цікавими і самобутніми людьми з багатим духовним світом і культурою.Взяти хоча б Жириновського,Затуліна і т.д.  Це раз.

А по-друге,де Ви бачите шовінізм і москвофобію?

s19or

Цитата: ploskonos від 09:40, 14 Липень 2011
Багатьом,навіть знаним  росіянам, шовінізм і українофобія не заважає бути цікавими і самобутніми людьми з багатим духовним світом і культурою.Взяти хоча б Жириновського,Затуліна і т.д.  Це раз.

А по-друге,де Ви бачите шовінізм і москвофобію?

Не треба брати до уваги слова і дії неадекватів і політичних клоунів. Це не аргумент.

Сама назва теми двохзначна і компрометуюча