Де поїсти в Косові та околицях

Автор KosivArt, 10:30, 11 Квітень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Кажіть, де можна смачно, бажано також недорого, поїсти в Косові.

Marinka

От біля тебе, біля Турбази можна дійсно СМАЧНО поїсти. :drinks: Всі називають кафешку Колибою, а як насправді вона зветься не знаю :nenayu

KosivArt

Так і називається - ресторан Колиба :)

А в центрі? Знаю кафе "Рандеву" - досить непогано готують.

Назар

Ми їмо піцу і п'єм пиво в "Гуцул експрес" дешево і атмосфера цікава)))
Майже паб)))

KosivArt

Я думав, що то якась транспортна кантора - гуцул-експрес :)
А "Рояль" ще працює?

Marinka

"Рояль"  це щось страшне.... І обкурено-обдерте;)) Але ще дихає, однак контингент там дуже суттєво змінився.
А де "Гуцул-експрес" знаходиться?

KosivArt

На перехресті біля податкової ззаді будинку фотоательє.

Juha

Ні разу ще не була в "Гуцул-експрес". Треба піти!!!
Що стосується обіду, то я знаю, що в "Купідоні" обідають всі підрозділи міліції, вся податкова і т.д. Там вже, мабуть, рік арендують сім'я Лавруків, перед цим були в "Дімоні". Їда, повірте мені, дуже смачна!!!!!!!! Там навіть можна їсти зупку з фрикадельками. М'ясо не жирне, без всяких там хрящів. В Київських стловах "Два гуся", "Домашня кухня" та ін. такого нема!!!

IVP

Ще в ''гражді'' смачно, а в ''гуцул-експрес'' ціни якісь, жах. Було пішли чоловік так до 8, чи ше вроді хтось був, короче за 2 тарілки з нервіжою свіжиною))) 5 картопель фрі і 6 салатів і ше шось там було, то 410гр. дали і голодні пішли...

Juha

В Гражді смачно, але туди треба йти, коли нема багато лдей. Бо на свята там завал. Офіціант заказ приносить через 3 години. Ми першого січня сиділи останній раз, то так насміялися!!! Голодні з соком і випивкою з приблизно 20:00 до 22:30 чекали. А як ми потім тішилися й хлопали тій їді, то треба було бачити....

IVP

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: IVP від 14:34, 11 Квітень 2008
Ще в ''гражді'' смачно, а в ''гуцул-експрес'' ціни якісь, жах. Було пішли чоловік так до 8, чи ше вроді хтось був, короче за 2 тарілки з нервіжою свіжиною))) 5 картопель фрі і 6 салатів і ше шось там було, то 410гр. дали і голодні пішли...
гг... а пили шо? ;) я там не раз був... оце шо ти описав доста нереальне :) там доволі непогано

IVP

1 взяли у них і 4 бутилки міцної води з собо)

Juha

А що за нова колиба десь недалеко від Волійського замку :?: Хтось був там :?:

Ілона

В Косові часто обідала в "Шику" - недалеко, смачно, дешево!
Перед від"їздом поїхали в Яворів, у колибу - смачно, але таки задорого...