Кому песика? Або котика?

Автор Ілона, 02:01, 12 Лютий 2008

Попередня тема - Наступна тема

Аля

Цитата: .....fan від 07:49, 14 Жовтень 2009
Цитата: Аля від 23:59, 12 Жовтень 2009
Це круто! Якраз сьгодні мій четвертий день...
кого дресируєш)?
мала на увазі на форумі, а я , якщо можна так сказати "дресирую" дітей, і своїх ї чужих(по спеціальності), свекрухи 12 котів, і трохи свекруху :) Поможіть хто може, треба собаки , щоб була на прив"язі, і могла котів ганяти

лана

Привіт!!!! як добре що вас знайшла! :yahoo: та вам пам'ятник треба ставити за таку добру справу!!! серйозно!!! скільки себе пам'ятаю - марила північними собаками самоїди,хаски а особливо МАЛАМУТИ. шукала по форумах хоч якусь інформацїю, лае все що знаходила - лише в Росії. а тут ВИ! ДУЖЕ ПРОШУ ПОДАЙТЕ ЯКУСЬ ЇНФОРМАЦІЮ! може є у вас маламутик який ще не знайшов свого хазяїна - то я з ВЕЛИКОЮ радістю стану йому хазяїном і другом. багато знаю про про цих собак- їх характер,яки потрібен їм догляд догляд,і т.д. та я на них просто помішана!стільки інформації накопала! в мене собачка буде доглянута і вигуляна,місце для цього є - живу в особняку,недалеко ліс,через дорогу річка,красота.Тільки поруч не має такого друга-маламутика.напишіть якщо з'явиться у Вас таке чудо-о-о-о.Дякую,велике ВАМ ЛЮДСЬКЕ Д Я К У Ю :!: за Вашу добру справу. :flower sunny

KosivArt

Цитата: лана від 19:35, 04 Червень 2010
ДУЖЕ ПРОШУ ПОДАЙТЕ ЯКУСЬ ЇНФОРМАЦІЮ!
Відписав вам в «Особисті повідомлення».

Андрій_К

Ілона, мені потрібен собака з досить сильними стороживими якостями. Також мене цікавить Пінчер, уточни, який іменно (карликовий і тд...) а також що б ти запропонувала, як сторожа для ділянки?

Ще таке питання, у вас є рахунок для пожертвування коштів?

Жирна_Бойова_Панда

вона вже сюда давно не заходить.
але якби далася знати, то повідомте нас :crazy:

ploskonos

З мого досвіду:мав німецьких вівчарок,дога і добермана.
Сторожеві якості добермана вражають.Одного разу собака ввечері почала гавкати,рватись на двір.Я відкрив двері,Сінді(так її звали )погнала до клітки з кроликами,яка була метрів за 15 від хати.І там почала обгавкувати їжака під кліткою.Тобто собака через стіни і двоє дверей почула сторонній шум з-поміж шумів,які видавали кролі.
І ще мені та собака врятувала машину від злодіїв.

julio

Я десь читав, що добермани в парі — страшна штука.

Андрій_К

Цитата: julio від 20:40, 15 Січень 2011

І не тільки добермани, середньоазіатські вівчаркі (алабаї) також фист розумні пси (на відміну від кавказців в них більш взривний характер, більш дурніші ).

ploskonos

Цитата: julio від 20:40, 15 Січень 2011

Йо,нема нічого гіршого для злодія.Єдине ,що необхідно  навчити - щоб не брали їду від чужого,всі інші сторожеві навики в них в крові.

Цитата: Андрій_К від 20:48, 15 Січень 2011
І не тільки добермани, середньоазіатські вівчаркі (алабаї) також фист розумні пси (на відміну від кавказців в них більш взривний характер, більш дурніші ).

Не знаю як у алабаїв з інтелектом.
Колись читав рейтинг інтелекту собак: на першому місці німецька вівчарка,на другому пудель,на третьому доберман.З того що запам"ятав - розумні ердельтер"єри(були найбільш поширеними службовими собаками в першу світову),ротвейлери десь біля 20-го місця,найдурніший афган.
Але по сторожових якостях ,думаю,добермани полюбому кращі за алабаїв,які не є сторожевою породою.Плюс вони менші і короткошерстні(що дозволяє їх тримати в приміщенні)

Андрій_К

Цитата: ploskonos від 20:49, 15 Січень 2011
Йо,нема нічого гіршого для злодія.Єдине ,що необхідно  навчити - щоб не брали їду від чужого,всі інші сторожеві навики в них в крові.

Не знаю як у алабаїв з інтелектом.
Колись читав рейтинг інтелекту собак: на першому місці німецька вівчарка,на другому пудель,на третьому доберман.З того що запам"ятав - розумні ердельтер"єри(були найбільш поширеними службовими собаками в першу світову),ротвейлери десь біля 20-го місця,найдурніший афган.
Але по сторожових якостях ,думаю,добермани полюбому кращі за алабаїв,які не є сторожевою породою.Плюс вони менші і короткошерстні(що дозволяє їх тримати в приміщенні)

По-перше, як каже мій знайомий і не тільки він "На смак і колір всі фломастери різні"...

По-друге, в доберманів є також багато мінусів (бояться холоду), в зимній сезон треба їх одягати  в спеціальний одяг....

Стосовно алабаїв, то ця порода на відміну від доберманів має тисячолітню історію за собою. Відносно охорони то тримаю я їх вже більше 10 років, і ні разу не розчарувався в їхніх охороних якостях, можливо і в подвір"я пустять, але точно вже не випустять))))) Зими не бояться, їм пофіг можуть заритися в сніг і лежати собі сканувати територію, також не вибагливі до їди, до року їдять чимало, а після року вже фігню. Дресирувати їх, як німців не потрібно, в них все закладено в крові, головне навчити з дитинства найголовніше....

ploskonos

Йо,на рахунок фломастерів це точно.
На рахунок різних порід не знаю,знаю тільки про тих,яких мав.
Основне ж  у цій справі не порода,а відношення людини до виховання собаки ,і наявність  вільного часу,при правильному підході з любого цуценяти можна виховати розумну і слухняну тварину.

Juha

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 20:21, 15 Січень 2011
вона вже сюда давно не заходить.
але якби далася знати, то повідомте нас :crazy:
Панда, навіщо таке писати  :?: І що ти тоді їй зробиш  :?: Кунг-фу застосуєш  :?:  :nenayu

Dana Eco-Kosiv

за ротвейлера ніхто не написав.
Так,він важкий і паркан не перескочить,але вигляд в нього переконливий.
Ну і ще йому їсти треба багато давати.

"...для сторожа ділянки..."означатиме приїзд господаря з метою погодувати тварину і все
чи,може, господар житиме десь недалеко?
То важливо.

ploskonos

Писав я за ротвейлера,що інтелектом не фист вийшов.Але то все відносно...
Якщо ж потрібна охорона ділянки,але газда там не проживає,відвідує нерегулярно - то самий кращий варіант -  двортер"єр)),дворняжки,по-нашому.

julio

двортер'єр...
*смайлик, що тремтить і ховається під ковдру*

Пару раз таких бачив, що ні ротвейлера, ні доберамана нє надо )))