Кому песика? Або котика?

Автор Ілона, 02:01, 12 Лютий 2008

Попередня тема - Наступна тема

Ілона

А!!!! Так ти просто пеРЕдаст  :threaten:
Тю!  :acute:
8(050)358.29.64

borowed

хм....так.Якшо тебе таке слово влаштовує.І взагалі..не люблю гризунів :music

borowed

Ілона

borowed

Ілона

Коли вони виявляться здоровими - то віддам без проблем!
Чекаємо результати аналізів...

Не хочеться хворих тварин людям віддавати!
До речі, шиншилки не на гризунів схожі, а на маленьких котенят!
Чесно! :znajka

borowed

Ілона

borowed, у звірят щось типу демадекозу - вони похожі на линялі тряпочки...
Їх треба проколоти поліваком і спеціальною маззю помазати.
Ваша знайома готова до таких труднощів?  :(

odson

Ищу молодую взрослую собачью девочку, чем крупнее, тем лучше, гладкошерстную, для проживания в квартире.  Имею опыт общения с немецкими догами. Щенка взять и вырастить не могу, т.к. занята на работе. Может кто-то владеет информацией о такой собаке, ведь и у породистых собак бывает сложная судьба. Отзовитесь. Могу взять метиса. Буду любить, как собственное дитя

TEODORUK

Мені бурундуків підженіть:)

Аля

Домашні улюбленці це звичайно добре, але всьому є міра. У мене у свекрухи 12 котів... Раніше я обожнювала котів, а зараз вони для мене втілення зла. Інше діло собака. У мене був колись Чарлі, карликова такса - от хто вмів принести радість.Болісно переживала його втрату , більше не хочу привикати ні до одної тварини, а котів своїх , якби могла(якби сумління дозволило) повбивала би.

KosivArt

з котами теж весело, але 12 - то вже занадто :)

wildperson

До речi майже в тему (з невеличким ухилом в гумор)

Из дневника дрессировщика.
День первый: Собака написала на ковер. Я ткнул ее мордой в лужицу и выкинул за окно.
День второй: Собака написала на ковер. Я ткнул ее мордой в лужицу и выкинул за окно.
День третий: Собака написала на ковер. Я опять ткнул ее мордой в лужицу и выкинул за окно.
День четвёртый: Собака написала на ковер... Ткнулась мордой в лужицу и выскочила за окно.

Аля

Це круто! Якраз сьгодні мій четвертий день...

BigFAN

Цитата: Аля від 23:59, 12 Жовтень 2009
Це круто! Якраз сьгодні мій четвертий день...
кого дресируєш)?