Мій настрій!

Автор Juha, 09:37, 28 Січень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

odnosel4anka

хто не скажу, бо він прочитає... тим шо писав мені погане(
А тобі порада менше пити і в ваннах сидіти ))) тоді зле не буде)

Жирна_Бойова_Панда

а ванни тут при чому? ;)

odnosel4anka

та так просто, згадалось шось там, десь там.... далеко .... то було колись і неправда)))
так шо ви відзначали чи просто так?

Жирна_Бойова_Панда

спочатку був бокс ;)

odnosel4anka

не зрозуміла...  :) який бокс? а потім шо було?  :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

ну вчора був бокс кличко з якимось негром, от ми братвою пішли бокс дивтися, дивилися так шо коли кличко виграв я вже не бачив :)

odnosel4anka

Цитата: tHe_Eney від 01:51, 23 Березень 2009
ну вчора був бокс кличко з якимось негром, от ми братвою пішли бокс дивтися, дивилися так шо коли кличко виграв я вже не бачив :)
:rofl: :rofl: :rofl:  йой, бокс і я люблю дивитись, но не так  :sarcastic_hand:  ви шо кожний удар запивали???  :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

та не, вроді... хотя хз ;)

odnosel4anka

жахливий настрій, в мене пароль хтось зламав на моїй пошті (  шо робити?

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 11:54, 24 Березень 2009
жахливий настрій, в мене пароль хтось зламав на моїй пошті (  шо робити?
Звертатися до провайдера, якщо пам*ятаеш резервну пошту та секретне питання. Хоча хороший провайдер може вернути пошту й такiiii

odnosel4anka

я ввожу відповідь на секретне питання, а то неправильно. Потім я написала туди їм але ввела неправильний адрес резервної пошти. Я з страху просто спішила і помилилася, що в даному випадку робити?

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 12:24, 24 Березень 2009
я ввожу відповідь на секретне питання, а то неправильно. Потім я написала туди їм але ввела неправильний адрес резервної пошти. Я з страху просто спішила і помилилася, що в даному випадку робити?
1)Спробувати ще раз, може пiдуть назутрiч, хоча не факт
2)Зайти спецiалiста i попросити його "вкрасти" твою пошту назад, якщо в нього вийде- поставити нормальний пароль
3)Написати всiм постiйним дописувачам про свою бiду i дати iм нову адресу (звичайно якщо користуешся поштовиком з якого можно тих дописувачiв витягнути, а не веб-фейсом)

Juha

Уявіть собі, я не маю своєї електронної адреси. Реєструвалася я скрізь на робочій з банку. Тепер її не існує. так що якщо б виникла якась халепа з профайлами, то навіть не знаю, що б робила. І найцікавіше те, що я це розумію. а створити - якось руки не доходять :!: :)

odnosel4anka

Цитата: Juha від 19:56, 24 Березень 2009
Уявіть собі, я не маю своєї електронної адреси. Реєструвалася я скрізь на робочій з банку. Тепер її не існує. так що якщо б виникла якась халепа з профайлами, то навіть не знаю, що б робила. І найцікавіше те, що я це розумію. а створити - якось руки не доходять :!: :)

Юлька, гірше як у мене вже бути неможе. Короче той хто зламав мій пароль плюс до всього мене страшенно не любить. В мене там була створена анкета де було все так як в контактах, там було моє фото, мої друзі, мої всі дані, а тепер розповідають друзі поруч з моїм фотом гола дівчинка і голий хлопчик і все таке, далі не продовжую, що написано там замість моїх даних.
Я написала лист в ту службу підтримки, звідти нічого не приходить. Треба чекати до 5 днів. Короче весело.