Мій настрій!

Автор Juha, 09:37, 28 Січень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Galen

Цитата: Боженочка від 02:14, 25 Березень 2009
Цитата: Juha від 19:56, 24 Березень 2009
Уявіть собі, я не маю своєї електронної адреси. Реєструвалася я скрізь на робочій з банку. Тепер її не існує. так що якщо б виникла якась халепа з профайлами, то навіть не знаю, що б робила. І найцікавіше те, що я це розумію. а створити - якось руки не доходять :!: :)

Юлька, гірше як у мене вже бути неможе. Короче той хто зламав мій пароль плюс до всього мене страшенно не любить. В мене там була створена анкета де було все так як в контактах, там було моє фото, мої друзі, мої всі дані, а тепер розповідають друзі поруч з моїм фотом гола дівчинка і голий хлопчик і все таке, далі не продовжую, що написано там замість моїх даних.
Я написала лист в ту службу підтримки, звідти нічого не приходить. Треба чекати до 5 днів. Короче весело.
І що, Божена, чим все закінчилося? Зловила поганого злочинця-хакера? ;)))
Настрій у мене не зрозумілий, сижу на роботі, та робота не береться. П'ятниця, на носі вихідні, щей погода така гарненька, а тут..., халепа, закрите приміщееня і велика купа документів, які треба розгрібати. От так ;))))

odnosel4anka

Галя так і не дізналась, шо то за падло було таке.
Робота то не найгірше, я теж сьогодні була в Яблунові на школі молодого педагога. До речі познайомилась із твоїм однокласником, хороший хлопець, натхненний працівник.
Так от, на рахунок роботи, то ше не найгірше, я в такий прекрасний день дома лежу на ліжечку з температурою 38,5, от це вже біда.

KosivArt

це певно після зусрічі з однокласником Галі температура так підскочила? ;)

А якшо серйозно, то не хворій, шоб на вихідні вже була дужа-здорова! sunny

Galen

Цитата: Стас від 17:36, 11 Вересень 2009
це певно після зусрічі з однокласником Галі температура так підскочила? ;)

А якшо серйозно, то не хворій, шоб на вихідні вже була дужа-здорова! sunny
Оййй, Стас, це дійсно, після мого однокласника не лише температура може піднятися... У цієї людини дуже бурно розвинена фантазія, мене не стає надовго з ним спілкуватися. Є такі люди, називаються унікалами, так це про Сашу :)

odnosel4anka

так от як ви тут за моєю спиною балакаєте, ну ну  :nono: Я вам ще це нагадаю колись.  :icon_fight1:
Так от, Галя, хочу розказати , що Саша цікаво вирішив познайомитись. Короче сижу я і підписую журнал гуртка, назва Театральний гурток, а він підійшов, читає і кажє : "О, я хочу записатися у Ваш гурток! Я маю хороші театральні здібності! Я такий актор, хоч шо зіграти можу!", досить оригінально, правда?  :) потім я йому сказала, що знаю тебе, Галя. А він : "О, так це моя однокласниця." Ну й пішли ми на нараду.

А шоб було по темі, то скажу, що в мене прекрасний настрій, порадували мене на нараді, що я маю брати участь у конкурсі Гірська веселка в Косові. Тема про сміття, не треба забруднювати навколишнє середовище. Сижу і думаю, щоб то замутити.  wall

P.S. Стас, до вихідних видужаю точно, бо там на тусовку тре і з друзями здибатисі  :drinks:   ;)

KosivArt

ну то файно :)

а щодо навколишнього середовища Косівщини можеш пошукати статті на сайті http://kosivart.if.ua/

ну й про свій Березівський сайт не забувай ;)

odnosel4anka

Цитата: Стас від 19:02, 11 Вересень 2009

а щодо навколишнього середовища Косівщини можеш пошукати статті на сайті http://kosivart.if.ua/

дякую, Стас. До речі я знайшла статтю і про Гірську веселку.

Dana Eco-Kosiv

Nastriu y poskruptymi grupy v Kosovi

BigFAN

настрій бойовий - пишу чергову позовну заяву про скасування незаконно винесеной інспектором ДАІ постанови.

Juha

А я сьогодні їду в Косів  :king
Буду колядувати, а Ви  :?:

BigFAN

Цитата: Juha від 12:51, 05 Січень 2010
може десь і здибаємось.

Vlad

Цитата: Juha від 12:51, 05 Січень 2010
а я аж під кінець січня зможу приїхати. Дуже хотів на Різдво в Косів...(((((

Juha

Друзі  :!: Я Вам хочу похвалитися. Я тільки що побувала в казці  :in_love: Ходила на "Барон Мюнхаузен". Ви просто не уявляєте, яка це краса. Томільченку можна пам'ятник ставити. Шоу пройшло на одному подисі. Все продумано до найменшої деталі. Жодного слова, тільки мелодія і танець. Хлопали напевне чи не все шоу... І всі такі знайомі і близькі танцюристи (а я дивилася всі шоу Танцюють всі). Це просто феноменально  :in_love:
Я не знаю як це зараз лягати спати  :please: :!: :!: :!:  :nenayu

BigFAN

Цитата: Juha від 23:19, 21 Січень 2011
Друзі  :!: Я Вам хочу похвалитися. Я тільки що побувала в казці  :in_love: Ходила на "Барон Мюнхаузен". Ви просто не уявляєте, яка це краса. Томільченку можна пам'ятник ставити. Шоу пройшло на одному подисі. Все продумано до найменшої деталі. Жодного слова, тільки мелодія і танець. Хлопали напевне чи не все шоу... І всі такі знайомі і близькі танцюристи (а я дивилася всі шоу Танцюють всі). Це просто феноменально  :in_love:
Я не знаю як це зараз лягати спати  :please: :!: :!: :!:  :nenayu
якраз хотів питати в тебе чи не була на шоу)))  про враження ти вже написала, є ше одне питання скільки вартує білет і чи зможеш придбати два якшо я попрошу, бо я з дружиною думали чи не поїхати на Барона.

Galen

Настрій припаскудний.
"Куда пойти , куда податься..."