Мій настрій!

Автор Juha, 09:37, 28 Січень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Часто буває так, що хочеться виговоритися чи попросити якоїсь поради.  :help: Пропоную в цю тему писати всім те, що на душі наболіло чи навпаки поділитися радістю, а іншим учасникам форуму підтримувати свого товариша. :drinks:

Не знаю,чи піде в нас ця тема, але якщо ні, то закриємо її.

Juha

:hello
Порадійте за мене, йду в відпустку з понеділка!!!!!!!!!!!!! УРА!!! :dance :yahoo: :dance
Правда, відпочивати не буду сильно, бо треба в Академію їздити, але всеодно класно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance

KosivArt

Гарного відпочинку! :) :hello

Juha

Дякую!!!  :thank_you2:

:dance :dance :dance :yahoo: :yahoo:

Ілона

Мій настрій і роздуми...  :threaten:

У нашому будинку живе такий собі Вова - в міру хороший, завжди здоровається, любить "план" курнУти, хамить своїй мамі і має досвід мілкого злодійства автомагнітол.
І є в нього песик - російський спаніель Річард, років 7 приблизно, він так смердить, що аж очі сльозяться - ковтуни сташезні!. Його самого випускають гуляти, годують залишками їжі і дозволяють спати в ліжку.
Тобто по-своєму люблять.

Сьогодні вранці я помітила песика прив"язаного біля під"їзду.
А в обід, коли виходила за молоком - знову побачила на тому самому місці. Відв"язала, привела - господар спав і тупо забув про пса.

Так от, може мені цього пса ... того? Зпіонерити?  :blush2:
Але проблема в тому, що господаря нового тяжко буде знайти, бо собака немолода, в Косів я його не відвезу - бо там вже є купа собак, і ще я Вовиній мамі колись по-приколу ляпнула що колись пса заберу, коли вони не будуть дивитися за ним як слід...

Тобто все вказує на мене.
І страшно і собаку жалко... Не знаю, що робити...  :?:

Juha

По-моєму, то є не дуже добре "зпіонерити". Може пес має якусь роль в тій сім'ї. Збалансовує щось. Я думаю, що якби йому було там погано, то він за 7 років до когось би прибився!!!
Я розумію, що Вам важко на нього дивитися, але Ви й так йому помагаєте багато!!!  ;) :good:

Juha

В мене завтра другий державний екзамен!!! Перший здала дуже легко, а от другий обіцяє бути навпаки дуже важким. Боюся як мала дитина :blush2:!!! Тримайте завтра зранку за мене кулаки! :icon_fight1:

Назар

Тримайся Юлька все буде ок!!!

KosivArt

Тримайся і не переймайся, все буде люкс :)

Juha

Ааааааааааааа!!!!!!!!!!! :yahoo:  Я здала!!!!!!!!!!!!!!!!:strong: Ура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juha

Затра їду в Косів, буду аж цілий тиждень :!: :!: :!:  :dance
Може з кимось і зустрінемося  ;) :!:

Жирна_Бойова_Панда

мо мо, а мо і не мо... ;)

Ілона

В Києві похмуро, а кажуть що сьогодні в Косові сонце...
В кого який настрій? ;)

Juha

А я сьогодні приїхала з Косова в Київ. Їхала автобусом. Кожен раз кажу, що то останній раз їду не поїздом, і кожен раз всеодно купляю білет на наш "Гюнсел". А потім виспалася добре, так що настрій GOOD :!: :hello