Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

anv

Цитата: anv від 18:41, 08 Жовтень 2011
Бачив в центрі припарковану Славуту на якій стояла табличка "ООН поверніть наші гроші". Хто в курсі, що то за протест?
Цитатаі я таке бачила... самій цікаво! Незнаю
Cьогодні ходив в розвідку. Той дядько з славути мені такого за 10хв начесав, що можна 2 книжки написати. Обєднав у своїй розповіді все від великої жидівської змови, золота Полуботка, організації АНТИСНІД, МЗС, пальм в Еміратах, Обаму з Грищенком, і тд, а в кінці додав, що він цар і мусить врятувати Косів. Нам походу винні 10трлн баксів, але не ясно хто!!! Міг би ще слухати довго, але зрозумів, що хтось з нас не в адекваті. 

s19or

Цитата: anv від 12:17, 09 Листопад 2011
Cьогодні ходив в розвідку. Той дядько з славути мені такого за 10хв начесав, що можна 2 книжки написати. Обєднав у своїй розповіді все від великої жидівської змови, золота Полуботка, організації АНТИСНІД, МЗС, пальм в Еміратах, Обаму з Грищенком, і тд, а в кінці додав, що він цар і мусить врятувати Косів. Нам походу винні 10трлн баксів, але не ясно хто!!! Міг би ще слухати довго, але зрозумів, що хтось з нас не в адекваті. 

.... мда, осінь загострення

Тарас Пасимок

По Ірчані на дикій швидкості і з мигалками промчалась щойно пожежна - не лише на Попівані горить  :(

vyluzja Franka

Цитата: as_tar від 16:33, 01 Грудень 2011
По Ірчані на дикій швидкості і з мигалками промчалась щойно пожежна - не лише на Попівані горить  :(
..здається у Куриндашів щось горить, чи гараж, чи шось таке. 2-га хата з повороту коло резиденції.

♠S.Y.♠

Хто знає , що за пожар в районі аеродрому ?

wildperson

Цитата: vyluzja Franka від 17:14, 01 Грудень 2011
..здається у Куриндашів щось горить, чи гараж, чи шось таке. 2-га хата з повороту коло резиденції.
Ну.... курва мама!!! горить- бiжи туди! З водою! Ми тут якось так квартиру в пiдъздi погасили..., поки ще там пожежка, 5 хлопiв замiнили з вiдрами, там же головне- швидко!

Gorolya

кажуть  шо Барлінек  горів

borowed

А я чув,що це на аеродромі 40 сотих трави палили.То хто знає,що саме горіло?

vyluzja Franka

Їхав з Яворова вчора ввечерв в Соколівці бачив червоне зарево в районі Косова, подумав що то через вологу відсвічує вуличне освітлення, але як на мене то запотужно виглядало, факт.

borowed

А добряче воно горіло,якщо і в Соколівці видно було!

anv

На будівництві "кутського мосту" можна побачити парад будівельної техніки. Цікаво чи буде так і після нового року, чи може як в казці в 12-00 вся техніка перетворится в гарбузи і відбудованого мосту нам не бачити?

♠S.Y.♠

Це напевно до виборів така пятирічка в три роки .

s19or

Цитата: S.Y. від 11:47, 22 Грудень 2011
Це напевно до виборів така пятирічка в три роки .

недобудовані мости показували в програмі "Гроші" на 1+1 типу гроші виділені а роботи невидно     ... от зараз і взялись

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: s19or від 21:11, 22 Грудень 2011
недобудовані мости показували в програмі "Гроші" на 1+1 типу гроші виділені а роботи невидно     ... от зараз і взялись

пф, і всьо? :sarcastic_hand:

s19or