Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: vyluzja Franka від 12:02, 12 Жовтень 2011
...  він такий, цікавиться всякою старовиною, там в НУ напевне у всіх таке хоббі.
не впевнений, що BigFAN сприйме це як комплiмент :crazy:

BigFAN

Цитата: wildperson від 12:57, 12 Жовтень 2011
не впевнений, що BigFAN сприйме це як комплiмент :crazy:
він у мене просто купував
а взагалі з ним спілкувався ранше (у нас спільні знайомі) нормальний, адекватний дядько :good:

Dana Eco-Kosiv

До теми: біля пох.атлантиди укріплюють береги.

no-olegka-no

Напевне податкова почухалась, бо могла зповзти до.....самого дна

Тарас Пасимок

фото робіт біля податкової

vyluzja Franka

Цитата: as_tar від 12:04, 13 Жовтень 2011
фото робіт біля податкової
ОГО!!!! пару дныв, а такы темпи взяли!!! цыкаво де це все було до цього часу...
ы навыть до такоъ подыъ як ФЕСТИВАЛЬ не "пыдштукатурили", а це от, на тобы просто так...

vyluzja Franka

Цитата: no-olegka-no від 11:52, 13 Жовтень 2011
Напевне податкова почухалась, бо могла зповзти до.....самого дна
... думаю, що податкова когось почухала...

Тарас Пасимок

Кабмін виділив два мільйони гривень на проект Маєтку Святого Миколая

Кабінет Міністрів виділив Міністерству екології та природних ресурсів 1,986 млн гривень для розробки проектно-кошторисної документації на будівництво туристично-мистецького комплексу Маєток Святого Миколая в Косівському районі Івано-Франківської області.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну № 1034 від 20 жовтня.

Згідно з документом, гроші виділені Мінприроди за рахунок передачі бюджетних призначень Міністерства фінансів за програмою Державні капітальні витрати, що розподіляються Кабміном.

anv

Цитата: as_tar від 16:20, 24 Жовтень 2011

Кабінет Міністрів виділив Міністерству екології та природних ресурсів 1,986 млн гривень для розробки проектно-кошторисної документації на будівництво туристично-мистецького комплексу Маєток Святого Миколая в Косівському районі Івано-Франківської області.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну № 1034 від 20 жовтня.

Згідно з документом, гроші виділені Мінприроди за рахунок передачі бюджетних призначень Міністерства фінансів за програмою Державні капітальні витрати, що розподіляються Кабміном.
Цікаво гроші виділені в нппГуцульщина чи в кп"Маєток...". Чи може знову будуть ділити і буде батл.

BigFAN

Цитата: anv від 16:25, 24 Жовтень 2011
Цікаво гроші виділені в нппГуцульщина чи в кп"Маєток...". Чи може знову будуть ділити і буде батл.
якшо маєток то то виросте багато маєтків :crazy:

wildperson

Цитата: as_tar від 16:20, 24 Жовтень 2011
Я х.....ю, йнакших слiв нема. Проект того, що я зараз будую- приблизно 650 тисяч гривень (можливо буде 750, але про мiльйони справа не йде). Тим, хто ближче- як там з масштабами? (крок мiж колонами 6 метрiв, права дальша колона це 28 ось)

anv

Цитата: wildperson від 18:37, 24 Жовтень 2011
Я х.....ю, йнакших слiв нема. Проект того, що я зараз будую- приблизно 650 тисяч гривень (можливо буде 750, але про мiльйони справа не йде). Тим, хто ближче- як там з масштабами? (крок мiж колонами 6 метрiв, права дальша колона це 28 ось)

Так виглядає, що це приватне будівництво. Бо держава за такі гроші хіба, що парканець збудує. Буде тендер на будівництво маєтку подавай заявку.

wildperson

Цитата: anv від 22:11, 25 Жовтень 2011
Так виглядає, що це приватне будівництво. Бо держава за такі гроші хіба, що парканець збудує. Буде тендер на будівництво маєтку подавай заявку.
Ага :( Хто в мене прийме wall
Я будую, сестра з племiнницею проектуе, хто хоче паровозом?

Жирна_Бойова_Панда

ска, вчора на Тихій і в тих краях під вечір як запалили листя, так думав шо додому не дійду... або задихнуся, або в кращому випадку в диму заблукаю down

Galen

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 11:17, 30 Жовтень 2011
ска, вчора на Тихій і в тих краях під вечір як запалили листя, так думав шо додому не дійду... або задихнуся, або в кращому випадку в диму заблукаю down
І що, обійшлося? Глюки не ловили? :)