Canon чи Nikon?

Автор ♠S.Y.♠, 17:09, 01 Лютий 2012

Попередня тема - Наступна тема

Canon чи Nikon?

Canon
5 (45.5%)
Nikon
4 (36.4%)
Фед!
2 (18.2%)

Всього голосів: 11

Burkut

якби я зара брав камеру за 3 тис, і цей був в наявності(тут тре пошукати, мо ще десь вони є), то я б брав саме його
http://rozetka.com.ua/ru/products/details/39926/index.html
або такий http://hotline.ua/foto-fotoapparaty/pentax-q-kit-5-15mm-black/
але підозрюю, що ні того ні іншого насправді ніде нема, а з тих, що точно є, то самий дешевий http://www.sokol.ua/nikon-1-j1-silver-kit---10-30mm-vr/p94578/?utm_campaign=digital-cameras&utm_medium=cpc&utm_source=hotline_sklad&utm_term=nikon-1-j1-silver-kit---10-30mm-vr
але я б брав його, а не той сх. бо тут знімки будуть дуже якісні, так як матриця стоїть, така ж, як на ніконівських дзеркалках, та й оптика не мильничка.
а ультразуми(від будь-якого виробника) - то викинуті на вітер гроші. от зараз на столі лежить, бо свою дзеркалке віддав сестрі, а її кенон сх120 взяв собі, як щось швидко треба буде клацнути, так ті кілька разів, що треба було клацати, я так матюкався, що огого.

KosivArt

Як на мене, то камера має бути або компактною (влізати в кишеню) або зеркалкою. Формат 4/3 із змінними об'єктивам — це невдала видумка маркетологів.

wildperson

Цитата: KVITKA♥ від 19:51, 12 Листопад 2012
Вперше чую про Casio Exilim. wall  Ця модель мені подобається. І чи через розетку не переплачуєш?
Я розетку для тебе, сам купую все в зовсiм iншому магазинi :)

Burkut

Цитата: Стас від 23:47, 12 Листопад 2012
Як на мене, то камера має бути або компактною (влізати в кишеню) або зеркалкою. Формат 4/3 із змінними об'єктивам — це невдала видумка маркетологів.
я теж так думав, поки не побачив цю камеру вживу. по1 вона компактніша за ультразуми. звичайно, з деякими об'єктивами буде чимала, а з блінчиком, який є аналогом 50мм, вона менша за багато мильниць.
якщо не впадати в фотоонанізм і юзати якись невеликий кіт, то досить непоганий варінт.
а по2 якість там дзеркальна.
тобто я вирішив, що камери мають бути 3 типів - дешева мильниця(вибачте, але г серія кенона не варта тих грошей, що просять за неї), бездзеркальна, і дзеркалка. все інше - від лукавого, або нішеві варіанти(там ті що у воді не тонуть і в вогні не горять ітд)

Dana Eco-Kosiv

Дякую усім за поради, скориставшись якими в розетки я знайшла ось такого.
Підкажіть чи це добрий вибір :nenayu  ???

І чи хтось має досвід купівлі в розетці? Можна чи ні?

Burkut

розетка - найбільший тирнетгамазн в україні. з усіма плюсами і мінусами. на деякі товари ціни дуже цікаві, а на деякі неадекватні. тут все норм, дешевше хіба в соколі, та й то на копійки. але не ясно, чо це білий, чи сірі поставки.
а сам фотоапарат - нормальна мильниця за свої гроші. нема фулХД, але імхо воно там і не треба, та й його наявність відразу додасть суттєво в ціні

Жирна_Бойова_Панда

Яку карту краще взяти для D600 зис чи зис?

KosivArt

Class 10 без варіантів

в Косові вже є д600? :)

Жирна_Бойова_Панда

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Burkut від 13:12, 13 Листопад 2012
а сам фотоапарат - нормальна мильниця за свої гроші. нема фулХД, але імхо воно там і не треба, та й його наявність відразу додасть суттєво в ціні
100%
І ще мінусом є те, що основну кнопку затуляє кнопка режимів. Як з цим бути?

Burkut

я думаю, що воно заважати не повинно, хоча це можна зрозуміти лише при тестуванні

BigFAN

Цитата: KVITKA♥ від 17:02, 12 Листопад 2012
Що Панове скажуть за цей фотоапарат для фото-любителя ?

цей фотік я троха юзав. якшо відкинути зеркалки, то апарат фийст,

♠S.Y.♠

BigFAN

Цитата: ♠S.Y.♠ від 22:27, 13 Листопад 2012
За такі гроші вже зеркало є .
а тепер подумай скільки любителю треба листанути за похожу оптику, і чи йому це потрібно?

♠S.Y.♠

там кітове скло  для початку достатньо