Canon чи Nikon?

Автор ♠S.Y.♠, 17:09, 01 Лютий 2012

Попередня тема - Наступна тема

Canon чи Nikon?

Canon
5 (45.5%)
Nikon
4 (36.4%)
Фед!
2 (18.2%)

Всього голосів: 11

IVP

Bigfan  скажи солдатам шо нікон це сміттє.

KosivArt

міряти ефективність лиш потужністю — це цікаво  :coffee

тобто якшо вбудований вайфай буде у два рази слабший то треба купувати зовнішній?

мені цікаво, ти своїм зовнішнім спалахом завжди валиш лиш на повну потужність чи може троха регулюєш шоб очі не сліпити? :) Бо я навіть вбудованою на повну не валю.

ага, і попробуй витягнути (можу навіть рав вислати) об'єм з верхньої фотки, шоб получилось шось похоже на нижню. Ніякий ДД не намалює тобі об'єм, а в даному фото не відділить колесо від трави так, як це робить спалах.

До речі, нікон випустив мильницю з джпс-вайфаєм, то шо тепер кенон 6д рахувати мильницею?

BigFAN

Цитата: Стас від 20:03, 15 Жовтень 2012
До речі, нікон випустив мильницю з джпс-вайфаєм, то шо тепер кенон 6д рахувати мильницею?
дискусія в такому руслі втрачає сенс.
міряти ефективність лиш потужністю — це цікаво  :coffee

тобто якшо вбудований вайфай буде у два рази слабший то треба купувати зовнішній?

мені цікаво, ти своїм зовнішнім спалахом завжди валиш лиш на повну потужність чи може троха регулюєш шоб очі не сліпити? :) Бо я навіть вбудованою на повну не валю.
функції мого спалаху мають троха ширші можливості ніж тільки зміни "потужності" але думаю безглуздо розписувати їх всіх знавцю матчасті.
ага, і попробуй витягнути (можу навіть рав вислати) об'єм з верхньої фотки, шоб получилось шось похоже на нижню. Ніякий ДД не намалює тобі об'єм, а в даному фото не відділить колесо від трави так, як це робить спалах.
будеш мати равку з марка висилай.
міряти ефективність лиш потужністю — це цікаво  :coffee
з якого мого посту ти це взяв?

BigFAN

Цитата: IVP від 08:24, 15 Жовтень 2012
Bigfan  скажи солдатам шо нікон це сміттє.
на першій фотці кантора більше схоже на дешевонько модельовану групу страйкболістів, якшо і помиляюсь (хренова якість фотки, певно робили ніконом :crazy:) то кантора тягне максимум на камбоджійських ополченців.
відносно другої фотки - однозначно вояка і я однозначно за то шо:  "кожному нігеру по нікону :crazy:"
IVP солдатам не треба говорити шо нікон смеття, вони знають яка апаратура відмінно працює в екстримальних бойових умовах

BigFAN

KosivArt

Цитата: BigFAN від 23:16, 15 Жовтень 2012
функції мого спалаху мають троха ширші можливості ніж тільки зміни "потужності" але думаю безглуздо розписувати їх всіх знавцю матчасті.

толку з тих троха ширших можливостей, якшо без додаткових пристроїв твій спалах може працювати лиш на камері, тобто валити або в лоб або ше в стелю-стіни, якшо розвернути голову. От і всі можливості.

Кенон в космос не беруть, його хіба болотами носити  :crazy:

І аперкотом п'ятнична фотографія :)

BigFAN

Цитата: Стас від 13:57, 19 Жовтень 2012
толку з тих троха ширших можливостей, якшо без додаткових пристроїв твій спалах може працювати лиш на камері, тобто валити або в лоб або ше в стелю-стіни, якшо розвернути голову. От і всі можливості.
Стас я так поняв шо ти перечислив усі можливості виносних спалахів від нікона, ну шо скажеш - пєчалька, хоча чому дивуваватись це ж нікон :crazy:
як на мене то показник шо кеноновська апаратура працює навіть в болоті, а от на шару надана апаратура від нікона ,для НАСА, працює в стерильних умовах, разом іншими виробниками, просто нікон доплачує за фото :)

KosivArt

Нема конкретної відповіді — одні бесіди про доплати-відкати :) тому ше разок напишу: при однаковій ціні в нікона завжди буде на один спалах більше, причому ше й з більшим функціоналом.

Dana Eco-Kosiv

Що Панове скажуть за цей фотоапарат для фото-любителя ?

І порадьте,будь-ласка, файну мильничку за ціною до тисячі гривень. Дякую.

wildperson

Цитата: KVITKA♥ від 17:02, 12 Листопад 2012
Що Панове скажуть за цей фотоапарат для фото-любителя ?

Для чого такий ЛЮБИТЕЛЮ? Любителю досить мильницi, перепрошую, але я давно фанат Casio Exilim , бiльше 10-ти рокiв. Надiйнiсть+якiсть на висотi (звичайно для любителя, зеркалка це все ж iнше)

KosivArt

Що Панове скажуть за цей фотоапарат для фото-любителя?

Практично за ті ж  гроші раджу взяти:

1. Кращий варіант: PowerShot S100 Black — при тих же 12 Мп матриця набагато більша 1/1.7".
2. Ше кращий варіант: Nikon Coolpix P7100 — мегапікселів лише 10, але при розмірі матриці 1/1.7" це тільки плюс. Рік тому я купив Nikon Coolpix P7000, бо тоді P7100 був задорогий. Тепер би взяв P7100.
3. Найкращий варіант: пошукати вживану зеркалку.

Canon.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 19:38, 12 Листопад 2012
Canon

відколи радиш іншим православну кантору? :crazy:

Dana Eco-Kosiv

Не мала терпіння і написала в одному повідомленні. То окремі питання. Перше - не мені. Я почитала всі повідомлення цієї теми. Хочу знати відгуки людей,що розуміються в цій справі.

А мені конкретно треба простенький цифровичок, бо мій мильничок-самсунг s630 після активної 5-и річної праці вже зіграв.   Вперше чую про Casio Exilim. wall  Ця модель мені подобається. І чи через розетку не переплачуєш?
А інших яких фірм ще є добрі?

KosivArt

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 19:44, 12 Листопад 2012
відколи радиш іншим православну кантору? :crazy:

бюджетні мильниці у нікона справді слабонькі

Burkut

мильниці зараз всі більш-менш однакові. тут вже ціна більше залежить від рюшиків - там відео в фулХД знімати, чи гламур якись чи ще щось.
ультразуми - фтопку. ті фокусні відстані простому любителю до одного місця, а оптика на ультразумах дорога, але працює гірше.
тому я б радив вибирати по зовнішньому вигляду і з зумом 3х, ну 4х-5х теж можна, якщо дуже подобається.
ну й там ціна далеко не тисяча, а більше трьох ;)
мені подобаеться кенонівська серія іксус - самі дешеві варіанти там не сильно дорожче тисячі, хоча й серія А теж має непогані варіанти
с100, чи більш дешевий с95 дуже непогані, але імхо тих грошей не варті, тоді вже краще трішки домазати і взяти якись олімпус 4/3. хоча тих, що близько 3 коштують зараз не бачу в наявності. а у панасоніка чи нікона ціни на ці камери йдуть вже від 4 тис.