Canon чи Nikon?

Автор ♠S.Y.♠, 17:09, 01 Лютий 2012

Попередня тема - Наступна тема

Canon чи Nikon?

Canon
5 (45.5%)
Nikon
4 (36.4%)
Фед!
2 (18.2%)

Всього голосів: 11

BigFAN

Цитата: Стас від 21:07, 04 Жовтень 2012
і шо спалах і екран в комплекті з камерою йшов?
Стас, в кожного свої критерії до того що можна назвати спалахом :nenayu  шоча багато хто прикривається відмазкою що: "розмір не має значення" :) але це не з тої опери :)

KosivArt

Ога, тобто керуючись твоїм критерієм краще взагалі немати спалах, чим мати вбудований спалах яким можна нормально підсвітити тіні, а з додатковим зовнішнім спалахом ше й керувати ним на відстані?  :)
Та й якшо вже говорити про розмір спалаха, то тут нема такої пропорційності потужності як ти собі думаєш: зовнішній спалах по габаритах більше вбудованого разів у 30 мінімум, а потужність більша всього лиш разів в 3-4, в залежності від моделі зовнішнього спалаха.

KosivArt

Цитата: BigFAN від 19:59, 04 Жовтень 2012
черговий удар в нирку нікона http://www.figurative.ru/396-canon-eos-3d-photoplus-conference-expo.html

це з тієї ж серії шо і чутки про Nikon D4x з 54.6MP :coffee

BigFAN

Цитата: Стас від 23:28, 04 Жовтень 2012
Ога, тобто керуючись твоїм критерієм краще взагалі немати спалах, чим мати вбудований спалах
Ога тобто керуючись такими критеріями можна б було б тішитись, якшо б Ферарі в бонус на халяву чипяла  на всі свої моделі форкопи, бу десь і прицеп з барабульов можна потягнути :crazy:

KosivArt

Скорше так: бюджетна камера без спалаха але з вайфаєм— це як бюджетна машина без фар, зате з програвачем DVD  :pleasantry:

BigFAN

а ми шо про бюджетні говоримо oh хоча в кожного свої бюджети :nenayu

KosivArt

Ну наразі це найдешевші повнозеркальні камери на момент анонсу, так шо йо — "бюджетні" :)

BigFAN

Цитата: Стас від 21:05, 13 Жовтень 2012
Ну наразі це найдешевші повнозеркальні камери на момент анонсу, так шо йо — "бюджетні" :)
а в 700-ці і 800-ці то шо муляж, чи може відтривачка до пива вискакує. хочаб яшо вискакувала відкривачка користі було б більше :crazy:

KosivArt

Вони теж мають спалах з режимом CLS. А до чого тут ці моделі?

BigFAN

Цитата: Стас від 22:22, 13 Жовтень 2012
Вони теж мають спалах з режимом CLS. А до чого тут ці моделі?
до мого порівняння з спорткарами і форкопом :)

KosivArt

Не дуже вдале порівняння, бо спорткар — це скорше швидкий 1ds, а не 6d  :gruzin

4.5 кадри в сек. в 6д — це не надто швидко в 2012 році. Для порівняння мій д70 дає 3 к/с, ну так його випустили ше 8 років тому...

6д — це тюнінгований легковий VW з фаркопом! але без фар :)

BigFAN

Стас ти певне в глибині підсвідомості розумієш чому я писав таке порівняння, далеко не за швидкость кадрів, а за клас, даних фотоапаратів. :)

KosivArt

я розумію одне: маркетологи кенона привчають юзерів до того, шо відсутність спалаха — це великий плюс :)

Перше фото зроблене без спалаха, друге — з зовнішнім спалахом, який стоїть справа і підсвічує ровер, Васіла і робить картинку об'ємнішою. Зовнішній спалах запускається вбудованим спалахом на камері.
А тепер зроби шось подібне без вбудованого спалаха і не купуючи радіо-трігер :gruzin

BigFAN

розкажи мені юзеру детальніше, про те як ти поставив вбудований спалах нікона справа.

KosivArt

прочитай пост ше раз але уважно