Вибори до Верховної Ради 2012 року

Автор Тарас Пасимок, 15:07, 20 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

BigFAN

киньте реальні рейтинги першої десятки, бо впадло шукати

KosivArt

anv

Цікаво цим дурням стане розуму узгодити і висунути по 1 кандидату на округ(я про ОО, УДАР і СВОБОДУ)? Бо годинник тікає...

BigFAN

Цитата: Стас від 18:24, 13 Жовтень 2012
думаєш є такі рейтинги? :coffee
а шо соціалогії правдивої немає в УКРАЇНІ?

anv

В "ГК" надрукували списки виборчих комісій. Не знав, що в Косові скільки анархістів wall  зато тепер міліції буде легше шукати, якщо хтось буде ламати хрести на могилах :crazy:

BigFAN

BigFAN

кину рейтинги з сайту ДК
Объединенная оппозиция       27%    [ 121 ]
партия регионов                    4%       [ 16 ]
Удар (Кличко)                             20%     [ 92 ]
ВО "Свобода" (Тягнибок)       20%    [ 92 ]   x
Коммунистическая партия (Симоненко)    4%    [ 19 ]
Украина вперед (Королевская)       1%    [ 4 ]
Народная партия (Литвин)       0%    [ 0 ]
Наша Украина (Ющенко)       1%    [ 5 ]
Вычеркну всех                            13%    [ 60 ]
Не пойду голосовать                 10%    [ 44 ]
Всего голосов : 453

от би такі результати виборів порадували :crazy:

IVP

Опитування з сайту "1 Національного", кількість проголосувавших 58116

27% - ВО "Свобода"
25% - Партія рИгіонів
20% - ВО "Батьківщина"
14% - УДАР
5% - Комуністична партія
2% - Наша Україна
1% - Україна Вперде

Дуже цікавий рейтинг, всі позиції виглядають дуже правдивими, а от Свобода вражає, можливо владі дійсно вигідно занижувати рейтинг СВОБОДИ знаючи можливо її реальну силу, можливо якісь побоювання чи що, а мене він ше більше схилив до того, щоб Свобода отримала 27% )

BigFAN

anv

Цитата: BigFAN від 20:29, 13 Жовтень 2012
я в твої списки попав?
Ну НашаУкраїна це далеко не Анархісти... хоча в деякій мірі і в даний час щось до того подібне.

BigFAN

Цитата: anv від 11:58, 14 Жовтень 2012
Ну НашаУкраїна це далеко не Анархісти... хоча в деякій мірі і в даний час щось до того подібне.
ну і на тому дякую, шо не попав в повні анархісти :crazy: доречі пропонував представниуам свободи свої послуги, але відать не треба, а свою любиму дільницю пропустити не міг, ну і там мав головувати мій любимий "підрахуй" але нажаль життя внесло свої корективи. відносно того шо я від нашистів то дізнався від тебе вперше, попросили мене від штабу об*єднаної апазіції, а від кого попав мені пофіг, думаю справа в нас одна.

anv

Cправи у вас кепські... там партій сателітів більше ніж можна було б собі уявити. Жалко, що в газеті тільки фамілії, а фото нема :nea: Хай би Косівщина знала своїх анархістів, борців за руську єдність і тд не тільки пофамільно, а в лице.

BigFAN

справи у нас всіх кепські, бо живемо ми в одній і тій самій країні :)

Dana Eco-Kosiv

Та зрозуміло, що "проти всіх" і не йти на вибори це нерозумно, але хто сказав,що коли я проголосую, то це обов*язково до кращого?!
Ще ющенкові багато хто вірив...  А зараз більше вірю тим, хто не був ще при владі. Все-таки вірю в краще. Мрію жити у Фріцляндії, але мені тут затишно. Люблю своє оточення і містечко.
Всевишній зглянься над нашою країною і її мешканцями нарешті!!!
ЩЕ вірю в те, що слова Ванги про те, що українці житимуть краще, коли при владі буде жінка.  Але це може бути і через ен-років.