Вибори до Верховної Ради 2012 року

Автор Тарас Пасимок, 15:07, 20 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

а в нас на площі з ними ше "ОО" і Свобода стоїть... шо б це могло означати?

anv

:gruzinУгу...а в нас в Косові в одному приміщенні ПР, БЮТ і СВОБОДА... і табличка-"музей визвольної боротьби" :rofl: , щоб це могло означати :sarcastic_hand: ?

KosivArt

IVP

anv

це наша така українська карма... не туда стріляти і не за тих голосувати. Навіть наша передвиборча дискусія в"яла, а після виборів будемо вищати, як недорізані свині. Втім ні тепер, ані потім наші роздуми нічого не змінять.

П.С. Жалко діда.

s19or

Dana Eco-Kosiv

KosivArt

враховуючи як голосував косівський район на останніх през. виборах і "активність-діяльність" чуднова по селах — питання лиш як багато процентів візьмуть ригіони цього разу — 70 чи 80...

ploskonos

Питання вже на просторах інету стоїть таким чином:чи наберуть риги з сателітами конституційну більшість?

IVP

Короче балалайка якась виходить. Я напевне буду голосувати або за ВО "Батьківщина" або ВО "Свобода", вирішу вже в кабінці на виборчій дільниці )

KosivArt

Dana Eco-Kosiv

все більше переконуюсь,що іти на вибори і голосувати-це всерівно,що нічого не робити.
Звичайно, хотілося б,щоб перемогли ті,хто ще поганим нічим не відзначився.
І знову з пустого в порожнє-по колу!
Йдуть, пробуються, а живеться, як завжди.
Єдине,що гривню трохи схаменули, але чи надовго. Не знаю за кого голосувати і все!

IVP

Ти помиляєшся, якраз якшоб усі йшли на вибори, то партія ригів немала куда б рипатися. Більше людей чим є на дільниці проголосувати не може, а всі противсіхи і голоси тих хто не прийшов відповідно йдуть до ПР

anv

wall У малого в садку роздавали альбоми + агітки за Палійчука, а якийсь чорт від удару по ящику бився в груди, що вони проти роздачі гречки, консерв і тд. , а тут таке...  :znajka
2 Квітка    Можна не йти й не голосувати тільки в одному випадку, якщо тебе все влаштовує, але тоді треба йти й голосувати за ригів down

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 15:02, 01 Жовтень 2012
думаю, шо в обох таборах, якшо і будуть то одиниці

Почитай про Кличкові одиниці.На персону автора увагу не звертай,дивись цифри.