Вибори до Верховної Ради 2012 року

Автор Тарас Пасимок, 15:07, 20 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

Тарас Пасимок

KosivArt

Не думаю шо Кличко буде спілкуватись з людьми як це робив Тягнибок. Буде стандартний виступ + концерт і погнав до іншого міста :coffee

Жирна_Бойова_Панда

Знач цей елемент агітації Тягнибок краще освоїв за Кличка :bu

BigFAN

Цитата: ploskonos від 10:57, 08 Червень 2012
І ще хотів спитати:а що там  з Порою,образ Каськіва перестав подобатись,чи перестав поділяти погляди політичної програми? ;)
а тобі всі представники Свободи подобаються?

anv

Ну що ніхто не ходив на Тігіпка???

Цікаво чи можна буде поставити запитання Кличку? :icon_fight1:

vyluzja Franka

Цитата: anv від 09:38, 11 Червень 2012
Цікаво чи можна буде поставити запитання Кличку? :icon_fight1:
... ага, лиш перед тим треба пройти попереднє зважування і тест на допінги.

vyluzja Franka

Цитата: as_tar від 18:46, 09 Червень 2012
згідний  :)
... я так дивлюсь, що з вашої точки зору країна в з...ці через те, що Тягнибок і свободівці ніфіга не роблять а лиш ходять махают прапорами і їздять на зустрічі з електоратом :)))) ...та й до то го ж що вони ще й чимось підозрілі,. Буду згідний в одному, що не всі там такі "правильні" але знаю дуже багато достойних людей.
Хотів написати ще всякої фігні, але кому воно нафіг потрібно, у вас на все будуть аргументи. :znajka

Питання по темі, як ви відноситесь до того, що наше місто "засрали" інакше назвати не можу політичною рекламою, при тому що є ріщення сесії міської ради про штраф за розміщення рекламних матеріалів в невстановлених для цього місцях? Цікаво чи накладуть його за це?... а друге питання нафіга таке робити, ще би кожному на паркані приліпили, за гроші витрачені на рекламу і концерт міг би спокійно, щось нам у лікарню чи для міста купити він би поїхав, щось би лишилось ... за одно би  склав "конкуренцію" Дерев"янкові. Чи то у них розділено хто що має робити? :))))

Тарас Пасимок

та просто не треба зі свободи малювати панацею для україни, бо вона такою не є  :)

про засмічення міста згідний - це все клеїлось з жовтого буса "Гуцульська Україна" який агітує за палійчука - так шо знайти "винуватців" не складе проблеми! головне бажання!  :hunter

vyluzja Franka

Цитата: as_tar від 12:55, 11 Червень 2012
та просто не треба зі свободи малювати панацею для україни, бо вона такою не є  :)
... ну ти ніби доросла людина, розумієш, що популістські вислови мусять бути, це ж політична партія а не хлібний магазин, давай не будемо говорити гарні слова і не робити піару то хто буде про тебе говорити? Такі правила гри в політиці, і вони деколи здоровому глузду не піддаються, от раніше хто в політику не хотів гратися то йшов до лісу. Свобода звичайно ж не панацея (до речі з чого ти це намалював). Панацея, це те, що ми українці всі мусимо об"єднатися і не має різниці якого ти "кольору" якщо ти дійсно хосеш України, багатої і незалежної, без запроданців і того всього "беспрєделу", що робиться, то всіма силами треба робити так аби між нами не було сварок і вар"ятства. Ото Свобода й працює в цьому напрямку, і прикладів такого є багато.
... то якщо розклеювалось з тих бусів і на плакатах Кличка є символіка і кольори "палійчука" то відповідно Клиско буде за нього й вгітувати. На рах. паперового мусору, треба написати звернення від громадян міста, до міської ради, аби вона в свою чергу звернулась до політ. партії аби вони такого не робили, бо вони навряд чи оштрафують їх, або догадаються зробити зауваження :))))

Тарас Пасимок

- У вашої партії є хороший бренд Віталія Кличка, але насправді немає команди. Хто зараз є у вашій команді, чи будуть у вашому партійному списку політики із відомими прізвищами?

У нашій команді багато людей, це не сотні, не тисячі, це десятки тисяч людей. Це – наша команда. Всі думають, що за традицією, ми маємо зібрати зіркову команду. Я хочу ще раз звернути увагу, що до кожної людини, яка з нами співпрацює, ми маємо три вимоги. Перша – у цієї люди повинні «горіти очі», вона повинна інвестувати свій час, силу й енергію для того, щоб зміни у нашій країні відбулися. Друге – ця людина повинна бути фахівцем тієї справи, за яку вона береться. Третя, - найважливіша річ, - ця людина повинна бути з моральними якостями, простими словами – мати совість. Тільки на цих принципових речах базується членство у нашій партії. У нас молода, професійна команда. У нас найбільша фракція у Київській міській раді. У нас є люди, які мають великий статус і розбираються у своїй роботі. Може вони ще не настільки відомі й публічні, але вони такими стануть.

Я не хотів би щоб старі політики, які знехтували можливістю зробити зміни, заходили до нас. Але я не виключаю того, що ми можемо співпрацювати з людьми, у яких є репутація, які принципові, розділяють наші цінності й пріоритети.

http://firtka.if.ua/?action=show&id=21802 - короче водичка про команду ше та  :crazy:

Тарас Пасимок

Як передає кореспондент УНІАН, зокрема «за» проголосували 190 з 194 депутатів фракції Партії регіонів. Утримався регіонал Анатолій Коржев, а депутати Сергій Харовський, Сергій Головатий та Сергій Василенко значаться як такі, що відсутні

а це означає що наш великий поборник укр мови пан чуднов голосував за цей закон  :crazy:

IVP

Всё ребятки идите учить русски могучий язык

Тарас Пасимок

Результаты голосования за "языковой" законопроект. Список

http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2012/07/3/6967941/

Чуднов В.М За

Тарас Пасимок

Всі нардепи-регіонали з Прикарпаття підтримали "мовний" законопроект

http://paralleli.if.ua/news/23194.html

Жирна_Бойова_Панда