Вибори до Верховної Ради 2012 року

Автор Тарас Пасимок, 15:07, 20 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

Тарас Пасимок

Я мав вже право голосу чи то на 4 чи 5 виборах, але не голосував, бо не бачив кандидатів, яких готовий був підтримати!

Не за горами нові вибори - які ваші ідеї чи пропозиції? За кого варто віддати голос?

ploskonos

Ну,за тих що вже були при владі - віддавати голос нема жодного змісту.Результати  їхньої діяльності зараз споглядаєм.

Тарас Пасимок

Цитата: ploskonos від 15:32, 20 Січень 2012
Ну,за тих що вже були при владі - віддавати голос нема жодного змісту.Результати  їхньої діяльності зараз споглядаєм.

думаю, що очевидним є те, що це не партія влади і її сателіти, - це вибір з опозиційного табору, але він роздріблений жахливо, адже ми мали на минулих виборах до ВР "Нашу Україну" і "БЮТ" - дві великі політ сили "демократичного спрямування"

проте розкрадання грошей під час повеней в Західній Україні представниками цих політсил для мене особисто їх дискредитувало в певній мірі, як і управління державою їх керівниками в цілому

зараз кожен собі гетьман і господар - ніхто об'єднуватись не хоче

Правда з'явився новий гравець - партія Яценюка "Фронт Змін" - це типу Литвина старого (третя сила) чи Тігібка (ну це суто моє імхо)

особисто не лежить туди моя душа - хоча варто зізнатись що в попередні роки мав (чомусь) симпатії до "Єдиного Центру", але ми всі вже знаємо ту сумну історію після місцевих виборів

BigFAN

Цитата: ploskonos від 15:32, 20 Січень 2012
Ну,за тих що вже були при владі - віддавати голос нема жодного змісту.Результати  їхньої діяльності зараз споглядаєм.
а ті що не були при владі а хочуть, будуть справно працювати на тих шо були при владі, а нам лишається лиш "споглядати результати їх діяльності"  :(

IVP

Кожен йде до влади шоб красти, просто в декого є міра (та ж БЮТ чи НУНС), а в декого міри нема, як у Партії Районів (вертольоти, землі, ліві фірми, офшори, вертольоти, ахметови, продаж заводів своїм по дешивезні, мііжгіря, альткоми і т.д.) ну і ше страшна цензура, просто такого не було за бютнунс, в свободі я шось засумнівався, хоча за них голосував скільки на вибори ходив. Згадайте як Каськів кричав за ПОРА ПРП і де то ? Каськів собі відхопив пирога і ціхо всьо стало, Кличка не сприймаю як серйозного політика, так він файний спортсмен, але зараз в політиці я його не бачу, принаймі найближчим часом.

Точно знаю шо на вибори потрібно буде йти, бо буде я в росії з ЄР, і буду обирати серед БЮТ, Арсенія, можливо Свободи.

Лангольєр

Як думаєте,хто пройде крім бют,регіонів і яценюка?

Тарас Пасимок

Цитата: Лангольєр від 21:32, 20 Січень 2012
Як думаєте,хто пройде крім бют,регіонів і яценюка?

тре було мені опитування на початку теми зробити  :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 21:49, 20 Січень 2012
тре було мені опитування на початку теми зробити  :)

давай варіанти - зроблю.

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 21:57, 20 Січень 2012
давай варіанти - зроблю.

кого ви готові підтримати на виборах до ВР

бют
фронт змін
удар кличка
свободу
пр
інші партії

може я кого з популярних партій пропустив то ви підкажіть

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%96%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D1%96_%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%96%D1%97_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8
а тут кому цікаво повний список

Тарас Пасимок

мені здається шо в мажоритарці є і хороші сторони - хоч якісь кусок асфальту може з'явитись чи міст чи проектор в школі чи пластикові вікна до виборів

а от закриті списки і голосувати за якихось невідомих п....., то не дуже - а так хто більше асфальту закатав, той хай і переможе - а як інакше?

anv

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 12:29, 20 Березень 2012
зі. свобода втратила 1 голос на виборах :crazy:
подивись ще такий міні-фільм. Саме цікаве в кінці...http://www.youtube.com/watch?v=SRdRSHToUEc#ws

wildperson

Цитата: anv від 13:32, 20 Березень 2012
подивись ще такий міні-фільм. Саме цікаве в кінці
І що не так?

Жирна_Бойова_Панда

навіть якшо я не згідний з ним в питання УПА, то шо це найбільша проблема зараз у нас?

anv

Ну думаю, що для людини, яка має прихильність до "Свободи"(я так по відповіді Панди розумію) то така відбовідь Кличка не дуже гуд!

Жирна_Бойова_Панда

Назар, ше раз питання УПА для мене було і є десятирядним у теперішній нашій ситуації. Зараз важливіше корупцію подолати, а не зробити так шоб до памятника УПА несло вінки, замість 100 чоловік, 253. І якшо продовжувати спекулювати такими роздутими питаннями, як УПА, НАТО, Крим і т.д. то ми і далі будемо топтатися на одному місці. Треба чуток прагматичніше бути.
зі. і як я вже написав, мій голос Свобода вже втратила, ну хіба їм стане розуму зробити обєднану опозицію :)