Вибори до Верховної Ради 2012 року

Автор Тарас Пасимок, 15:07, 20 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

anv

Та ні. І ти мене не правильно зрозумів. Просто і твого фільму і моєї "вирізки" замало, щоб за когось голосувати. Я ще не додивися до кінця, але не бачу нічого такого, щоб я підтримав Кличка, як політика!!! І не маю жодних претензій, якщо комусь він буде №1.
зі. невірю, що з того об"єднання буде щось путнє

Жирна_Бойова_Панда

давай ти додивишся фільм, а потім я напишу свої мотиви і тоді тобі буде зрозуміліше :)
зі. принаймні голоси розпорошувати не будуть

Juha

Цитата: anv від 14:40, 20 Березень 2012
Та ні. І ти мене не правильно зрозумів. Просто і твого фільму і моєї "вирізки" замало, щоб за когось голосувати. Я ще не додивися до кінця, але не бачу нічого такого, щоб я підтримав Кличка, як політика!!! І не маю жодних претензій, якщо комусь він буде №1.
зі. невірю, що з того об"єднання буде щось путнє
Може хоть битися менше стануть  :crazy:

Я ще навіть не думала за вибори. Напевне знову не буду голосувати, мені ніяк не виходить на той час поїхати до Косова. Яник вже знову за другу російську заговорив.

Тарас Пасимок

Цитата: Juha від 15:29, 20 Березень 2012
Яник вже знову за другу російську заговорив.

Я дуже сподіваюся, що це лише популізм або спроба замили очі Росії. Бо якщо до цього й справді дійде, то це кінець. Особливо "приємно", що такі новини випливають майже відразу після дня народження (і смерті) Тараса Шевченка.
Україна тоне. А як відомо – коли корабель тоне, то треба валити. І якщо хто думає, що мовляв "пацюки тікають першими", то мушу розчарувати – усі пацюки втекли ще в 90-х і побудували свою власну Україну в Канаді, США, Іспанії та інших країнах. Ті, хто залишились – не латали дірки в корпусі; не прибирали палубу; не зважали на наближення штормів. Вони просто пливли за течією й таки допливли до самого краю.

Маючи такий потужний лобістський центр, як Росія, російська мова в Україні й так завжди буде мати сильні позиції (особливо беручи до уваги, що Україна є частиною її інформаційного простору). А закріплення другої державної мови призведе до поступового витіснення української з усіх сфер життєдіяльності (оскільки Україна за роки незалежності не спромоглася ані захистити свій інформаційний простір від зовнішніх впливів, ані створити свою власну масову культуру). У гуманітарній сфері наша країна – калічна. Незалежність була шансом на виправлення. Але ми його не використали. Навіть навпаки – теперішня влада хоче законсервувати ситуацію й остаточно закріпити "завоювання русифікації" в Україні (навіть незважаючи на те, що російська вільно розвивається та ніяких утисків їй не чиниться).

Я не хочу жити в калічній країні.

Поки цей корабель ще не повністю потонув – я залишаюсь на його борту. Адже в силу своєї дитячої наївності я ще досі вірю в дива.

Та після того, як усе закінчиться, і ми відспіваємо небіжчика – Чекай на мене! Моя омріяна Канадо! Мій рідний Вінніпег і Торонто! Країна емігрантів і відставних моряків!

П.С. Ось що він говорив два роки тому http://www.youtube.com/watch?v=s46hYKZ4ZeA#

Автор © Сашко Мимрук
Посилання www.pravda.com.ua

wildperson

Хм... В Канаду значить...
Що ви докопалися до мови? Все впираеться в економiку, а тут як вибори- зразу про мову. В Канадi, до речi, державна мова i не одна i не канадська (погуглiть). Й в купi европейських держав- також НЕ одна державна мова. Ну i що???? Бережiть рiдну мову, не використовуйте суржик i т.д.- все буде добре. Шановне панство! Я вже 20 рокiв живу в СПб, в РФ, але мову забувати якось не збираюся. То чому ви вважаете, що хоч який закон заставить забути вас мову. Тодi вам точно в Канаду, вчити англо-французький суржик.

♠S.Y.♠

Якщо приймуть (не дай Боже ) закон про двомовність українську просто витіснять . Скільки україномовних журналів, у кіоску майже нема . На рахунок Швейцарії що там чотири мови то це є конфедерація і швейцарської мови не існує .І також я щось не чув про канадську мову .

anv

2 Астар
Думаю, якщо б була можливість(реальна, а не лотерея, везучість або чорні схеми виїзду) то нас уже б було мільйонів з 30. В ту же Канаду виїхати практично не можливо фантастична ідея. Я б сам з сімєю дьорнув з нашого дурдому, а потім десь через років 10-15 казав, що я дуже сумую за Украйною.
Думаю, що нашу територію(завідомо не пишу державу) спасе тільки одне- закон. Щось по типу Кіотського, але буде він виплачуватись(штрафуватись) за ефективність використання землі. Нас будуть штрафувати до тих пір поки ми не навчимося господарювати або доки не вимрем з голоду.
А на рахунок того, що наш гарант говорив 2 роки тому... wall Що хтось колись вірив цьому зеку :fuck:

KosivArt

«Друга російська» — це козир, який можна вигідно розігрувати на кожних виборах. Тому цей закон ніколи не приймуть.

Тарас Пасимок

мені найбільше актуальним в тексті Сашка Мимрука є про відсутність інформаційного простору та про відсутність української масової культури - тобто вона була в 90-х коли я виростав, а зараз її успішно знищує русифікація, яка називається гарно - "комерція"

і я готовий бути найгіршим україномовним виконавцем, серед багатьох, які суперові, а не одним з останніх україномовних, як зараз (наприклад в жанрі реп)

якось це погано звучить і не за таку країну мої діди воювали в лісах

wildperson

Цитата: S.Y. від 19:35, 20 Березень 2012
Якщо приймуть (не дай Боже ) закон про двомовність українську просто витіснять . Скільки україномовних журналів, у кіоску майже нема . На рахунок Швейцарії що там чотири мови то це є конфедерація і швейцарської мови не існує .І також я щось не чув про канадську мову .
Нема н1 швейцарсько1 н1 канадсько1, ти правий. Я саме про це.

Тарас Пасимок

цікаво чи є люди на форумі, які вірять в те, що вибухи в Дніпропетровську організовані не ПР з метою відвернення уваги від Тимошенко?

Тарас Пасимок

Жирна_Бойова_Панда

Тарас Пасимок

от ви мені скажіть за які такі "опозиційні" сили й... в... м.... голосувати які здали закон про мови?

чесно кажучи і досі не віриться в те що вчора відбулось в раді...

Жирна_Бойова_Панда